KYK Yurdunda kalıyorum. Tarayıcı üzerinden oynamış olduğum Flash Playerla oyantılan Seafight adlı online oyun var. Lakin KYK netiyle oyun anasayfasına girdikten sonra oyun penceresine tıkladığımda oyunda server hatası oluyor ve servere bağlanmıyor. Anladığım kadarıyla kykda dinamik ıp olduğu için sürekli ıp değişmekte ve oyun serfverına bağlanmama sebebi de bu. Onlarca VPN denedim çözüm bulamadım. Oyuna nasıl bağlanabilirim? VPN yada başka bir program yada bir çözüm var mı?
Selamlar,
Dinamik ip olduğu için oyuna bağlanamama gibi bir problem olması mümkün değil keza neredeyse tüm ev kullanıcılarının dinamik ip kullandığı göz önüne alınırsa oyunun potansiyel kullanıcılarına sistemini kapatması anlamına gelir böyle bir durum. Yurt internet erişminin geçtiği Firewall üzerinde mutlaka Filtreleme kuralları mevcuttur ve bu kurallara takılıyor olabilirsiniz.
Bu söyediklerim Oyun sunucusunda bir hata olmaması durumu için geçerli örneğin telefondan veya gsm operatörünüzün internetini hotspot olarak bilgisayarınıza aktardığınızda oyun sunucusuna erişebiliyor musunuz? Kyk dışındaki bir internetten
cumhuraltan
kullanıcısına yanıt
Evet kendi internetimle girebiliyorum. Yurt internetinden ise server bağlantısı olmuyor oyunda. Oyun açılmıyor. Bu söylediğiniz filtrelemeyi aşmak mümkün mü?
cumhuraltan
kullanıcısına yanıt
Ayrıca Üniversitede olan EDUROAM adlı ağda da aynı durum yaşanıyor. Servera bağlanmıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Mudi61
Ayrıca Üniversitede olan EDUROAM adlı ağda da aynı durum yaşanıyor. Servera bağlanmıyor.
Selamlar,
Sizin yapabileceğiniz birşey yok internet çıkışını yapan firewall üzerinde portları engellidir veya web filtreleme mevcut ise sitenin kategorisi engellenmiştir.
cumhuraltan
kullanıcısına yanıt
Hocam MegasVPN adlı bir program aşıyormuş bunu daha önceki yıllarda Spotflux adlı program. Megas VPN yetkilileri ile görüştüm. 2015 yılından bu yana ilk defa şuan engellenmişler yakın zamanda yine aşacaklarını söylediler. Yani mümkün bu. VPN programlarının bazıları işe yaramış önceden. Yokmudur sizce bir yöntemi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme