< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Ne kralı hocam yurt ücreti 260 tl sana kalıyor 240 tl yol parası 100 lira desen elinde sadece 140 lira kalıyor.Arada bir kantinde dışarıda bir şeyler yesen asla yetmez 140 lira.Telefon faturası falan ek masrafları saymıyorum hiç.
|
Koskoca Türkiye Cumhuriyeti suriyelilere destek olmakla meşgul.
|
Uzun uzun bir sürü şey yazıp yazıp sildim. Tek bir şey sormak istiyorum.
Şimdi bu yazdığın cevap sana kaç tl kazandıracak? Senin online trollükten elde ettiğin gelirle, durumu olmayıp da okumak için kıt kanaat geçinmeye çalışan günde 1 öğün yemek yiyen öğrencilerin aldığı şu 500 tl'yi kıyaslayalım bir hele. Not: Profilinde gördüğüm seçim sonuçları tahmininde bulunduğun ss'e çok güldüm. |
Tüccar değil bu adam öğrenci.
|
Timsah kardeşim okumak sadece kafa ile olmuyor . Siz herşeye hazır alıştığınız için 2bin TL verseler yine yetmez . Çok değil 2 sene önce de ben öğrencilik yaptim . Ailemin durumu iyi olmasına rağmen kendim ticaret yaptım . Git köyden taze meyve al 10 kilo cami kapısında sat . 3 günlük harçlığın fazla fazla çıkıyor . Öyle dediğin gibi devlet para versin ben yiyeyim olayı yok .
|
Devlet halktan kol gibi vergi toplamasını biliyor ama yada lüks makam araçları alıp saraylar yapmasını ! Bir 500 TL yi fazla görmeyin!
|
bunun seçtiği yönetiyor
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|