Şimdi Ara

KYK ILE ILGILI SORU>>>>>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu konu hakkında bilgisi olan varsa sorum şu dıyelımkı kyk asil olarak yurda alınmadık misafir öğrenci olarak kalabiliyormuyuz kalınabiliyorsa en fazla ne kadar sure kalabılıyoruz daha sonradan yurda asil olarak kaydolabılıyormuyuz ?

• Misafirhanede kalabilirsin. Günlüğünün kaç lira olduğunu unuttum ama.

Bir yurda asil olarak kaydolman için yurdun çıkması lazım, çıkana kadar beklemen lazım.
  • Misafir olursan yurt çıkan bir adama göre ayda 3 katı daha fazla para ödüyorsun ama yurt 2 aya kalmaz çıkar hemen.Sıkıntı olmaz.
  • büyük ihtimal 2.öğretim okuyacağım bu bana yurt cıkması konusunda avan ajı veya dezavantajı olurmu birde misafirhane gunluk fyat fazla degldır heralde dglmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygssıylelyssıyle

büyük ihtimal 2.öğretim okuyacağım bu bana yurt cıkması konusunda avan ajı veya dezavantajı olurmu birde misafirhane gunluk fyat fazla degldır heralde dglmi

İkinci öğretim okumanın yurtla bir ilgisi yok.

İlk seferde, asil olarak çıkmazsa yedek listeye kalıyorsun. Yedek listenin ilerleme hızı, sana yurt çıkana dek geçen süre de gideceğin ilin nüfus büyüklüğüne göre değişir. Mesela İstanbul. Çok kalabalık bir il. Yurt çıksa da kaydolmayanların ve yurttan ayrılanların sayısı fazla oluyor ve bu olaylar sık yaşanıyor. Bu nedenle yedek liste daha hızlı işliyor. Sana yurt çabuk da çıkabilir, yedek listede kaçıncı olacağına da bağlı, belli olmaz.
  • sağolasın phantsy kardeş ben sormadan cevaplamışsın inş çıkar yurt hayırlısı sende sağolasın alacakaranlık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.