Şimdi Ara

KYK kredi ve bursları ne zaman açıklanıcak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Paralar ne zaman yatıcak hesaba bilgisi olan var mı acaba?

• Ocak ayında yatmaya başlayacak diye biliyorum ne zaman açıklanacak bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aciklaninca e mail gonderecekler mi?

• Ben de ocakta başlıyıcak diye bi duyum almıştım emin olmak için sordum sağolasın hocam.
  • Ocak'ta yatacakmis. Yatmayan 3 ay da toplu yatacakmis doğru mu o?

• quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

Ocak'ta yatacakmis. Yatmayan 3 ay da toplu yatacakmis doğru mu o?

yalan

• Wadjet kullanıcısına yanıt
    Yok öyle bi şey
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kyk kimlere çıkıyor
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yalan diyorsunuz da geçen yıl arkadaşım 2 aylık toplu almıştı çatur çutur yemişti
  • Hiç bir zaman toplu para vermedier, vermezlerde ama dedikodu her sene dolanır.Araların 2. Haftası gibi açıklarlar kazananları, ocakta da ödemeye başlarlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wadjet kullanıcısına yanıt
    Aralıkta yatsaydı haklıydın fakat 2015 ocakta yattığı için toplu almazsın. Ocakta (bu sene için tahminim) 320 TL yatar.

• Ben arkadaşın yalancısıyım hocam. Yanlış hatırlıyor da olabilirim. Zaten kendisiyle iyi geçinemezdik para mevzusunda hep bi çıkıntılık yapardı.
  • Bütün olay aslında şudur

Burs ve krediye ilk 1 hafta başvuranlar ocak ayında paralarını çekerler

Ancak daha sonra başvurduysanız şubat ayında hem ocağın hem şubatın parasını toplu alırsınız

3 ay toplu almak diye birşey yok

• quote:

Orijinalden alıntı: EmreOzet

Yalan diyorsunuz da geçen yıl arkadaşım 2 aylık toplu almıştı çatur çutur yemişti

Ocak + Subati yemistir o. Kredilerin kimlere ciktigi aciklaniyo eger sozlesmeyi gec onaylarsan ocak ayi yatmiyo subatta ikisi de yatiyo.Oyle hatirliyorum.

• Bir an önce aciklansin da Aralıkta alacağım şeyleri alayim. Ocakta da ilk taksidini öderim kredi parasıyla

• Bizim ev arsa yok araba var sadece eve de brut 1000 lira net 800 kusur para giriyor annemden.Babam calismiyor.Burs cikar mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teyzem kyk da çalışıyor bu sene 3 ayın parasını toplu vereceklermişşşş
  • Yerken süperdi de, kredi ödenmiyor arkadaş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: firatbjk

Yerken süperdi de, kredi ödenmiyor arkadaş

korkutmayın
  • Eskıden boyle sure uzatma yoktu sımdı subat hatta marta kadar belgelerı ulastırma zamanı var acıklandıgında yazar,belgelerı subatta yollayan adam martta 3 aylık para alır ama ekım,kasım,aralık paraları yatmaz o kısım hurafe bunu dengelemek ıcın de mezun olunca agustos ayında da paranız yatar

Aralık ortası gıbı acıklanabılır,ocakta ılk paralar yatar soyle bır uygulamaya da gıdıldı,tc numarasının son rakamanına gore ayın 6.gununde baslıyor son numarası 0 oLanlar 2,4,6,8 olarak ayın 10.gunune kadar devam edıyor odemeler

• quote:

Orijinalden alıntı: irriducibili

Eskıden boyle sure uzatma yoktu sımdı subat hatta marta kadar belgelerı ulastırma zamanı var acıklandıgında yazar,belgelerı subatta yollayan adam martta 3 aylık para alır ama ekım,kasım,aralık paraları yatmaz o kısım hurafe bunu dengelemek ıcın de mezun olunca agustos ayında da paranız yatar

Aralık ortası gıbı acıklanabılır,ocakta ılk paralar yatar soyle bır uygulamaya da gıdıldı,tc numarasının son rakamanına gore ayın 6.gununde baslıyor son numarası 0 oLanlar 2,4,6,8 olarak ayın 10.gunune kadar devam edıyor odemeler

Aha ilk ben alicam o zaman cikarsa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.