Şimdi Ara

KYK ile ilgili bir sorun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuyu kısaca özetleyeyim şu şekilde; Ben İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum. Geçen hafta perşembe günü Gebzedeki Kyk yurduna kaydımı yaptırdım. Fakat baktım ki yurt hayli uzakmış toyuz işte pek düşünemedik önceden bakmayı vs. Zaten ben istemiyordum yurtta kalmayı falan ama evdekiler öyle daha iyi olur falan dediler neyse ben hesapladım fiyat olarak yurtta kalmam bana ve aileme 100 tl civarı daha fazlaya geliyor aylık olarak bunun yanında evden gidip gelmem yalnızca yol yorgunluğuna sebep olacak. Sorun şu ki; Yurtta henüz kalmadım ama yarım aylık parasını ve depozitosunu verdim. Yurda gidip kaydımı aldırmak istesem depozitoyu zaten vermeleri gerekir, peki o yarım aylık verdiğim parayı alabilir miyim? Ve Kayıt dondurmak gibi bir şey var mı? Yardımcı olursanız sevinirim

• Up
  • Depozitoyu alisin da yarim ayligi alamazsin uc ay tatilde yurttz kalmadigin taktirde bile odeniyor bu ucret. Dondurma yok diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 gunluk ucret yanar ama depozitou geri alırsın.
  • Teşekkürler. Peki izin hakkı ne kadar? Yani bir ay evde kalsam sonradan fikrim değişmez ya diyelim ki değişti gidebilir miyim?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.