Şimdi Ara

KYK BAŞVURUSUNDA KAYIT SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kyk için başvuru yapmaya çalışıyorum fakat okula kayıt yaptırmış gibi formu doldurmamızı istiyor. Tamam e-devletten kayıt yaptırdık, tarihi ona göre yazdık ama benim hazırlık okuyup okumayacağım kesin değil sınava gireceğim ona göre belli olacak. Başvuruda ise direk hazırlık ve birinci sınıf olarak seçenekler mevcut. Şimdi hazırlık işaretlesem yarın sınavı geçersem sıkıntı olur mu ?

• Hangi siteden başvurmaya çalışıyorsunuz ben bulamiyorum da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ftm1633 F kullanıcısına yanıt
    e-devletten yapılıyo kyk sitesine girersen karşına kılavuz çıkacak orda link var yoksa da e-devlete bulup kurumlardan kykyı seç
  • Hazırlık işaretle bir sıkıntı olmaz. Eğer geçersen yurda kaydolurken düzeltirsin. Ayrıca e-devlette zaten öğrenci bilgilerin gözüküyor. Orda 1.sınıf mı yazıyor hazırlık mı?
  • sınavcı46 S kullanıcısına yanıt
    Şimdi baktim ama kayıtlı olduğunuz kurum yoktur diyor ama bugün kayıta gittim :( Sizde de çıktı mı böyle bir sey?

Bende de cikti
    E kayit yaptim ben

Yerleşmiş olduğunuz programa kaydınız 13/08/2016 12:12 itibariyle yapılmıştır. Kayıtla ilgili bilgileriniz aşağıda sunulmuştur. Kayıt esnasında oluşturulan barkodlu belgenize Kayıtlı Belgelerim sayfasından ulaşabilirsiniz. E-DEVLETTEN KAYIT YAPMAK İSTEDİĞİMDE BUNU SÖYLÜYOR. YANİ KAYDIMI YAPTIRDIM BURADA SIKINTI YOK.

Üniversite öğrenim bilginiz bulunmamaktadır. Sorgulama sonucunun yanlış olduğunu düşünüyorsanız öğrenim bilgilerinizi beyan etmek için tıklayınız. YURT BAŞVURUSUNDA BUNU SÖYLÜYOR

Al bide burdan yak.
  • Olum siz ne diyorsunuz benim hem kaydım görünmüyor hem de öğrenci belgesi çıkarmak için girdiğimde de bölümüm görünmüyor ben komple belirsizlikteyim şuan.
    formda mükellefiyet falan tarzı birşey vardı ben onun ne olduğunu başta anlamayıp babam falan yaptım son adımda ondan hata veriyordu fakat onu ellemeyince sıkıntı çıkmadı şimdi başvurmuş oldum
  • Hihohoho H kullanıcısına yanıt
    kardeşim yeniden kaydoluyormuş gibi e-devletten o kısma geçersen orada sana kayıt yapılıp yapılmadığı söyleniyor. Eğer yapılmışsa sağ üst tarafta xxx belgelerim yazıyor ona tıklarsan bir belge çıkıyor onuun çıktısını al
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.