Şimdi Ara

KVK SERVİSİ NASIL BİLİRSİNİZ ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Garantili cihaz vercem onarım içinde, bir soralım dedim

• valla çok şikayetçi olanda var mmenun olanda

benim bi şikayetim yok

3-4 defa ürün verdim bi sorun çıkmadı

başarı yada 3-4 ürün verdim ondada sorun çıkmadı şimdilik
  • Ankara servisi güzel ama izm için ??? var biraz baştan savma olabiliyor bazen:)
  • Şuana kadar tüm telefonlarım garanti kapsamında arızalandı, problemlerimi hep çözdüler sıkıntı yaşamadım en son kullandığım telefon 5800 problemimi 1 hafta içinde çözüp vermişlerdi...(diğer telefonlarıda 7-10 gün içinde çözmüşerdi.), daha önce istanbul genpaya 5800 telefonumu bırakmıştım 17 gün serviste kalmıştı..(Genpanın hizmetinden memnun kalmadım.)
  • Genelde ufak arızalarda problem yaşatmıyorlar ama bazen saçma şeylere kullanıcı hatası deyip tamirin parasını alabiliyorlar.
  • 2 defa cihaz verdim sorunsuzca yaptılar.
  • Genpa'yı Tek Geçerim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • turkcell bayisinde çalıştım genpa bence daha hızlı ve daha sağlam iş yapıyorlar... ankaradaki servisine göndermenizi tavsiye ederim
  • Ben KVKya verdim ilk defa. hiç bir sorun olmadı. 1 haftada aldım teli. Gayet güzeldi. Sanırım bayıden bayiye değişiyor bu sorunlar.
  • ben genpadan da kvk danda şikayetçiyim kasa değişimi diye verdim bir kaç yeri değiştirip geri vermiş ayrıca tuş takımıda ortalıkta geziodu kvk ya verdim tuş takımını 3 kerede yapamadı şimdi paramı almaya çalışıyorum
  • ben fazlasıyla iyi bilmem kvk'yı antalya kvk'ya n95'imi 4 kere verdim bugünde 5.'yi vereceğim halen yapamadılar alet yalama oldu heryeri değişmeyen parçası yok telefonu teslim ettikten sonrada adliyeye gideceğim şikayet için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.İskenderli

ben fazlasıyla iyi bilmem kvk'yı antalya kvk'ya n95'imi 4 kere verdim bugünde 5.'yi vereceğim halen yapamadılar alet yalama oldu heryeri değişmeyen parçası yok telefonu teslim ettikten sonrada adliyeye gideceğim şikayet için.

Nokia'nın kendi bayisinde ücret karşılığı çok ii bir tamir yapıldığı duyumunu almıştım eklemek isterim
  • açıkcası servisin hangi şehirde olduğu...
    hangi şehirdesiniz ona göre zaten ya kvk ya yada genpa ya götüreceksiniz...
  • kvk'yka nokia'la bi işim kalmıyor gibi

ürün bedel iadesi için kayıt açtırdım sonucu bekliyorum hayırlısıyla :)
  • ben cep telefonculuk yaparken kımı cıhazı ıtına ıle yapıp şaşırtıyor kımı cıhazda da cok daraltıyorlardı şimdi genpayı tercıh ederım açıkçası
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.