Şimdi Ara

Kyani marketing hakkinda.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
4
Favori
56.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Network marketing dusunmemistim hic. Birisinle tanistim ve sonra da kyani marketing ile tanistim. Sunumlarini dinledim. Turkiye'ye daha cok yeni girmis bir sey.

1250 liraya giriyorsun ama saadet zinciri, Qnet, titan'dan biraz daha farkli bir olay. Riski daha az.

Urunleri gonderdiler onlari test ettim. Girsem mi girmesem mi diye dusunuyorum. En azindan ek gelir olur, tecrube olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ahanda forumdada bi keriz avcısı varmış

Konu sahibi arkadaşım azıcık aklın varsa girme bu işlere, megada sözde 2000 liraya internet sitesi satıyorlar ama şu bedava verilen tr.gg de daha iyi siteler çıkar yani ben

sana öyle diyeyim.Sabah akşam öpecek adam arayıp , takım elbise ile birini yalamaya gidip sunum toplantıları yapmak , facebookta sağda solda gaza getirici sözler adı

altında biz çalışıyoruz yeaaa tarzı cafe de oturup önlerinde tablet açan 3 5 sorunlu şahıstan olmak istiyorsan yolun açık olsun.Ben araba alıcam diye bi arkadaş vardı 1

senedir bu işin içinde hala tramwaya elkart basıyor.
    ya arkadaş, bana biri çıksın da desinki meyve suyuna 400TL verdim ve kendimi enerjik hissediyorum. Arkadaş bu ülkemizin klasik sorunu değil mi zaten? Dersaneye para verirsiniz, "oo çok faydalıydı adaş" dersiniz, iphone 7'ye 4bin TL para verirsiniz, "ama iphone adaş" dersiniz, içi boş Renault Sembol'e 67bin TL verirsiniz(bugünün kampanyalı fiyatı) "ama az yakıyor adaş" dersiniz... kısacası kazık yiyorsunuz ve bununla övünüyorsunuz.

Dün arkadaşım aradı gel seni de katalım falan. Nedir bu dedim, link attı 21 dakika izle dedi. 7. dakikaya geldim hala ne olduğunu söylemiyor, bariz dolandırıcı bunlar dedim, istemiyorsan katılma ama değiller dedi. İlla vitamin istiyorsan Supradyn, Pharmaton gibi bilindik ürünler var onu alsana hem daha ucuz dedim, ama bu ilaç değil meyve suyu dedi. Ve klasik sizlerin yazdığı gibi "sana da 1 haftalık vereyim kullan, ben artık yorulmuyorum" dedi. ya arkadaşım kaçıncı yüzyıldayız? aylık 400TL meyve suyuna verilir mi? Sigaraya veriyormuşsun gibi düşün diyor adam, ben sigara da içmiyorumki... Uyanın artık ya. Açın gözünüzü. Canın ne istiyorsa bakkalda 3-5TL ye var zaten. 400TL verince mi daha bol vitaminli oluyor. Siz resmen açılan şemsiye ile mutlu anlar yaşıyorsunuz; o ye şemsiye mmmm, 400tl oh oh, bir de üyelik parası 1900TL kamoonnn.

Millet sizin gibiler sayesinde zengin oluyor, siz de 2 liralık meyve suyuna 400TL verdiniz diye övünün ama enerji veriy.... Bİ BİTMEDİNİZ LANN!!!!
    Yapay Zekanın Yanıtı

Kyani Marketing: Dikkat Edilmesi Gerekenler

Kyani Marketing, sağlık takviyeleri ve kişisel bakım ürünleri satan bir çok seviyeli pazarlama şirketidir. Şirketin ürünleri, sağlık sorunlarından kilo yönetimine kadar çeşitli iddialarda bulunmaktadır.

Kyani Marketing'in bazı ürünleri ve iddiaları tartışmalı olmuştur. Örneğin, "Nitro Xtreme" adlı ürününün kan dolaşımını iyileştirdiği iddia edilmiştir. Ancak bu iddiayı destekleyecek bilimsel kanıtlar bulunmamaktadır.

Ayrıca Kyani Marketing, "aldatıcı pazarlama uygulamaları" nedeniyle eleştirilmiştir. Bazı distribütörlerin, ürünlerin etkinliği konusunda abartılı iddialarda bulundukları bildirilmiştir.

Kyani Marketing'e Katılmayı Düşünüyorsanız:

Kyani Marketing'e katılmayı düşünüyorsanız, şirketin ürünleri ve fırsatları hakkında araştırma yapmanız önemlidir. Şirketin ürünleri hakkında bağımsız incelemeleri okuyun ve distribütörlerin iddialarını dikkatlice inceleyin.

Ayrıca, çok seviyeli pazarlama sektörünün risklerini de anlamalısınız. Bu tür şirketlerde para kazanmak zordur ve çoğu insan zarar eder.

Kyani Marketing'e katılmaya karar verirseniz, distribütörünüzün dürüst ve etik olduğundan emin olun. Gerçekçi hedefler belirleyin ve paranızı kaybetme riskin olduğunu unutmayın.

Sonuç

Kyani Marketing, tartışmalı bir geçmişi olan bir çok seviyeli pazarlama şirketidir. Şirketin ürünleri ve fırsatları hakkında araştırma yapmanız ve çok seviyeli pazarlama sektörünün risklerini anlamanız önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Tam olarak detaylarını bilmediğim için kesin birşey söylemek istemem ama genel olarak network marketing se uzak durmanı öneririm. Titanı Qnet i biliyorsan olanların az çok farkındasındır zaten. Milletin üstünden para kazanmasına izin verme.
  • Şu anda benimde kafamda bu nm işi bu firma yeri felan ne bilem saglam firmaya benziyor bende düşünüyorum girmeyi açıkcası ama tam bir araştırma yapmak lazım.
  • Sizleri detaylar ile sıkmak istemiyorum, öğrenmek isteyen detaylar için bana ulaşabilir ama;

Öncelikle şu konuda hemfikir olmamız gerekiyor arkadaşlar, ”Kolay Para” diye bir şey yok.

Kimseyi kandırmıyoruz, parasını almaya veya zorla bir iş yaptırmaya çalışmıyoruz.

Çalışmadan, belirli bir konu üzerinde zaman harcamadan para kazanamazsınız, aksini iddia eden var mı?

Kyani, 58 ülkede varlığını sürdüren bir firmadır. Sağlık Kodeksi en yüksek olan İsveç ve Japonya'da ürünler satışı yapılmaktadır. Japonya'da ürünleri Grand Gold ödülü almıştır. Amerikan firmasının Japonya'da gıda sektöründe bırakın ödül almayı ürün satması bile zordur. Japonlarda her zaman Amerikan'ın Japon halkının DNA'sını bozma riski olduğu için oldukça tedbirli davranır.

Yüzlerce ürün değil sadece 3 ürünü vardır. Tıpkı Apple ve Coca Cola gibi az ama doğru ürünlerle sektörünün lideri olmayı amaçlamaktadır.

Firma kurulmadan önce Network Marketing firmalarının üst düzey çalışmış 40 kişiden danışmalık hizmeti almıştır ve ortaya kusursuz Alın terinin karşılığını veren patenti kendine ait bir sistem kurmuştur.

Detaylı bilgi almakt isteyen PM'den bana ulaşabilir.

Herkese iyi günler dilerim.

• Hocam network marketingte firma seçimi çok önemlidir.Aldığın ürünün piyasada bir değeri varmı ona bakmak gerekir kyani firmasını duymadım hiç mega holdingsten uzak dur diyebilirim sadece sana :) Network marketing te kolay para kazanmak yoktur hatta normal işlerden fazla çalışman gerekir ama normal işlere göre daha çok para kazanırsın.Türkiyede bu işin Üstadı Ali Dinler dir .Network marketing yolcuğu hakkında kitabı vardır okumanı tavsiye ederim
  • 2008 yılındada yeni girmişti türkiyeye....networkingden uzak durun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slech07

Hocam network marketingte firma seçimi çok önemlidir.Aldığın ürünün piyasada bir değeri varmı ona bakmak gerekir kyani firmasını duymadım hiç mega holdingsten uzak dur diyebilirim sadece sana :) Network marketing te kolay para kazanmak yoktur hatta normal işlerden fazla çalışman gerekir ama normal işlere göre daha çok para kazanırsın.Türkiyede bu işin Üstadı Ali Dinler dir .Network marketing yolcuğu hakkında kitabı vardır okumanı tavsiye ederim

Hocam Merhaba,

3 adet gıda takviyesi ürünü bulunmaktadır. Bu ürünlerin muadili olan ürünlerin eczaneye sorsanız benzer ya da daha fazla ücret çıkaracaktır. Ürünler o kadar kaliteli ki Sağlık kodeksi en yüksek olan İsveç ve Japonya'da ürünler bulunmaktadır. Japonya'da Grand Gold ödülü almıştır.

Japonya'da Amerikan bir gıda ürününün ödül alması bir kenara satışı bile zordur.

Ürünler üzerine yapılmış 20 bin sayfa litaratür çalışması vardır. Kyanisciense.com adresinden kontrol edebilir.

Kesinlikle kolay para kazanmanızı sağlayan bir firma DEĞİLDİR ama alınterine hakkını veren bir firmadır.

Mega holding hakkında bilgim var ve kesinlikle uzak durulmalıdır.

Düşürseniz benimle kontak kurabilirsiniz. Selamlar,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rebel28 -- 5 Ocak 2016; 1:19:07 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dubai Hakkinda
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmelihfb

2008 yılındada yeni girmişti türkiyeye....networkingden uzak durun

Türkiye'ye 2012 yılının son aylarına girdi. Kesinlike network marketing'den uzak durun ama next generation marketing sektörüne girip eğer ÇALIŞIRSANIZ sizin hayatınızı değiştirebilir

Selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rebel28 -- 5 Ocak 2016; 1:21:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rebel28

quote:

Türkiye'ye 2012 yılının son aylarına girdi. Kesinlike network marketing'den uzak durun ama next generation marketing sektörüne girip eğer ÇALIŞIRSANIZ sizin hayatınızı değiştirebilir

Selamlar.

haha next generation marketmis...afilli isim bulmuslar ama aynisinin laciverti...ben 2009 da ogrenciken ilk girenlerdenim ise parayi ilk girenler kaldirdi simdikiler avcunu yaliyo...bu saatten sonra bu bos seylerle ugrasan kerizdir acik ve net...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Selamlar.

haha next generation marketmis...afilli isim bulmuslar ama aynisinin laciverti...ben 2009 da ogrenciken ilk girenlerdenim ise parayi ilk girenler kaldirdi simdikiler avcunu yaliyo...bu saatten sonra bu bos seylerle ugrasan kerizdir acik ve net...

Hocan Fikrin var bilgin yok maalesef Türkiye 2012 Kasım'da girdi, ismi afilli gelebilir ama doğru tanımı bu. 10 yıl sonra gıda takviyesi almak devlet tarafından zorunluluk haline gelecek ve şuan gıda takviyesi kullanımı Türkiye'de %5'in altında.

Boş şeylerle uğraşma elbette çok şükür tabir ettiğin tipte biride değilim değiliz de.

• Bi ürünü satışı olan firmalar en azından daha dürüsttür bana göre.hiç birini desteklemem gerçi ama ortada mal var.mega holding mesela.gel diyo sana eticaret sitesi açıcam bana 2 3 bin neyse ver.bişey satmak istemiyorum kardeşim bana gerekli değil desem de,ticaret site önemli değil sen de bu oluşumu başkalarına sat sana gelir gelicek diyolar.10 kişiye kakala şu kadar sana pay mesela.Bütün olayları zincir

• o degil de ev hanımı teyzelere satabileceginiz urun varsa kazanc iyi.. ne de olsa cehaletten kazanıyorlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mobilephone

Bi ürünü satışı olan firmalar en azından daha dürüsttür bana göre.hiç birini desteklemem gerçi ama ortada mal var.mega holding mesela.gel diyo sana eticaret sitesi açıcam bana 2 3 bin neyse ver.bişey satmak istemiyorum kardeşim bana gerekli değil desem de,ticaret site önemli değil sen de bu oluşumu başkalarına sat sana gelir gelicek diyolar.10 kişiye kakala şu kadar sana pay mesela.Bütün olayları zincir

Mega Holding'in yaptığı bir çok kişinin ihtiyacı olmayan web sitesi vermek ve bunu çok yüksek bir fiyata sağlamak. Ürün satışı yapan firmalarında ürünler ücretin karşılığımı iyi bilinmelidir. Aksi halde her ikisi de saadet zinciri ve titan tarzı bir yapıya dönmektedir.

Kyani'de öncelikle satış yapma zorunluluğu yoktur, distribütör ağını genişleterek de çalışabilirsin, ürünlerin ücretleri bugün eczanelerde satılan Gıda Takviyesi ürünleriyle arasında fazla fark yoktur ve hepsinden daha kalitedir.

• Konuyu actiktan sonra bir sure calisma firsati buldum.

Ayni mantik. Bildigin network iste aga. Sen ister don sat, ister besin takviyesi, ister web sitesi.

Kuranlar milyon dolarlari gotururken, bunlar da ayda 1000-2000 kazanip motive oluyorlar.

Girdigimde de bana bunu olumune savunuyorlardi. Cok pis beyin yikama var.

Burda da var oyle tiplerden.

Urun iyidir, kotudur. Ama garantisi yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Konuyu actiktan sonra bir sure calisma firsati buldum.

Ayni mantik. Bildigin network iste aga. Sen ister don sat, ister besin takviyesi, ister web sitesi.

Kuranlar milyon dolarlari gotururken, bunlar da ayda 1000-2000 kazanip motive oluyorlar.

Girdigimde de bana bunu olumune savunuyorlardi. Cok pis beyin yikama var.

Burda da var oyle tiplerden.

Urun iyidir, kotudur. Ama garantisi yok.

Kyani Alın terine en iyi karşılığını veren firmadır. Kolay para diye bir şey yoktur , bu işte efor harcayanlar için bahsettiğin 1000 - 2000 TL ilk etapta yarım ayda kazanıyor. Sonrasında haftada kazandığının yarısı, üstelik 5 ay sonra ömür boyu araba için vereceği başlangıç (araba bonus artıyor) bonusu 2000 TL üstünde Hocam.

• rebel28 R kullanıcısına yanıt
    Yav tamam hocam anladık kasma artık. Yeter. Bıktırdın yav.

Fake hesapla gelip burada kyani kyani diyorsun. Bu forumdan kimse yemez bunları. Sen git cahilleri kandır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Yav tamam hocam anladık kasma artık. Yeter. Bıktırdın yav.

Fake hesapla gelip burada kyani kyani diyorsun. Bu forumdan kimse yemez bunları. Sen git cahilleri kandır.

Hocam bu hesap fake değil !!! yıllardır var kullanmıyordum yazıyı görünce insanların aklında yanlış bir fikir oluşmaması için yazdım, bu sektörde çalışmak isteyen var ise sponsor olmak istedim !!!
    Kimseyi kandırma gibi bir niyetim yok en başta da haram kazanç ile işim yok, bilmeden gıybet edip tanımadığın insanları yargılama

Bu işi yapanları yapmak isteyenleride cahillikle suçlama

Kısaca haddini ve yerini bil...
  • "Saadet zincirinden biraz farklı" buradan sonrasını okumadım.

• .
     Kyani marketing hakkinda.
  • quote:

quote:

quote:

Selamlar.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.