Şimdi Ara

Kuzenimin az bir ömrü kaldı (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
229
Cevap
3
Favori
33.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
216 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok üzücü insan ne diyeceğini şaşırıyor Allah yardımcısı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neyleyim90youtube
    Selda Bagcan - Adaletin Bumu Dünya
    https://m.youtube.com/watch?v=wOWzeKVKpXE

• Bol bol ya şafii deyin Tüm dertlerin kederlerin anahtarı Allahtadır. O ol der olur. Öl der ölürsün Allah şafi ismi şerifiyle şifa versin Amin

• quote:

Orijinalden alıntı: Ofsayt Bozan Stoper

keşke benim başıma gelse. hep yaşamak isteyen insanların başına geliyor bu tip şeyler.
    aynı durumdayım turp gibiyim a.k keşke benim başıma gelsede yarın ölcen deseler
  • Üzüleceksin aslan kardeşim üzüleceksin zamanla da acın hafifleyecek ama unutmayacaksın. Allah yardımcın olsun

• Umarım kader yüzüne güler geçmiş olsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Keşke CSB olsaydı, Allah yardım etsin...
  • Ah Be Allah şifa versin Allah Yardım etsin Daha gençliğinin Baharındaymış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assassino!

Sana ve ailene sabırlar. Bilim ne diyorsa o maalesef. allah şifa versin diyenler dalga geçiyor resmen. Varlığı yokluğu belli olmayan bir varlıktan mucize beklemek çok saçma. Adam artık dönülmez yola girmiş. Çok üzüldüm.
    Sen Nasıl bir çomarsın ? Neymiş Varlığı yokluğu Belli Olmayan Şeyden mucize beklemek Saçmaymış Burda Bile boş yapıyosunuz Biz İnanıyoruzki Şifa İstiyoruz ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EB5BCA266

Anneannem 5 yıldır bağırsak kanserinden tedavi görüyor ameliyattan sonra yoğun bakımda fenalaştı doktorlar olsun yoğun bakımdaki çalışanlar olsun kendinizi hazırlayın bu saatten sonra uyanmaz demişti atlattı. Sonrasında ameliyattan dolayı enfeksiyon kaptı üstüne zatüre oldu hastaneye zar zor yetiştirdik doktor tedaviye başlarız ama pek umut yok demişti atlattı. Sonrasında kanseri akciğere sıçradı doktoru en fazla 4 ay yaşar demişti 1 yıl oldu atlattı. Şu an kemoterapi görüyor bu seferki doktoru da en fazla iki yıl yaşatırız demişti birkaç gün önce sonuçları açıklandı büyük ölçüde iyileşmiş yani kime ne olacağı belli değil allahtan ümit kesilmez elinizden geldiğince destek olun bu hastalığın tek ilacı moral.
    Aga anneannen en sonunda azrailin canını alacak gibi kaptırdım kendimi bian.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam geçmiş olsun bende 23 yaşındayım şubat ayında aynı hastalıktan dolayı amelliyat oldum. 2. seviye germinom bir tümör beynimden alındı cerrahi müdahele ve radyoterapi tedavisi gördüm ve çok şükür atlattım .Çok zor bir dönem kendimden biliyorum tümörden dolayı hidrosefali geçirdim ve görme ve duymamı tamamen kaybettim. Ancak sonucta hepsi düzeldi.Tabi her hastalık aynı değil ancak isterseniz özelden doktorlarımın isimlerini size gönderebilirim bu hastalıktan en önemli sey iyi bir doktor bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kur -- 14 Mayıs 2019; 1:46:56 >
  • ALLAH ŞİFA VERSİN.
  • Allah acil şifalar versin. Çok zor bir durum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kur

Hocam geçmiş olsun bende 23 yaşındayım şubat ayında aynı hastalıktan dolayı amelliyat oldum. 2. seviye germinom bir tümör beynimden alındı cerrahi müdahele ve radyoterapi tedavisi gördüm ve çok şükür atlattım .Çok zor bir dönem kendimden biliyorum tümörden dolayı hidrosefali geçirdim ve görme ve duymamı tamamen kaybettim. Ancak sonucta hepsi düzeldi.Tabi her hastalık aynı değil ancak isterseniz özelden doktorlarımın isimlerini size gönderebilirim bu hastalıktan en önemli sey iyi bir doktor bence
    Görmeniz hasarsız bir şekilde mi düzeldi acaba? Başınızı sağa sola çevirirken dönme gibi bir his veya ışık hassasiyeti oluşmadı mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jack_fear -- 14 Mayıs 2019; 4:33:41 >
  • Kardeşim öncelikle geçmiş olsun. İşte dünyanın ne kadar boş olduğunun kanıtı ve ahirete imanın ne kadar güzel ve teselli olduğunun kanıtıdır. Hastalık ve musibetlerin başımıza gelmesinin bir hikmetide günahlarımızı temizlemek,aklımızı başımıza getirmek ve makamımızı yükseltmektir. Bu yüzden isyan etmemek lazım. Unutmayalımki en çok musibetler peygamber ve evliyalara gelmiştir. İnşaallah bu vesileyle hem kardeşimiz hemde biz günahlarımıza tevbe edelim namazlarımızı kılalım ve diğer mesuliyetlerimizide yerine getirelim geçmiş borçlarımızda varsa kazasını yapalım. Kul hakları varsa helalleşelim. Allah’ın(CC) tevbe ile her günahı affedeceğini söylüyor ümidimizi kesmeyelim. Ayrıca kimin öleceği belli olmaz nice hastalar varki ayağa kalkmış nice sağlıklı insanlar ondan önce ölmüş.

• Arkadaşlar özelden mesaj atanlar var, alternatif tıpla kanseri iyileştiriyoruz falan, medyumlar falan, yani inanmam böyle şeylere ama en ufak bi umut bile peşinden koşturuyor, ne yapayım var mı öneriniz

• teyzemin ogluda cocuk yasta beyninde tumor cikmisti ama ozamanlar tıp cok geri oldugu icin anlamamislardi tomografide gozukmuyordu. mr da piyasada yoktu. bayiliyordu tek gozu az goruyordu surekli unutkanlik vardi yillarca sara tedavisi uyguladilar mr cihazi cikinca anlasildiki tumor varmis. onu aldilar tek gozu hala cok az goruyor ama 35 yildir yasiyor. dayimin ogluda ise beyin kanseri vardi o 2 yildan fazla yasamadi malesef kanser olunca tumorun alinmasi hicbir ise yaramiyor zaten.buyuk devletler kanseri hapla tedavi ediyor gozumle gormesem inanmam. (4.evre) rus ajaninin kanserini hapla tamamen yok ettiler.malesef cok ciddi para kazandiklari icin aciklamiyorlar yani tedavisini bulamadilar zannediyorsaniz var ama asla aciklayacaklarini sanmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostweb -- 14 Mayıs 2019; 8:54:42 >
  • Çinde tedavisi var kanserin, ama çok ileri seviyeler icin bir sey yapabiliyorlarmi bilmiyorum. Ben turkiyedeki tıp ve doktorlara pek guvenmiyorum, iyisini bulmak lazim. Şimdiye kadar çok boş doktorla karşilaştim, nasil mezun oluyorlar anlamiyorum.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.