Şimdi Ara

Kyani marketing hakkinda. (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
4
Favori
56.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaş, bana biri çıksın da desinki meyve suyuna 400TL verdim ve kendimi enerjik hissediyorum. Arkadaş bu ülkemizin klasik sorunu değil mi zaten? Dersaneye para verirsiniz, "oo çok faydalıydı adaş" dersiniz, iphone 7'ye 4bin TL para verirsiniz, "ama iphone adaş" dersiniz, içi boş Renault Sembol'e 67bin TL verirsiniz(bugünün kampanyalı fiyatı) "ama az yakıyor adaş" dersiniz... kısacası kazık yiyorsunuz ve bununla övünüyorsunuz.

Dün arkadaşım aradı gel seni de katalım falan. Nedir bu dedim, link attı 21 dakika izle dedi. 7. dakikaya geldim hala ne olduğunu söylemiyor, bariz dolandırıcı bunlar dedim, istemiyorsan katılma ama değiller dedi. İlla vitamin istiyorsan Supradyn, Pharmaton gibi bilindik ürünler var onu alsana hem daha ucuz dedim, ama bu ilaç değil meyve suyu dedi. Ve klasik sizlerin yazdığı gibi "sana da 1 haftalık vereyim kullan, ben artık yorulmuyorum" dedi. ya arkadaşım kaçıncı yüzyıldayız? aylık 400TL meyve suyuna verilir mi? Sigaraya veriyormuşsun gibi düşün diyor adam, ben sigara da içmiyorumki... Uyanın artık ya. Açın gözünüzü. Canın ne istiyorsa bakkalda 3-5TL ye var zaten. 400TL verince mi daha bol vitaminli oluyor. Siz resmen açılan şemsiye ile mutlu anlar yaşıyorsunuz; o ye şemsiye mmmm, 400tl oh oh, bir de üyelik parası 1900TL kamoonnn.

Millet sizin gibiler sayesinde zengin oluyor, siz de 2 liralık meyve suyuna 400TL verdiniz diye övünün ama enerji veriy.... Bİ BİTMEDİNİZ LANN!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockcash -- 21 Kasım 2016; 16:54:21 >

• Network Marketing mükemmel bir pazarlama stratejisidir.

Burada en temel sorgulaman gereken bilgi şudur. Benim bu satacağım ürünlere ihtiyacım var mı? Veya zaten kullanmakta olmuş olduğum ürünlere alternatif oluşturuyor mu? Ve bu ürünlere başkalarına pazarlayacak kadar güvenebilir miyim? Başkalarının gerçekten bu ürüne ihtiyacı var mı?

Yaw bana felsefe yapma kestirme yol nedir? Sisteme giriş parası adı altında fahiş bir ücret istiyorlarsa arkana bakmadan uzaklaş. Seni ikna etmek isteyenler 1 yıl sonra tesbih boncuğu gibi dağıldıklarını göreceksin.
  • ürün kaliteli diyorlar denemek lazım
  • bir iş teklifi olarak beni sunumlarına çağırdılar ama ne olduğunu bilmiyordum. beni bu titan oluşumuna götüren kuzenimede iyi kaynadım. üç kuruş kazanmak için benide keriz yerine koydu ya helal olsun! ha bu da ders oldu, kimin ne olduğunu anlıyoruz.

bıdı bıdı bıdı 1 saat pc'de slayt eşliğinde sunumu yapan arkadaş anlatıyor. sunumun ortasına geldiğimizde bana katılım için 1895-TL gibi rakam ödenecek dedi. ne alaka? ben senin ürününü satacağım ve sen benden katılım payı alacaksın, sorun var bu noktada dedim. ben zaten ticaret yapıyorum, biri eğer bana ürün sattıracaksa o bana para verir. çünkü ben pazarlama ağımı senin için kullanıyorum, sen sadece ürün sevk ediyorsun ve pazarlama giderin olmuyor. adama bunu anlatamadım. başedemeyeceğini anladığında ise o zaman sunumu bitirelim diyor
    çıkarken duvardaki tarım bakanlığının onay belgelerini gösteriyor. sizin vergi levhanız nerede dedim çıt yok. o ona, diğerine soruyor ama vergi levhası nerede bilen yok. hani 4 yıldır türkiyede olan firmasınız ya.. neyse sigortalı çalışan bildirgeniz nerede? mail ile gönderirim dediler ama o kadar zamandır ses seda yok! sebebi ise belli, adamlarda kar mar görünmüyor çünkü ciroları bakkal kadardır.
    kısacası besin takviyesi kılıfı altında ilerleyen zincirimsi oluşum. bulaşmayın. sizi bu sisteme dahil etmeye çalışan arkadaş eş dostunuz saf biriyse ona doğrusunu anlatın. uyanık geçinen biri ise para için yapmayacağı şey olmadığını görüp tüm bağınızı kopartın.

• quote:

Orijinalden alıntı: elaventador

Mc Donald's dan Franchise aldığında ben sizin ürünlerinizi satıcam niye size 1 Milyon Dolar ödüyorum mu diyorsun? Veya niye benden her ay %15 royalty alıyorsunuz mu diyorsun? Eğer çok fazla sermayen varsa gidersin kendi ürünlerini üretir kendin satarsın. Coca Cola ürünleri fabrikadan çıktığında satış noktaları, bakkalar ben sizin ürünleri satıcam niye para ödüyorum ki mi diyorlar? Ticaret her yerde bu şekildedir ürünleri toptan fiyattan alır para verirsin sonra o ürünleri satar aradan kar çıkarırsın. O para katılım payı vs. değil 5 aylık ürünlere gidiyor. Toptan aldığında distribütörlük yapma imkanın oluyor eğer istersen sadece müşteri olabilirsin. Kyani'ye gümrük ve ticaret bakanlığından bakabilirsin izinlerine.https://kyaniyorumlari.files.wordpress.com/2015/06/ekran-alc4b1ntc4b1sc4b11.png?w=1000

Ayrıca bakkal cirosu dediğin firma yıllık yarım milyar dolar ciro yapıyor dünya genelinde 60 farklı ülkede. Şu ana kadar da 1 Milyar adetin üzerinde ürün dağıtımı gerçekleştirmiştir. Bu şirketi araştıracak olan kişilerede sözüm gidip forum köşelerinden ticaretin t sinden anlamayan, "uzman" olmayan kişilerden değil gerçekten uzman, güvenilir kaynaklardan araştırsınlar. Cahilliğinizi açığa çıkarmayın sonra.

forum bu zırvalara tok kardeş hadi başka kapıya ..bosu bosuna ananın kulaklarını çınlattırma

• Selamun aleyküm donanım haber

Kyani'yi yakın zamanda Hastanade ameliyathanede sorumlu olan abim tarafından duydum (kendisini çok severim abi gibi abidir) neyse 1 hafta boyunca arıyor işte şöyle böyle bu iş böyle. Bende kendi kendime diyorum bu bana boş işlerle gelmez ayrıca kendiside boş işlerle uğraşacak bir adam değil.Ben bu işi araştırmaya başladım ama bakıyorum internette herkes yazmış "dolandırıcılık,umut tacirleri,hikaye bu işler,kazıklanırsınız vs." kendi kendime boşver girme bu işe dedim. neyse bu 1-2 defa daha arıyor beni işte şöyle böyle bak gel felan . benimde 1895 liram yok zaten bir kaç batak vermişim girecek durumum yok yani. Mesaj attım dedim abi bak param yok seninde boş işlerde olmayacağını biliyorum hani nedir neyin nesidir anlat. yazmış " kardeşim sen bana güven para kazanacağız" diye. Pazar günü oldu tam 1 hafta oldu yani. Hastanaye gittim bu bütün tanıdıklarını vs. çağırmış 20 kişi felanız bende 2 arkadasımı aldım gittim. biri geldi laptop açtı sunum yapıyor takım elbiseli altında bmw 1.16d var. ben bunu dinliyorum sonra bu abim bana böyle dedi diye işe girdim parayı felan filan yatırdım onun altına geçtim.Bana ilk söylediğinde girseydim bu perşembe hesabıma 1000 küsür yatacaktı ama işte daha geç girdim. (hastanedeki doktorlar ( anestezi uzmanı,ortopedi doktoru felanda) girmiş) 1. günümde işi %75 kavradım detayları kaldı. 2 arkadasımı aldım 6. günümde 3. kişimide ekledim. Şuan o abim 1 haftada altına 6 kişi buldu diye 1873 tl kazandı . Banada bu hafta 878 tl yataacak büyük ihtimalle , sabırla bekliyoruz ne diyelim :D

Ürünler konusuna gelincede ürünler geldi . 1 aylığı kendıme ayırdım diğer 4 ayıda 16 paket yaptım 1'ini çalıştığım yerdeki abime verdim hanımı bu ek gıda takviyesiniin belirtilerini gösterebilecek en iyi kişi olduğunu söyledi. 4 gündür deniyor gerçekten " yorgunluğunu bitkinliğini felan aldığını söyledi , sabahları daha dinç kalktığını belirtti" önceden ise " sabahları kalkamadığını bütün gün yorgun olduğunu söylüyordu". ben buna işide anlattım girmedi oda ekşiden felan yorumları okudu ben yapamam dedi ama ürünleri kullanırım dedi. bende 2. günüm kullanıyorum , kullanımı zaten çok kolay . Ayrıca stajerlik yaptığım hastanede yani beni bu işe alan hastanadeki doktorlarım tarafından ürünler denetlendi. Daha sonrasında onlarda bu işin içindeler zaten.

OLAYLAR GELİŞTİKÇE YAZACAĞIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ORANTA -- 2 Nisan 2017; 1:45:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ORANTA

Selamun aleyküm donanım haber

Kyani'yi yakın zamanda Hastanade ameliyathanede sorumlu olan abim tarafından duydum (kendisini çok severim abi gibi abidir) neyse 1 hafta boyunca arıyor işte şöyle böyle bu iş böyle. Bende kendi kendime diyorum bu bana boş işlerle gelmez ayrıca kendiside boş işlerle uğraşacak bir adam değil.Ben bu işi araştırmaya başladım ama bakıyorum internette herkes yazmış "dolandırıcılık,umut tacirleri,hikaye bu işler,kazıklanırsınız vs." kendi kendime boşver girme bu işe dedim. neyse bu 1-2 defa daha arıyor beni işte şöyle böyle bak gel felan . benimde 1895 liram yok zaten bir kaç batak vermişim girecek durumum yok yani. Mesaj attım dedim abi bak param yok seninde boş işlerde olmayacağını biliyorum hani nedir neyin nesidir anlat. yazmış " kardeşim sen bana güven para kazanacağız" diye. Pazar günü oldu tam 1 hafta oldu yani. Hastanaye gittim bu bütün tanıdıklarını vs. çağırmış 20 kişi felanız bende 2 arkadasımı aldım gittim. biri geldi laptop açtı sunum yapıyor takım elbiseli altında bmw 1.16d var. ben bunu dinliyorum sonra bu abim bana böyle dedi diye işe girdim parayı felan filan yatırdım onun altına geçtim.Bana ilk söylediğinde girseydim bu perşembe hesabıma 1000 küsür yatacaktı ama işte daha geç girdim. (hastanedeki doktorlar ( anestezi uzmanı,ortopedi doktoru felanda) girmiş) 1. günümde işi %75 kavradım detayları kaldı. 2 arkadasımı aldım 6. günümde 3. kişimide ekledim. Şuan o abim 1 haftada altına 6 kişi buldu diye 1873 tl kazandı . Banada bu hafta 878 tl yataacak büyük ihtimalle , sabırla bekliyoruz ne diyelim :D

Ürünler konusuna gelincede ürünler geldi . 1 aylığı kendıme ayırdım diğer 4 ayıda 16 paket yaptım 1'ini çalıştığım yerdeki abime verdim hanımı bu ek gıda takviyesiniin belirtilerini gösterebilecek en iyi kişi olduğunu söyledi. 4 gündür deniyor gerçekten " yorgunluğunu bitkinliğini felan aldığını söyledi , sabahları daha dinç kalktığını belirtti" önceden ise " sabahları kalkamadığını bütün gün yorgun olduğunu söylüyordu". ben buna işide anlattım girmedi oda ekşiden felan yorumları okudu ben yapamam dedi ama ürünleri kullanırım dedi. bende 2. günüm kullanıyorum , kullanımı zaten çok kolay . Ayrıca stajerlik yaptığım hastanede yani beni bu işe alan hastanadeki doktorlarım tarafından ürünler denetlendi. Daha sonrasında onlarda bu işin içindeler zaten.

OLAYLAR GELİŞTİKÇE AKTARIRIM.

DETAYLI BİLGİ İÇİN

ozmenonur@outlook.com

ÜRÜNLERE SAHİP OLMAK İÇİN

ozmenonur.kyani.com

kimi yiyiyon koçum sen ? sen çakalsan bu forum aslan...git reklamını baska yerde yap...keriz düzücü firmaya girmişin düzcek keriz arıyosun ..böyle zırvalara forum cık tok anca ananın kulaklarını cınlattırırsın bunada gerek yok yazıktır

• Yükünü alıp er yada geç patlar sonra buraya gelip dolandırıldım diye ağlama konusu açarsınız. Bknz. "Kairoszedeler".

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimi yiyon koçum sen? 😂😂😂 dolandırıcılar vb. Hakaret içerikli sözler söyleyen 1 kişide ben bu işteyim veyatta işteydim diyebilir? KİMSE! Arkadaşlar kendinizi kandırmayın. Bende bu sözlere inandım girmedim geç kaldım belkıde bilemeyiz. İllede girin demiyorum. Ama başımdan geçen olaylar bunlar. Donanım forumun saygısız kişilerden arınması gerek.

• Kyaniye kayit olalı tam 1 yıl oldu ,

Bana iş ilk anlatıldığında açıkçası hiç itibar etmemiştim, ama dikkatle dinleyince en azından denemeye değer diye girdim.

Ürünler öncelikle cok başarılı . zaten ürünleri 1 yildir hem kendim kullanıyorum hemde aileme kullandiriyorum, bir cok faydalarini gördük. Ben urunleri kullanmaya baslamadan once ve kullandıktan 1 ay sonra hemogram ve biyokima testleri yaptırdım, kan degerlerimde ozellikle karaciğer fonksiyonlari, bazi mineral ve vitamin degerlerinde ciddi degisiklik gördüm. Ürünleri eşsiz kılan özellikle sunrise ve nitro nun piyasada benzerinin olmaması.

Urunler hakkinda atip tutanların sağlıklı beslenme konusunda ne kadar bilgi sahibi olduğu tartışılır. Zaten bilgi sahibi olsalar, besin takviyesi kullanmanin öneminin bilincinde olurlardı. (sadece kyani ürünleri icin demiyorum diger bilindik markalarda kullanılabilir )

Network marketing hakkinda ciddi bir ön yargı var maalesef. Bunun en büyük nedeni networku kötü amacla kullanıp insanlara zarar veren bazi firmalarin olmasi.o tarz firmalar da pek uzun soluklu olmuyor, ya o firmalar batıyor yada yetkili merciler tarafindan kapatılıyor.(bir çok örnekleri mevcut)

Doğru firmayı seçerseniz network marketing gerçekten çok iyi kazanabileceginiz bir sektör.

1yildir bu isi yapıyorum, Network marketing daha önceden hiç anlamadığım bir sektör olmasına rağmen ilk ay kazancım aldığım maaşa cok yakındı, 2.ay bu gelir daha da artti ve işimden istifa ettim. 10 aydir tam zamanlı sadece bu isi yapıyorum.haftanin 6 gunu ise gitmek zorundayken istediğim gibi kendi işimi yapıyorum, istediğim zaman tatil yapıyorum ve gerçekten çok keyifli ve kazançlı bir iş. Hatta arabamin taksitlerini de sağolsun kyani finanse ediyor :)

şunu da belirtmek istiyorum bu dediklerimi başarabilmek için iyi bir liderle işe başladım ve ilk zamanlar ciddi çaba sarf ettim, bir çok kişisel gelişim ve ag pazarlamaciligi hakkında kitaplar okudum, ve öğrendiklerimi sahada uyguladım.

Şunu da çok net diyebilirim ki daha önceki iş hayatımda harcadığım emek ve zaman daha fazlaydı, kazancım ise daha az.

• Buraya gelip reklam yapınca ne kadar veriyorlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahso

Buraya gelip reklam yapınca ne kadar veriyorlar ?

Reklam yaptığım yok ben kendi tecrübelerimi yazdım. Kimseye de bu işi yapin diye bir şey de demiyorum zaten. Firmanın da reklam politikası zaten yok,

• ülkelerin maddi refah durumları kötüye gittikçe üçkağıtçılık artış gösterir. saadet zincircilerin sayısı artarak gidecektir. gençler normal yollardan para kazanmanın zor olduğunu görünce soluğu bu keriz.avi işlerinde alıyolar.

bu bebelerin yaptıklarını görmek eğlenceli oluyo ama, geçen sene birisi üniversite okuyan kardeşime dadanmış. kardeşim girmeyecegim deyince de "neden girmeyeceksin? nedenini söyle, bilimsel neden söyle, neden girmeyeceğini bilimsel şekilde kanıtlarsan girmemeni kabul ederim ama kanıtlayamazsın çünkü biz söyleyeceğin her nedeni çürütürüz çünkü biz haklıyız" demiş. kardeşim anlattığında ikimiz de anırarak gülmüştük bi yandan da üzücü bir durum. zaten geri kalmış bi ülkeyiz, gençler adam akıllı meslek edileceğine, karanlık geleceği görüp bu üçkağat işlerine giriyorlarsa hakikaten üzücü bir durum var ortada demektir.

not: şimdi biri gelip beni vizyonsuz, bilgisiz, fikirsiz, başarısız, ezik, kıskanç ilan edecek ve sonra da kaç yaşında olduğumu ve kaç para kazandığımı soracak (hiç değişmezler) hatta sonra da söyle diyecek: "bilgi edinmek istersen özelden bana ulaş sana yardımcı olurum" sülük gibi yapışma konusunda abiler bir saadet zincirciler iki, abiler hapse girdi onlardan kurtulduk bakalım saadetcilerden ne zaman kurtulacaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 30 Haziran 2017; 13:44:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir arkadaşım vardı ara sıra görüşelim diyordu konuşuyorduk filan ilginç gelmişti normalde çok samimi olduğum biri değildi. Sonra m**dan söz açtı bende bakalım filan diyordum işi bilmediğim için girmiyordum ama aynı zamanda da kararsızdım. Neyse gel zaman git zaman kararsızlığım yerini olumsuza bırakınca bir daha aramadı. Öyle insanlarla kimsenin yolu kesişmez umarım sizde uzak durun bence ama karar isizn
  • Bu zincirler çok ocak söndürdü ağzı laf yapanları bilerek seçiyorlarki insanları kolayca kandırabilsinler aman dikkat edin paranızı ve emeğinizi kaptırmayın.
  • İnsanlar araştırmaya kalkarsa güzel yorum görsünler diye döşüyolar işte. İşinden istifa etmiş bilmemne. Biz yemeyiz bu numaraları da hayatta bişeyi başaramamış çaresiz kolay yoldan para kazanması cazip gelebilcek tipleri seçip avlıyolar işte. Sonra kediköpek gibi milleti halkaya çekmeyeçalışıyolar ki üç beş kuruş kazanabilsinler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allochthonous

Kyaniye kayit olalı tam 1 yıl oldu ,

Bana iş ilk anlatıldığında açıkçası hiç itibar etmemiştim, ama dikkatle dinleyince en azından denemeye değer diye girdim.

Ürünler öncelikle cok başarılı . zaten ürünleri 1 yildir hem kendim kullanıyorum hemde aileme kullandiriyorum, bir cok faydalarini gördük. Ben urunleri kullanmaya baslamadan once ve kullandıktan 1 ay sonra hemogram ve biyokima testleri yaptırdım, kan degerlerimde ozellikle karaciğer fonksiyonlari, bazi mineral ve vitamin degerlerinde ciddi degisiklik gördüm. Ürünleri eşsiz kılan özellikle sunrise ve nitro nun piyasada benzerinin olmaması.

Urunler hakkinda atip tutanların sağlıklı beslenme konusunda ne kadar bilgi sahibi olduğu tartışılır. Zaten bilgi sahibi olsalar, besin takviyesi kullanmanin öneminin bilincinde olurlardı. (sadece kyani ürünleri icin demiyorum diger bilindik markalarda kullanılabilir )

Network marketing hakkinda ciddi bir ön yargı var maalesef. Bunun en büyük nedeni networku kötü amacla kullanıp insanlara zarar veren bazi firmalarin olmasi.o tarz firmalar da pek uzun soluklu olmuyor, ya o firmalar batıyor yada yetkili merciler tarafindan kapatılıyor.(bir çok örnekleri mevcut)

Doğru firmayı seçerseniz network marketing gerçekten çok iyi kazanabileceginiz bir sektör.

1yildir bu isi yapıyorum, Network marketing daha önceden hiç anlamadığım bir sektör olmasına rağmen ilk ay kazancım aldığım maaşa cok yakındı, 2.ay bu gelir daha da artti ve işimden istifa ettim. 10 aydir tam zamanlı sadece bu isi yapıyorum.haftanin 6 gunu ise gitmek zorundayken istediğim gibi kendi işimi yapıyorum, istediğim zaman tatil yapıyorum ve gerçekten çok keyifli ve kazançlı bir iş. Hatta arabamin taksitlerini de sağolsun kyani finanse ediyor :)

şunu da belirtmek istiyorum bu dediklerimi başarabilmek için iyi bir liderle işe başladım ve ilk zamanlar ciddi çaba sarf ettim, bir çok kişisel gelişim ve ag pazarlamaciligi hakkında kitaplar okudum, ve öğrendiklerimi sahada uyguladım.

Şunu da çok net diyebilirim ki daha önceki iş hayatımda harcadığım emek ve zaman daha fazlaydı, kazancım ise daha az.

iyi güzel kazanıyorsun da, ticaret dediğin, iş dediğin şey birşeyler üretmektir, inssanlığın faydasına birşeyler satmaktır.
    1 senedir insanlara faydalı ne sattın? 3 tane fahiş fiyata ne işe yaradığı belli olmayan ürün.
    dahası insan sağlına faydasını geçtim zararı var mı kimse sorgulamıyor.
    tek amaça var: Para kazanmak?
    şirketin kendisi bile ürünlerin üzerine yoğunlaşmamış, sunumlarında anlatımlarında tek vurgu çok para kazanacaksın.
    adam gibi meslek sahibi olmayın da kolaydan para kazanma peşinde koşun sizin gibilerin sayesinde de amerikalı coni moni vursun parayı.
    adamları zengin etmişsiniz enayi gibi ama baya iş becermiş gibi şirket şu kadar senede bu kadar büyüdü diye anlatırken ağzınızın suyu akıyor.

Madem bu network marketing işi güzel bir yöntem işe yarayacak ürünler çıkarsınlar da faydamıza olsun.
    kerizlenmenin en büyük kanıtı satılan ürünlerin bi b o k a yaramaması.

yıllar önce üniversitede QUEST diye birşeydaha vardı. maldivlerden tatil satıyorlardı. ulan millet ankaradan istanbula gidemiyor sokam maldivlere.
    biraz argo oldu kusura bakmayın ama canım çok sıkıldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: levent_yavuz

quote:

iyi güzel kazanıyorsun da, ticaret dediğin, iş dediğin şey birşeyler üretmektir, inssanlığın faydasına birşeyler satmaktır.
    1 senedir insanlara faydalı ne sattın? 3 tane fahiş fiyata ne işe yaradığı belli olmayan ürün.
    şirketin kendisi bile ürünlerin üzerine yoğunlaşmamış, sunumlarında anlatımlarında tek vurgu çok para kazanacaksın.
    adam gibi meslek sahibi olmayın da kolaydan para kazanma peşinde koşun sizin gibilerin sayesinde de amerikalı coni moni vursun parayı.
    adamları zengin etmişsiniz enayi gibi ama baya iş becermiş gibi şirket şu kadar senede bu kadar büyüdü diye anlatırken ağzınızın suyu akıyor.

Madem bu network marketing işi güzel bir yöntem işe yarayacak ürünler çıkarsınlar da faydamıza olsun.

yıllar önce üniversitede QUEST diye birşeydaha vardı. maldivlerden tatil satıyorlardı. ulan millet ankaradan istanbula gidemiyor sokam maldivlere.

Yazdığınız yorumdan urunlerin faydası hakkında ciddi anlamda bilgi eksikliginiz olduğu anlaşılıyor. Sağlık alaninda ne derece bir bilgiye sahipsimiz bilmiyorum.

Ama ise yarayıp yaramadığını merak ediyorsaniz, bir diyetisyen, beslenme uzmani ya da doktor nezaretinde urunleri bir iki ay kullanın kullanmadan önce kan tahlili yaptirin, kullandiktan 1 ay sonra tekrar kan tahlili yaptirin ve farki gorun.

Urunlerin her hangi bir şeyi iyilestirdigine dair bir iddiasi yok çünkü urunler ilac degil, besin takviyesi yani tamamlayici ürünler. Kısacası vucuda yeterli hammadeyi verirsen vücut zaten bir cok seyi kendi basina halledebilecek bir mekanizmaya sahip. Dolyasiyla bazi sikintilariniz varsa bunlari giderebiliyor. Bu ürünler de insan vücudunun günlük ihtiyacı olan vitamin mineral, aminoasit ve trace elementleri sağlıyor. Ayni urunler dunyanin bir cok ulkesinde de tüketiliyor ve Türkiye de dahil ciddi denetimden geçiyorlar. Sizce hic bir faydası olmayan bir urunu Amerika, canada, Japonya, avrupa ulkeleri gibi ciddi sağlık standartları olan ulkelerde barindirilar mi?

Bu arada bu isi yapan ve ürünleri tavsiye eden bir çok prof dr ve docentler var.

Uzun süredir Amway, ve herbalife in bazi urunlerini kullanıyorum ve ciddi anlamda memnunum. Fakat ticaretini yapmadım ve pazarlama detaylarınıda bilmiyorum. Tekrar ediyorum düzgün network firmalarının ürünleri iyi olmak zorundadır, olmazsa o is yürümez zaten.

Size isi kim nasıl anlattı bilmiyorum ama muhtemelen ortalık teklifi yapılmış size, dolayisiyla ticari kisminin ele alınması normaldir , eger ürün satışı odaklı bir görüşme yapılsaydı sadece urunden bahsederlerdi.

Quest neti duydum ama nedir ne değildir bilmiyorum o. Yuzden yorum yapamayacağım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: levent_yavuz

quote:

Yazdığınız yorumdan urunlerin faydası hakkında ciddi anlamda bilgi eksikliginiz olduğu anlaşılıyor. Sağlık alaninda ne derece bir bilgiye sahipsimiz bilmiyorum.

Ama ise yarayıp yaramadığını merak ediyorsaniz, bir diyetisyen, beslenme uzmani ya da doktor nezaretinde urunleri bir iki ay kullanın kullanmadan önce kan tahlili yaptirin, kullandiktan 1 ay sonra tekrar kan tahlili yaptirin ve farki gorun.

Urunlerin her hangi bir şeyi iyilestirdigine dair bir iddiasi yok çünkü urunler ilac degil, besin takviyesi yani tamamlayici ürünler. Kısacası vucuda yeterli hammadeyi verirsen vücut zaten bir cok seyi kendi basina halledebilecek bir mekanizmaya sahip. Dolyasiyla bazi sikintilariniz varsa bunlari giderebiliyor. Bu ürünler de insan vücudunun günlük ihtiyacı olan vitamin mineral, aminoasit ve trace elementleri sağlıyor. Ayni urunler dunyanin bir cok ulkesinde de tüketiliyor ve Türkiye de dahil ciddi denetimden geçiyorlar. Sizce hic bir faydası olmayan bir urunu Amerika, canada, Japonya, avrupa ulkeleri gibi ciddi sağlık standartları olan ulkelerde barindirilar mi?

Bu arada bu isi yapan ve ürünleri tavsiye eden bir çok prof dr ve docentler var.

Uzun süredir Amway, ve herbalife in bazi urunlerini kullanıyorum ve ciddi anlamda memnunum. Fakat ticaretini yapmadım ve pazarlama detaylarınıda bilmiyorum. Tekrar ediyorum düzgün network firmalarının ürünleri iyi olmak zorundadır, olmazsa o is yürümez zaten.

Size isi kim nasıl anlattı bilmiyorum ama muhtemelen ortalık teklifi yapılmış size, dolayisiyla ticari kisminin ele alınması normaldir , eger ürün satışı odaklı bir görüşme yapılsaydı sadece urunden bahsederlerdi.

Quest neti duydum ama nedir ne değildir bilmiyorum o. Yuzden yorum yapamayacağım.

ürünleri faydası konusunda kulaktan dolma bilgiden fazlazı kimse de yok. 3 ürüne 500 TL verince piskolojik olarak kendini iyi hissediyorsun zaten
    yan etkisi, sürekli ve uzun süre kullanımda vucuda bir etkisi olurmu bilgi yok. he bana diğer marka ürünlerinden de bahsetmeyin, ben dışardan takviye işlerine inanmıyorum, ,ne ilaç nede takviye adı altında satılan paketli, endüstriyel ortamda üretilen maddeleri kullanmıyorum. sadece çok hsta olursam ve başka bir yol kalmazsa son çare ileç alırım ama başım ağrıdı bi mazezik iyi gelir diyen insanlardan değilim.
    bir arkadaş demo ürün verdi 1 haftalık, paketlerin üzerinde içeriğinde neler var yazmıyor bile.
    sırf para kazanılacak diye çıkartılmış ürünler.

ben diyorumki madem bu pazarlama faliyeti çok başarılı insanların temel ihtiyaçlarını giderecek ürünler satsınlar.
    her ay 500 TL iaşe alamayan var bu memlekette, neymiş efendim gıda takviyesiymiş çok faydalıymış. geçeceksin bunları....doğla olmayan herşey zarar

• Urunler zaten dogal urunler icinde katki maddesi olarak sadece sitrik asit var o yuzden urunlerin raf ömrü cok kisa (bebek mamalarinda da var) , her hangi bir gidaya karsi alerjiniz yoksa urunlerin yan etkisi de yok. Atıyorum icinde nar var nar a karsi alerjiniz varsa alerjik etki gösterebilir. Urunlerin fiyati tamamen kisiden kisiye değişir, gunde 1paket sigara icen birisi her ay ortalama 400tl sigaraya para veriyor. Tamamen algi meselesi. İsteyen kullanır isteyen kullanmaz.

Bu arada sunrise yenilendi, eskisinde 11adet meyve sebze ozu vardı, yenisinde 21 adete cikti, o yüzden yeni tek kullanımlık paketlerde icerigi yazmiyor fakat urunlerin kutusunun uzerinde yazıyor. Yakin bir zamanda tek kullanımlık urunlerin uzerine de içerik yazılacak. Icerigi belli olmayan ürünler gerekli izinleri alamaz zaten.

Sağlıklı beslenme konusuna gelince de insan ekmek suyla da yasar ama enerji ve bağışıklığı olmasi gereken seviyede olmaz, vücudun hergün ihtiyaç duyduğu vitamini, mineral, protein vs gerekli hammadeleri alamaz. Lafın kısası, ben inanmıyorum, ben böyle düşünmüyorum vs vs gibi dusunceler bu tarz ürünlerin gereksiz olduğununu kanitlamaz, cok merak ediyorsanız internetten bağımsız kaynaklardan arastirisniz, omega 3 nedir ne ise yarar, nitrik oksit ne ise yarar, anti oksidan ve multi vitamin nedir neden almak gerekir gibi sorularin cevabını kendiniz de araştırarak bulabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.