Şimdi Ara

KYK da uyuyamıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim erken kalkmam gerekiyor erken dediğimde 8.30 ama odamdakiler çok geç saatlere kadar uyumuyorlar 4te falan yatmış oluyorlar. Bende mecbur onlara ayak uyduruyorum çünkü yatmaya kalksam sesten dolayi yatağın içinde bin takla atyorum. Bu yuzden gec uyaniyorum ve tüm gün zombi gibi oluyorum. Hatta okuldan döndükten sonra bir daha yatiyorum tüm uyku düzenim bozuldu ne yapmalıyım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Odada sessizlik istediğini söyle sohbet etmek isteyen terasa çıksın oda dinlenme yeri uyuma yeri. Zamanında ben de çok dövüştüm en sonunda 2 ay gibi bir sürede odanın hakimi olmuştum. Odada ne sigara içtirirdim ne misafir kabul ederdim ne sohbet muhabbet ettirirdim. Telefonla konuşmak bile yasaktı. Sesli film izleyen sesli ders çalışacak olan sohbet muhabbet edecek olan telefonla konuşacak olan sigara içecek olan terasa gitsin ortak kullanım alanları var orayı kullansın. Arkadaşın biri saatlerce manitasıyla telefonda konuşurdu bütün özelini bilmek zorunda kalırdık o sohbet ederken ben ders çalışamazdim veya uyuyamazdim haliyle. Senin yapacağın şey odada kaç kişi varsa oturun belirli kurallar koyun mesela akşam 10 dan sonra ışıklar söner, ders çalışması gereken kendi masasındaki lambayı açar. Yine 10 dan sonra odada keyfi telefonla konuşmak, odaya misafir getirmek, diğerleriyle sohbet etmek, odada yemek içmek yasak. Bunun gibi kurallar koyun uymayan olursa yönetime şikayet veya benim gibi sert çıkın kurallara uymayan başka odaya geçmek zorunda kalsın.
  • Cevabı bilmiyorum ama umarım çözülür hocam çok kötü bir şey.

• Odada sessizlik istediğini söyle sohbet etmek isteyen terasa çıksın oda dinlenme yeri uyuma yeri. Zamanında ben de çok dövüştüm en sonunda 2 ay gibi bir sürede odanın hakimi olmuştum. Odada ne sigara içtirirdim ne misafir kabul ederdim ne sohbet muhabbet ettirirdim. Telefonla konuşmak bile yasaktı. Sesli film izleyen sesli ders çalışacak olan sohbet muhabbet edecek olan telefonla konuşacak olan sigara içecek olan terasa gitsin ortak kullanım alanları var orayı kullansın. Arkadaşın biri saatlerce manitasıyla telefonda konuşurdu bütün özelini bilmek zorunda kalırdık o sohbet ederken ben ders çalışamazdim veya uyuyamazdim haliyle. Senin yapacağın şey odada kaç kişi varsa oturun belirli kurallar koyun mesela akşam 10 dan sonra ışıklar söner, ders çalışması gereken kendi masasındaki lambayı açar. Yine 10 dan sonra odada keyfi telefonla konuşmak, odaya misafir getirmek, diğerleriyle sohbet etmek, odada yemek içmek yasak. Bunun gibi kurallar koyun uymayan olursa yönetime şikayet veya benim gibi sert çıkın kurallara uymayan başka odaya geçmek zorunda kalsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevo_61 -- 10 Ocak 2022; 14:4:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    uyuyamadım yarın okul var
    14 yıl önce açıldı
    KYK'da kalmayın.
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.