Şimdi Ara

Kyani marketing hakkinda. (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
4
Favori
56.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bir aralar da hard disk kiralama vardı silkmekte sınır yok bu sektörde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir tanıdığın davetiyle toplantılarına gittim.
    1 saatlik sunumun 10 dksı ürün tanıtımı, gerisi tırı vırı sistemi övme..
    Anlatıcı ayda 35bin lira kazanıyormuş.
    Sunucu, bu zamana kadar sistemdeki xx kişiye xx milyon para dağıttık dedi.
    Açtım hesap makinasını böldüm, kişi başı 1000 lira bile etmiyordu.
    Özetle; bir nevi dolandırıcılık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, Kyani hakkındaki soruşturmasını tamamlamış ve saadet zinciri olduğu kanısına varmış. Yaptırım ve cezalar yoldaymış. Bilginiz olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allochthonous

Urunler zaten dogal urunler icinde katki maddesi olarak sadece sitrik asit var o yuzden urunlerin raf ömrü cok kisa (bebek mamalarinda da var) , her hangi bir gidaya karsi alerjiniz yoksa urunlerin yan etkisi de yok. Atıyorum icinde nar var nar a karsi alerjiniz varsa alerjik etki gösterebilir. Urunlerin fiyati tamamen kisiden kisiye değişir, gunde 1paket sigara icen birisi her ay ortalama 400tl sigaraya para veriyor. Tamamen algi meselesi. İsteyen kullanır isteyen kullanmaz.

Bu arada sunrise yenilendi, eskisinde 11adet meyve sebze ozu vardı, yenisinde 21 adete cikti, o yüzden yeni tek kullanımlık paketlerde icerigi yazmiyor fakat urunlerin kutusunun uzerinde yazıyor. Yakin bir zamanda tek kullanımlık urunlerin uzerine de içerik yazılacak. Icerigi belli olmayan ürünler gerekli izinleri alamaz zaten.

Sağlıklı beslenme konusuna gelince de insan ekmek suyla da yasar ama enerji ve bağışıklığı olmasi gereken seviyede olmaz, vücudun hergün ihtiyaç duyduğu vitamini, mineral, protein vs gerekli hammadeleri alamaz. Lafın kısası, ben inanmıyorum, ben böyle düşünmüyorum vs vs gibi dusunceler bu tarz ürünlerin gereksiz olduğununu kanitlamaz, cok merak ediyorsanız internetten bağımsız kaynaklardan arastirisniz, omega 3 nedir ne ise yarar, nitrik oksit ne ise yarar, anti oksidan ve multi vitamin nedir neden almak gerekir gibi sorularin cevabını kendiniz de araştırarak bulabilirsiniz.

Ne utanmaz insanlarsınız siz ya? Yürü başka kapıya allahın dolandırcıları. İnşallah sonunuz Titancı Kenan gibi olur.

• Bunlar tosuncuğun dedesi.

Asıl kral dombili kenandı.

Ulan ponzi bile bu kadar inanmadı kendine.

• İnsanımızın bilinçlendirilmesi lazım doğruyu bilmeden yanlış veya dolandırıcı yöntemi ayır edemez;

Basit bir şekilde fahiş giriş ücretleri , ilk girenlerin çok kazandığı , vergi ödemeyen , kazancınızı banka hesabı üzerinden göndermeyen (kayıt dışı para) ve sizin başka üyeler katarak kazanacağınız anlatılan saçma ürünler sattığı yalanına saklanan bir oluşumsa bu network marketing veya doğrudan satış firması olduğunu iddia eden kuruluşlar saadet zinciridir.

Yasalara uygun kurulmuş (vergi vs), normal bir giriş ücreti alan , sattığı ürünün gerçek anlamda tüketici için satılabilecek bildiğin çöp olmayan ürünler pazarlanıyor , sisteme sonradan giren biri pazarlama ağı ile önceden giren birinden fazla kazanabiliyorsa ve paralar kayıt altında ödeniyorsa bu bir doğrudan satış network marketing oluşumudur.

Network marketing : Firmaların bireylere ulaşıp onlarla satış yapması , Avon ürünleri pazarlayan kişiler gibi...

Doğrudan satış : İşyeri olmaksızın mal veya hizmetin tüketinin evinde veya satış noktası olmayan bir yerde satış yapılmasıdır.

Forumdan eğer 1. sisteme yakın bir oluşuma katılan varsa kendini kurtarmaya baksın...

• Karlo kullanıcısına yanıt
    Terbiyesizlik yapma, ne dolandırıcılığından bahsediyorsun sen? Bilip bilmeden atip tutma. Çiftlik bank ile karistiriyorsun galiba sen. Kimseye bu isi yapin yada yapmayin demiyorum. Network marketing ile saadet zincirini karıştırmayın.

Madem firmanin dolandirici oldugunu dusunuyorsun, git savciliga suc duyurusunda bulun yada gümrük ve ticaret bakanligina şikayet et ve kanıtla bende elini öpeyim senin. Network marketing dinamiğini kullanan art niyetli firmalar surekli çıkıyor evet, ama bunlarin omru Maksimum 1-2sene sürüyor, zaten gerekli merciiler fark edince tedbir alıyorlar. Olan vatandasa oluyor. Kyani nin 6.senesi Türkiyede, ve surekli bu tarz ithamlara maruz kaldilar haliyle ve hepsinden de alninin akıyla cikti. Çünkü ortada bir ticaret var, ha hosuna gider gitmez o senin takdirin. Kimseyede yapin, yapmayin demiyorum

Tekrar ediyorum şikayet etmek isteyen varsa sirket bilgilerini veririm özelden. Bilmeden atip tutmayin.

• hayatlarında hiçbir iş başaramamış yeteneksiz başarısız akılsız ezik ergenler gelmişler iş yapıp para kazananları taşlıyolar. klasik türkiye işte, bu yüzden geri kaldık, iş yapanı çekemiyoruz. kıskanıyor olabilirsiniz, ama, henüz geç değil. gelin, üye olun, nasıl iş yapacağınızı size öğretelim. hayatınız değişsin. günde 12 saat forum başında kaba et büyütmeye de bi son vermiş olursunuzjbkliztb

genelde böyle cümleler kurarlar dolandırıcılar, kısa ve net; iş demek: iş sözleşmesi-aylık maaş-sigorta demektir. bu saadet zincirleri teknik olarak bi "iş" değiller. işe girerken sizi işe alan şirkete para ödemezsiniz, sizi işe alan şirket size maaş öder? neden? çünkü şirket iş yaparak para kazanır ve sana ödeme yapar. saadet zincirleri bir iş üretmedikleri için para da kazanamaz, çalışanlarına maaş da ödeyemezler. saadet zincirlerinde iş yapılmaz. saadet zincirlerinde gerçekleşen tek bir şey vardır, zincirce son giren kişi yüklü bir para ödeyerek zincirce daha önce girmiş kişilere para kazandırır ve daha ileriki tarihlerde başka kişilerin de zincirle dahil olup kendisine para vermesini hayal eder. burada iş yoktur, iş üretmek demek üretilen işi satıp para kazanmak demektir. saadet zincirlerinin göstermelik olarak sattıkları ürünler (değerinin 100 katı fiyata) sadece zinciri yasal prosedüre uydurmak ve cahil kişileri: "bak iş var burada bak ürün satıyoruz" diye keklemek içindir.

• Allochthonous A kullanıcısına yanıt
    Bakanlık denetimlerine göre, piramit satış sistemi olduğu sonucuna varılanlar şöyle: Yazan kısımda görebilirsiniz. Eh sözün bittiği yer burası sanırım.

• nitrikoksit kullanıcısına yanıt
    Zamanında birkaç arkadaş bizde girdik Kyani'ye o zaman üniversitede öğrenciyiz Kyani yeni kurulmuş Türkiye'de. Sana şu kadarını söyleyeyim olay tamamen adam eklemece ve büyük fahiş ürün paketleri satmaca. Müşteri falan yok, tamamen yeni gelen üyelere paket kitleme olayı.http://www.kyani.net/ adresine girersen bakanlık tarafından kapatıldığını görürsün. Türkiye'de network işleri saadet zinciridir nokta. Kyani zaten çöktü artık para mara kazanamazsın. Para kazanmak için bu tip firmalara başlarda ilk 1000 kişide gireceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elaventador -- 14 Eylül 2018; 17:43:27 >
    Katılım zamanı: 14 Eylül 2018. Siteye girdiğinizden beri tek yazdığınız şey kyani. Her ne kadar reklam botu şeklinde siteye giriş yapmış olsanız da bunu bir kenara koyuyorum ve cevap veriyorum.

Medyanın yazdığı şeylerin ne kadarının doğru ne kadarının yanlış olabileceği konusunda ağaç kovuğundan çıkmadıysak bir fikrimiz vardır. Ama belli ki sizin "Gümrük ve Ticaret Bakanlığı" hakkında pek bir bilginiz yok ki yüzünün akıyla çıktığını düşünüyorsunuz. Başka bir postta bahsedilen site kapamada yazan
    "Bu internet sitesi (www.kyani.net)
    aşağıdaki karara istinaden 5651 sayılı Kanun uyarınca Erişim Sağlayıcıları Birliği tarafından erişime engellenmiştir.

* GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğü'nin 03-04-2018 tarih ve 96035351-404.08-E-00033316021 sayılı kararı " buna yaptığınız yorum ise "net takısı ticari firma için uygun olmadığından kullanılmıyor türkiyede com kullanılması gerekiyor." Sırf oturup uzun uzun yazdınız diye uzun uzun yazıyorum. Kimsenin aklıyla dalga geçmeyin. Ticari firma için uygun olmadığından kullanılamıyor diye mi erişimi kısıtlanmış? Com alan adı commercial'ın kısaltmasından geliyor. Söylediğinizdeki tek doğru kısım bu. Ama uygun olmadığından kullanılamıyor demenizle orada yazan erişim kısıtlamasının zerre alakası yok. Türk Ticaret kanununda "com" zorunluluğu diye bir şey gösterin ki inanalım. Böyle mükemmel Türkçe kullanırım kafa karıştırırım ama aslında söylediğim hiç bir şey olmaz tavrından öteye gidemiyor yazdıklarınız. Her neyse işiniz bu belli ki bundan para kazanma peşindesiniz. Üye olduğunuzdan beri de tek yaptığınız kyani aklaması. Açıkcası söylenilen hiç bir şey görünen köyü gizlemeyecek. Hala inandırılacak bir kesim varsa ki her zaman olur. Bu kadar uzun yazmanıza gerek kalmayacak kesimdir. O yüzden sıkıntı edip uzun uzun yazmayın. 15 yıl önce evinizde fırın yoktu deseniz inanacağız. Demeyin. İnanırız. İyi satışlar.

Karşınızda kişisel gelişim kitaplarınızdan ya da minnoş eğitimlerinizden öğrendiğiniz bilgileri uygulayacak insan profili yok. Yazdıklarıma net cevap verebiliyorsanız verirsiniz. Veremiyorsanız boş sorularla zamanımı meşgul etmeyin.
    İlk mesajımın açık olduğunu düşünüyorum niyetim hususunda. Alaka göstermiyorsam zaten radarınızdan çıkıyorum, ben ilk mesajla çıkmak istemiştim oysa ki. Yanlış bilme ihtimali değil bahsedilen "yanlış yönlendirme" ha başkalarının size söylediği basma kalıp cümlelerle konuşunca tam olarak böyle oluyor çünkü. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak diyoruz buna. Tekrarlıyorum "ilgi göstermiyorum" sadece insanların aklıyla oynayan tiplere katlanamıyorum. "Bağdat caddesindeki ofisiniz" hiç bir şey ifade etmiyor benim için.(Büromun yanında hala Çiftlik Bank'ın kapalı yeri bulunmakta.) Sadece birileri aptal yerine konmaktan bıkmamış olabilir ama ben birilerinin aptal yerine konmasından bıktım. Yoksa derdim sizle değil. Sorulara sorulara karşılık veren, istediği sorulara cevap verip istemedikleri yokmuş gibi davranan, laf salatasıyla karşısındakine sorduklarını dahi unutturma eğiliminde olup konunun yönünü istediği gibi eğip bükebilecek kudreti kendinizde görmüş olmanız güzel. Ama bir yere kadar katlanılabilir oluyor. Değerli vaktinizle size mutluluklar.

Arkadaş bir oluşumun 5 yıldır 15 yıldır faaliyette olması, bütün olumsuzlukları ortadan kaldırıyor mu ? Çiftlik bank dediğin olay bile patlayana kadar milletin gözünün içine baka baka reklamını yaptı, hatta televizyon reklamları bile çekildi.

Burada kandıracak birilerini yada firmanın itibarını şekillendirme çabalarında isen bırak bu işleri...Görünen köy kılavuz istemez. Net ve doğrudan konuşmuyorsun, sizlerin en büyük silahı bu zaten çok fazla konuşup hiç bir şey anlatmamak...Kolay yoldan para kazanma arzusuyla insanların umutlarını ve hayallerini kullanıyorsunuz. Ben şimdi sadece baştan aşağı saçmalıkları yazsam günün sonunda bende yanılabilirim diyerek işin içinde çıkarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nitrikoksit

Bu mesaj silindi.
    Sıkıştığında soru soruyorsun, baktın karşındaki fazla detaylara hakim değil detaylara hücum edip karşındakini yine boğuyorsun. Konuya yazdıklarını gördüm, bu tarz işler hakkında yeterli bilgiye sahibim...Kolay yoldan para kazanma vaadi ve insanların umutları üstünden ticaret yapılıyor. Olay bu kadar basit...Bunun detayı veya başka bir mevzusu yok. Farelerin tekerlek içinde koşması gibi herkes yerinde sayıyor, kazanan sadece kasa olur.

Ben şirket yönetiyorum, insanların hangi iş karşılığı ne kadar kazanacağı garanti ediliyor. Devlete karşı ssk primi vergisi algısı yatıyor. Gün sonunda emeğinin karşılığını alıyor. Fakat senin sisteminde sürekli koşturması sürekli birilerini sisteme dahil etmesi gerekiyor. Zincir genişlemediği sürece kişi hayal edilen paraları kazanamaz.

Bu sistemde garanti para yok, harcanan zamana emeğe göre değerlendirme ödeme yok eee bu insanlar aylarca çalıştı satış yada üye girişi yapmadı ne oluyor ? O zamanın emeğin karşılığı veriliyor mu hayır...

Bizde mağarada yaşamıyoruz, iş hayatını ve düzenini emin olun sizden iyi biliyorum. Fakat hayali ticaretten öteye bir şey yok....

• sazan.avi bunlar...2009-2010 da cok avlamistik ama kac yil gecmis hala inanlar var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    "net takısı ticari firma için uygun olmadığından kullanılmıyor türkiyede com kullanılması gerekiyor." Haha .net ile binlerce internet sitesi gösterebilirim ticaret yapan bırak o işleri.

Kyani Türkiye'de .net adresiyle iş yaptığından o adresi kapatıldı .com'u çok daha sonra aldıkları için aktif. Onu da neden kapatmadıklarını ben biliyorum ama burada söyleyemem.

Saadet zincirlerinin ne olduğunu çok iyi biliyorum merak etme. Ürün olması hatta iyi bir ürün olması saadet zinciri olmadığı anlamına gelmiyor.

İnsanlar para kazanma umuduyla alıyor o paketleri kimse babasının hayrına almıyor veya ürünlere bayıldığı için de almıyor. Herkes zincirleme paket satıp para kazanma derdinde. Evlerine gidip bak ürünler doğru dürüst kullanılmıyor bile.

Sen bu ürün paketlerini çevrene satıyorsun senin kazandığın 20 - 30 dolar ama onlar toplanıyor binlercesi en tepedeki 3 - 5 lidere on binlerce dolar kazandırıyor.

Eee o adamların %90'ı bir sonraki ay bir kişi ile dahi el sıkışmıyor noldu onlar para kaybetti artı sen bir sonraki ay yine adam eklemeye devam. Senin gibi alttaki beyni yıkanmış "potansiyel liderler" üst liderleri pompalıyor.

Al sana klasik saadet zinciri.

İş kurmak istiyorsan bir sürü düşük sermayeyle kurabileceğin iş var ama Network Marketing'i kendin işin diye pazarlama çünkü distribütör hüküm ve haklarını okursan şirket için köleden başka bir şey değilsin, bütün haklar sadece kuruculara ait.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elaventador -- 19 Eylül 2018; 18:4:50 >

Eskiden .net idi tüm dünyada 1 - 2 yıl önce değiştirdiler.

Aylık kaç para kazanırlarsa kazansınlar Çiftlik Bank'ta da bir sürü insan para kazandı diğer zincirlerde de. Kazanılan para bu işin, yöntemin dolandırıcılık olmadığı anlamına gelmiyor.

Bak Network Marketing veya Doğrudan Satış endüstrisi illegal bir endüstri değil buna eyvallah ama şirketlerin uygulaması birebir illegaldir ki devletler son zamanda buna ayık olmaya başladı.

İşin normali, tüm kanunlarda yazanı, tüm şirketlerin hüküm ve koşullarında yazanı sadece müşterilere ürün satarak para kazanırsın ve de senin takımındaki insanlar müşterilere satış yaptığında.

Paketi aldığında ciro oluşur çünkü müşterilere satmak içim ürün almışsındır ama sen gidip bundan zincir yaratırsan sürekli paket satarsan iş illegal olmuş olur. Buna saadet zinciri diyoruz bu saatten sonra ürünün bir önemi kalmaz çünkü müşteri yoktur.

Network şirketleri bunu ürün paketleri satma haline soktukları için devletçe legal gibi gözükür aslında yapılan şey illegaldir bu nedenle bu tarz şirketlerin başı derde girer ve Kyani'de bu sebeple birçok kez sıkıntıya girdi. Birçok dsa üyesi Amerika'da büyük şirketler kapatıldı piramit diye.

Kyani'ye sadece Türkiye'de değil tüm dünyada birçok farklı yerde davalar açıldı. Amerika dahil.

Bir endüstrinin büyüklüğü hiçbir anlam ifade etmiyor ona bakarsan uyuşturucu sektörü Trilyon dolarlık bir sektör ama illegaldir.

Ayrıca Network'te bir gerçektir ki hızlı ve kolay para adam eklemece yani büyük paketler satmadadır. Müşteri odaklı ilerlediğinde ağır gidersin ve daha az para kazanırsın ama doğru yasal ilerleme yolu budur.

Bak kardeşim işin içindeyken toplantılarla, kamplarla beynin yıkanır yok şöyle büyüyoruz, yok coca cola rakibimiz falan gibi zırvalarla heycanlanırsın, yok firma sahibi dünyanın en büyük adamı vs. vs. fakat Kyani'nin diğer dünyadaki Network firmalarıyla farkı yoktur Jeunesse'ten farklı değildir.

Kurucuları "insanlığa iyilik için" değil para kazanmak için kurmuştur.net Network'teki kar marjları hiçbir sektörde bulamazsın. 10 - 20 liralık ürünleri hikayeyle ve zengin olma ümidiyle millete 150 liraya satarsın.

Aynı tas aynı hamam aynı sözler aynı vaadler. Yok en iyisi biziz, acayip büyüyoruz, dünya bizi konuşuyor. Networkte her firma bir momentum alır büyür sonra momentum söner paralar suyunu çeker lider dediklerin gemiyi terkeder başka "en iyi" firmaya gider.

Orada aynı sözler, aynı hikaye tam gaz devam ederler.

Kyani'deki liderlerine sor bakalım tepedekilere daha önce hangi firmadaydın veya kaç firmada yer aldın diye sor. Bir iki adam harici çoğu büyük para kazananların çoğunluğu şirketten şirkete atlayan şirketlerin parayla anlaştığı adamlardır. Hikayelerine bakma sen onların.

Kyani'nin Türkiye dahil işleri çöküşte ben bırakırken çoğu yurt dışındaki liderleri zaten bırakıp başka firmaya gidiyordu.

O yüzden boşuna uğraşma forum köşelerinde. Kaç para kazanıyorsun şu an, ekibinde kariyerli kaç lider var, ne kadardır bu işi yapıyorsun.

Sana tavsiyem iş geç olmadan bırak bu hayalleri. Şu an sana negatif, kapalı zihinli gibi bir gibi gözüküyor olabilirim. Hayal kurman başarılı olmak istemen kötü değil ama daha iyi daha çok para kazanacğın yollar var. Bu tarz işlerle biryere gelemezsin boşuna emeğine zamanına ve en önemlisi itibarına yazık. Bakma şu kadar pay veriyoruz falan dediklerine çalışır çalışır milyonlar üretsen bile alacağın %5'tir cirodan maksimum.

Network'te ne olursa olsun adın hep dolandırıcıdır. Daha ötesine gidemezsin.

• Markadan geçen hafta haberim oldu. 2012 de girmişler tr ye, ekşide filan baya gömmüşler. Kimse gık dememiş. Ne hikmetse 2017 de tekrar bastırmışlar ve bazı yorumları mahkeme kararıyla kaldırtmışlar...
    internet siteleri açık.
    Ticaret bakanlıgı 70k ceza yazmış.
    Fda ile ilgili birşeyde bulamadım.
    şimdide hatıra ormanı yapıyorlarmış. Kral reklam.
    Konuda sürekli sistemi savunan arkadalara baktım, 3/5 yıldır onlarda kayıp. Umarım parayı kırıp londraya taşınmışlardır.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.