Şimdi Ara

KV-1 için en iyi silah

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben daha oyuna yeni basladım pek bi bilgim yok ufak ufak oynayarak KV1 e kadar geldim
    önce T-28 den kalan silahı kullandım biraz zayıf geldi
    şimdi 122mm U11 silahını aldım ki bu silah o kadar yavas doluyor oluyorum beklemekten
    iki silah daha var acabilecegim 85 mm ve 57 mm
    hangisi acayım dersiniz bilen arkadaslar yardımcı olursa cok memnun olurum

• 85 mm
  • genel itibariyle 85 mm öneriliyor
  • cok sagolun
    peki vurus gücü nasıl onun 122 mm leyle dün 400 vurdum bi adama cünkü cok hosuma gittide
  • bence onemli olan delmektir. ki zaten delinemeyecek yuksek sinif bir tankla karsilasildiginda patlayici kullanilabilir.
    zayif noktalari (komutan gozetim kulesi, surucu yarigi, otomatik tufegin olgugu bolum, aracin yanlari, ozellikle de arka neredeyse tum tanklarda zayiftir, taret arkasi) hedef alinca, gayet de etkili oluyor.

ornek: t-44 ile e 100'un taretinin arkasini delebiliyorum. ama tabi karsi karsiya kalinca, hele de bir yere sıkısıp kaldıysam, e 100 ates bile etmiyyor, murettebat ile beraber presliyor resmen :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Homerius -- 21 Ekim 2013; 17:43:12 >
  • delme olarak 85 mm yi daha iyi gösteriyor istatistikleri
    bende taret üzerinden yardırıp onu alayım bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: yankee01

delme olarak 85 mm yi daha iyi gösteriyor istatistikleri
    bende taret üzerinden yardırıp onu alayım bari

Top araştırırken bakılacak tek nokta delme oranıdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia 8.3 çok iyi değil mi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kv-1 e döşe yüksek patlayıcıyı sonra hayatını yaşa tabii nereye vuracağını bilirsen
  • Uzaktan hedef alinca neresine vuracagini nasil tayin edebiliriz ki? Ben sag tiklayarak kilitleniyorum oyle vuruyorum ne gelirse, baska taktik de var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 122 mm iyidir cogu tank savas disi kalir

• Direkt en önde savaşmana gerek yok 122 mm tak odaklan. Bak 7 level üstü atarsa patlayıcı mermi kullan ki atmaz zaten. Tankların zayıf yerleri ön gövde altı taret yanları arka ve yan kısımlardır. Birçok tanka tek atabilirsin kullanabilirsen. Ama yok yapamam dersen 85 mm kullan. 2 senedir oynuyorum

• Sağ tıklayarak otomatik hedef almayla biyere varamazsın. Çünki direkt tarete nişan alır. Ben sana zayıf yerleri yazdım. Kendin nişan alıp vurmalısın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.