Şimdi Ara

Kyani marketing hakkinda. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
4
Favori
56.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rebel28

quote:

Orijinalden alıntı: Slech07

Hocam network marketingte firma seçimi çok önemlidir.Aldığın ürünün piyasada bir değeri varmı ona bakmak gerekir kyani firmasını duymadım hiç mega holdingsten uzak dur diyebilirim sadece sana :) Network marketing te kolay para kazanmak yoktur hatta normal işlerden fazla çalışman gerekir ama normal işlere göre daha çok para kazanırsın.Türkiyede bu işin Üstadı Ali Dinler dir .Network marketing yolcuğu hakkında kitabı vardır okumanı tavsiye ederim

Hocam Merhaba,

3 adet gıda takviyesi ürünü bulunmaktadır. Bu ürünlerin muadili olan ürünlerin eczaneye sorsanız benzer ya da daha fazla ücret çıkaracaktır. Ürünler o kadar kaliteli ki Sağlık kodeksi en yüksek olan İsveç ve Japonya'da ürünler bulunmaktadır. Japonya'da Grand Gold ödülü almıştır.

Japonya'da Amerikan bir gıda ürününün ödül alması bir kenara satışı bile zordur.

Ürünler üzerine yapılmış 20 bin sayfa litaratür çalışması vardır. Kyanisciense.com adresinden kontrol edebilir.

Kesinlikle kolay para kazanmanızı sağlayan bir firma DEĞİLDİR ama alınterine hakkını veren bir firmadır.

Mega holding hakkında bilgim var ve kesinlikle uzak durulmalıdır.

Düşürseniz benimle kontak kurabilirsiniz. Selamlar,

lz insanların hayalleriyle oynayıp,onların sırtından para kazanıp gece nasıl rahat uyuyorsunuz?Sizin yaptığınız saadet zincirinin yeni modelidir.

Mega holdingden uzak durun demişsin ama Hakan Dalkılıç denen adam sizden önce ordaymış sanırım.Ve aynı kişi titan ve saadet zincirinden fişlenmiştir.Belki seninde haberin yoktur.Aşağıdaki linklerde Hakan dalkılıçı daha iyi tanıyalım.

webarsiv.hurriyet.com.tr
    Bunlar da süpüren ‘saadet zinciri’
    http://webarsiv.hurriyet.com.tr/1998/04/06/36806.asp

https://m.youtube.com/watch?v=NtQ7XlGzETs

Kyäni Türkiyeyoutube
    Hakan Dalkılıç - Biz Neden Kyani'yi Seviyoruz
    https://m.youtube.com/watch?v=5HHof5_BOXw

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• türkiye'de yaşanan 'saadet zinciri' vakasından sonra bu tür marketing firmalar 'bir mal' satarak olaya girdiler. aslında 'saadet zinciri' sanıklarının tek suçları bir ürün satmamalarıydı. yani; mantık aynı, sadece sonuca gidiş yöntemi farklı. şahsi fikrim, uzak dur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elaventador

İnsanların neden bilmedikleri, kıyısından köşesinden bile alakaları olmadıkları konularda ortaya fikir atıp, buna inandıklarını her zaman merak etmişimdir.

Neden Network Marketing endüstrisi kötü, zararlı, dolandırıcılık? Gerçek bilgilerle, numaralarla araştırıldı mı? Bu tarz konulardaki en yakın bilgi hep : "Aman sakın bak amcamın ninesinin, dıdısının dıdısı para kaybetti, yapamadı" vs.

Eğer yukarıda bahsi geçen şirket hakkında gerçek bilgiler ve yorumlar almak istiyorsanız resmi sitelerine bakar ve öğrenirsiniz ya da bu işte başarılı olan, bir süredir içinde olan birine sorarsınız bu kadar basit. Genellikle insanlar beklentilerini ayarlayamadıkları için hemen 3 günde zengin olup köşeyi döneceklerini umuyorlar, dünyada hiçbir ticarette böylesine hızlı bir zenginlik mümkün değildir ancak beklentiniz 12 ile 18 ayda aylık 10,000 - 20,000 TL gelire ulaşmaksa bu beklenilebilir "mantıksal" çerçevelerde bir hedef olur. Günümüzde ticaret kuran bir insan minimum 100,000 TL işine yatırmak durumundadır ve bu insanın kâra geçmesi en az 3 - 4 yılını alır. Bu insan niye kurduğu ticareti bırakmıyor, hala çalışıyor da bizim akıllı insanımız 1000 - 2000 TL ye kurduğu batma riski olmayan bir ticarette 3 günde zengin olmayı bekliyor?

Her işte olduğu gibi "başlama, hata yapma, öğrenme, tecrübe edinme, doğru çalışma ve başarı" evrelerini bu iştede geçmek gerekmektedir. Bu yüzden Network Marketing part - time yapılması gereken bir iştir. Daha sonra gelirleriniz katlandığında normal işinizi bırakır full - time çalışırsınız.

Yukarıdaki şirket hakkında bilgi edinmek istiyorsanız:
    kyani.net
    Kyäni Ürünleri
    http://kyani.net
    {{ngMeta['og:site_name']}}
    {{ngMeta['og:title']}}
    http://kyaniscience.com
    adreslerine bakarsınız birde resmi olmayan ancak bir hayli bilgilendiricihttp://kyaniyorumlari.wordpress.com/ var.

donanım haber foruma hoşgeldin kyani çalışanı arkadaşım

• Ahanda forumdada bi keriz avcısı varmış

Konu sahibi arkadaşım azıcık aklın varsa girme bu işlere, megada sözde 2000 liraya internet sitesi satıyorlar ama şu bedava verilen tr.gg de daha iyi siteler çıkar yani ben

sana öyle diyeyim.Sabah akşam öpecek adam arayıp , takım elbise ile birini yalamaya gidip sunum toplantıları yapmak , facebookta sağda solda gaza getirici sözler adı

altında biz çalışıyoruz yeaaa tarzı cafe de oturup önlerinde tablet açan 3 5 sorunlu şahıstan olmak istiyorsan yolun açık olsun.Ben araba alıcam diye bi arkadaş vardı 1

senedir bu işin içinde hala tramwaya elkart basıyor.
  • satıcı ve üye yapan kişi dürüst olmalıdır. Samsun da bir yakınım, 100 bin tl.den fazla para ile girdi. sonu pişmanlık.
  • önemli olan göz bağcılığı yapıp milleti fazla paralarla işe sokup, onun üstünde ciro yapmak. ahlaki olmayan laflarla insanları, özelliklede bu konularda tecrübesi olmayanları ağına üye yapmak... ben istanbul da yaşadığımdan bir çok network şirketinin seminerlerine katıldım. tecrübe ettim. burada bahsedilen firmaların hepsini dinledim. dediğiniz gibi boş internet sitesi satışı bana da saçma ve gayri ahlaki geldi.
    kyani nin içindeki ürünleri inceledim. yaban mersini ülkemizde var. aktarda satılıyor. direk alıp yiyebiliriz. ikinci olarak taurin, enerji içeceklerinde olan bir madde ve çokta ahım şahım bir şey değil. incelerseniz zararı olan bir şey aynı zamanda.bu içecekler enerji içeceği gibi hazırlanmış vesselam. içtim denedim. bir network ürününde glikoz, fruktoz olmamalı. bunda var. dut pekmezi,havuç suyu, nar suyu, üzüm çekirdeği... bunlar pahalı olacak şeyler değil. ürün çok pahalı. 1900 tl. ye giriş yapıyorsun.

• K.B.V. kullanıcısına yanıt
    Samsun da yakınımın beynini güzel yıkamışlar. benim tecrübem olduğunu bildiği halde bana sormadan girmiş.
    100 bin tl. den fazla para harcamış pişman olmuş. bari dedim az parayla girseydin. göz bağcılığı yapıyorlar. amvay gibi bir çok şirketi dinledim.
    önemli olan sağlığa faydalı ürünü bulabilmek ve sponsorunuzun dürüst olması.
  • K.B.V. kullanıcısına yanıt
    ben kendim forever living, propolis, arı sütü, polen, bazen de bery nektar aloe vera kullanıyorum.
    bahsedilen şirketlerin hepsini dinledim. benim işime yarayanları kendime aldım. millete üye olun diye saldırmıyorum:)
    yerli firma arnewa var. kadınların kullanması için winalite var. kahveli içecek ganoexcel var.
    anlattığım gibi kyani çok pahalı ve ürünler küçük. enerji veriyor ama furuktoz ve taurin var.
  • bulutoğulları kullanıcısına yanıt
    bende kyani de distribütörüm . öyle 100bin tl vererek girmek diye birşey yok ,Muhtemelen yakınınz başka bir firmaya girmiştir , yada milleti ekibine sokmak için kendi cebinden para ödediyse ona yorum yapamam :)

Sistem size sunu diyor , istersen kullanıcı ol sadece ürünlerimi kullan , yada profesyönel kullanıcı ol hem ürünleri kullan hemde yakın çevrene ürünleri sat ve kendi ticaret ağını kur , kendine bayiler bul diyor.
    Bayi olmak içinde size 1 aylık kendi kullanımınız için Kyani Sunrise + Kyani Nitro + Kyani Sunset ürünlerini ve 16 adet yakın çevrenize hediye etmek için 1haftalık deneme ürünü veriyor. Bunun karışılığında da 1900tl alıyor sizden.
    Sonuçta iş kuracaksınız ve biraz yatırım yapıyorusnuz. Saadet zinciriyle bir alakası yok olayın. Fakat bu iş adam bulma oyunu değil , ekibe gireyim , altıma 2 kişi alayım da onlar çalışsın mantığıyla girereseniz kaybedersiniz. İyi yapabileceğinize güveniyorsanız girin yoksa hiç bulaşmayın. Şöyle bir yanlış yapılıyor işi bilmeden konuyu anlamadan girerseniz her işte olacağı gibi başarız olmaya mahkum olursunuz.

Ben kendim sağlık sektöründe olduğum için ve konuya hakim olduğum için bu işe girdim ve gayette memnunum ,satılan ürünler çok kaliteli zaten firmanın toplamda 3 ürünü var , sıkıntı cıkartacak ürünler olsa kyani su anda buralarda olmazdı diye düşünüyorum. Zaten ürünleri aktif olarak ben kendim de kullanıyorum , kullanmak isteyenlere de tavsiye ederim.

Bu arada Taurin insan vücudun üretebildiği bir amino asit çeşididir , vücütta yetersiz olduğu zaman dışarıdan ek gıdalarla alınması doğrudur. Anne sütü ve bebek mamalarında da bir miktar taurin bulunmaktadır. Fruktoz ise meyve ve sebzelerde bulunan doğal bir şeker türüdür aşırı alınmadığı takdirde vücuda faydalıdır.

• Merhabalar.....memurlar, işçiler, çalışanlar emekliler,ev hanımları
    mevcutta işiniz var ama gelirim bana yetmiyor ek işe ihtiyacım var diyorsanız bu işi part time yaparak çok iyi gelirlere ulaşabilirsiniz...hayalini kurduğunuz hayatı yaşıyabiliyormusunuz..
    Hayatta ya kendi hayalleriniz ve hedefleriniz için çalışacaksınız, ya da başka birinin hayallerini gerçekleştirmesi için çalışırsınız...
    Maaşlı İşlerde Çalışıp, Ömrünüzü Başkaların Hayatlarını Zenginleştirmekle Geçirmek İstemiyorsanız, bu iş sunumunu videosunu mutlaka izleyin. emin olun hayatınızda dönüm noktası olacaktır...
    Sağlık para ve zaman yaşam kalitemiz için gerekli olan en önemli unsurdur. İLETİŞİM 0505 721 8943

• Gecen sene adana Kyani şubesine gittim orada üst rütbeli (belli seviyeleri vardı ama unuttum)biriyle konuştum ki numarası hala bende ,aklıma baya yatmıştı ama henüz öğrenci olduğum için para bulmam mümkün değildi ve ailem de bu işlere mesafeli yaklaşan insanlar, dolandırıcı vs olduklarını sanmıyorum ama para ver kaydol sonra gelsin paralar gibi kolay bir iş de değil ,ekonomik özgürlüğümü kazandıktan sonra uğraşmak istiyorum.

• kyani.parazan.com
    http://kyani.parazan.com

başarılı bir sunumu var izlemekte fayda var.

https://www.youtube.com/watch?v=Fb3fs-4xn4o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ticarizeki -- 16 Eylül 2016; 7:13:19 >
  • Marketinglerin her türlüsüne giren net zeka eksikliğine sahiptir. Ekşide orada burada sayfa sayfa başlık var açın okuyun.

• quote:

Orijinalden alıntı: calamityeas

Marketinglerin her türlüsüne giren net zeka eksikliğine sahiptir. Ekşide orada burada sayfa sayfa başlık var açın okuyun.

Biraz ağır olmuş sanırım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ticarizeki

quote:

Marketinglerin her türlüsüne giren net zeka eksikliğine sahiptir. Ekşide orada burada sayfa sayfa başlık var açın okuyun.

Biraz ağır olmuş sanırım?

Ağır mağır değil. Aranızda heba olmuş arkadaşlarım var oradan biliyorum.

• Arkadaşlar böyle şeyler sadece ürünlü saadet zinciri bu işler. önden giren birkaç kişi belki kazanmıştır üç beş bir şey ama sonradan girenler hep kaybeder. arkadaşlarınızı falan da bıktırıp çok kötü duruma düşersiniz.Kesinlikle önermem
  • konuyu açacağım ama bu network marketing değildir bu gıda takviyesidir ister satın al ister kullan ister hediye et 2015 son aylarından te kardeşimin zorlaması ile girdim hiç bu işlerden anlamam arkadaş ama aldım kardeş yapacak birşey yok ama faydasını kullanınca anladım ayrıca faydası kullandığınız ürünler ile sizin gün içinde yediğiniz yada yemediğiniz gıdalardan alamadığınız günlük vitaminlerin takviyesidir son zamanlarda tv lerde bas bas bağırıyorlar pharmaton diye birde şefi oynamışlar fiyatı en ucuzu 55 en pahalısı 65 kargo dahil bunları reklam yaparken network marketing olarak gören yok kimseyi zorla üye yapmıyorlar (kardeş hariç):) ee ben zamanında 30 kapsüle oneday 60 tl verdiğimi hatırlıyorum kısaca bu sistem al tanıt bu üründen faydasını gören kişiler bul ayrıca bulduğun kişler hem bu ürünü alacak hemde sen ve o kazanacaksın

maddi tarafına gelirsek alım meblağı yüksek 1900tl civarı geliyor 1 aylık kullanım ve 5 aylık hediye paketi hediye almayı sevmeyen varmı ama verirken de bu işi yapabilecek kişilere verin 2 hafta önde arkadaşa önerdim 6 günlük paket ve damla verdim arkadaş b12 eksikliği yaşayan birisidir iğne kullanıyor sağlığını düşündüğünden baya araştırdı okudu kullanmaya başladı 2 gün sonra konuştum hiç faydasını görmedim dedi 5.gün konuştum akşamları uyumadığını hanımla kavga ettiğini söyledi sürekli yatakta dönüp durmaktan konu dağıldı ama bu arkadaşı toplantıya götürüp konuyu iyice anlamasını ve bu işi yapıp yapamayacağına karar vereceğiz zorla kimseyi üye yapma yoktur

kazandığımız paraya gelince kardeşimin kazandığı para gerçek rakamlardır 17-05 te 487tl 10-06 da 242 tl 26-07 de 950tl 16-08 de 1292tl 06-09 da 1,914tl 04-10 da 1.238tl toplamda 6124tl kazanmıştır bana gelince malesef ben hiç kazamadım sebeb sisteme inanmadım baktım bizim bireder kazanıyor o yaparsa bende yaparım dedim başladım kardeşim sayesinde şu anda 14 kişi var altımda ama ben üye yapmadığımdan para alamıyorum qv puanım yükseliyor faydası bu tamamen gerçektir

TEK SORUN kişileri bu sistemin dolandırıcı olmadığını ürün bazlı iş yaptığını kişiye değil tamamen ürüne odaklı olduğunu hasta olduktan sonra doktara gitmenin faydası olmadığının bu takviyeler ile vucut direncinin yerinde olacağını anlatmak kadar zor iş yok başından beri yazılanları okudum ne kadar olumsuz yorum var sizde gördünüz bu ortamda nasıl ikna edeceksiniz insanları işte zorlandığımız taraf bu kullanan kişiler ürünün faydasını gördükten sonra zaten kendileri araştırıp dönüş yapıyorlar
    KISACA TÜM ANLATTIKLARIM GERÇEKTİR YALAN DOLAN KIVIRMA YOKTUR ÇOK AĞIR HAKARET EDENLER VARDIR TAMAMEN SİSTEMİ ANLAMADIKLARINDAN VE DAHA ÖNCE BÖYLE SİSTEME GİRİPTE DARBE YİYEN KİŞİLER BÖYLE KONULUR ÇEVREMDE ÇOK MALESEF BÖYLE KİŞİLER HAK VERMEK LAZIM AMA SİSTEMİ GÖRMEDEN KİŞİLERE HAKARET ETMEKTE YANLIŞTIR SAYGILAR

• Bi arkadaşımda var kendisi aldı o kadar uğraştığı aldığı ile kaldı rengini tam unutmadıysam lacivert kutuları vardı kısacası elinde kalır

• quote:

Bu tarz işlerde en çok parayı götüren aracı olarak kullanılan üründür. Ancak üretici olma şartı ile bir şeyler kazanbilirsiniz. Yoksa burada paylaşıldığı gibi sisteme şöyle para koyalım erkenden ona buna satalım yok.

Bir yazılım geliştirirsin akınsoft gibi bayilik ve satış hakkı verirsin. (Ki akınsoft'u da sevmem) Ürünü müşterilere ulaştırmak,sorunları ile ilgilenmek yerine sen yazılım geliştirmene odaklanırsın. Kâr payı için bayiler senin yerine satışı,desteği yapar.

Bu network sisteminin kuruluş ve asıl kullanılma amacı budur. Tabi Türkiye'de biliyorlar ki av çok. Ürünsüzde biz bunlara satarız deyip girişiyorlar.

• bilen bilir piyasada en iyi örnek su dağıtıcılarıdır erikli yensu hamidiye vs vs ee bunlarda da bayilik var dağıtıcılık var adamlar ne yapıyor üreticiden alıyorlar dispritör dağıtıyor bayi satıyor servise çıkıyor araba bağlıyor parayı kazanan yine üretici 1 ürün yap ağı oluştur dağıtıcı ve bayi bul ee bu da network marketing değilmi sonuçta sen o malı dükkanına koymuyormusun almas isen nasıl satacaksın ee bu mal satılmaz inanmayın diyemi işyeri açılıyor vbs vs risksiz iş yok arkadaş bu böyle hemde dükkan açıyorsun vergi kira muhasebe vs vs bu işte ne vergi var ne kira var sadece ürün ve emek var emek olmadan para olmayacağına göre hiç kimse demesin malı aldım 3 günde zengin olacağım diye bizim üstümüz adam 2 sene çalıştı 300bin üstü para aldı nasıl oldu bu dolandırıcı gözüyle bakıldı kovuldu arkasından hakaret edildi ama yılmadı yavaş yavaş azimle çalıştı sonunca aldı altına arabayı yapıştırdı logoyu parasını takır takır alıyor bunlar sosyal kanıt 5 sene sonra batacak gidecek diyenler yarına yaşayacağımızın garantisi verin tüm olumsuzluklara rağmen çalışmaya devam hem sağlıklı olacağız hemde para kazanacağız daha ne sabah yine saat 6 da kalkmışım ne güzel :) saygılar

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.