Şimdi Ara

kyk yanımızda götürülecek hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • giderken yanımızda kendi yorgan yastığımızı kendimiz götürebiliyormuyuz ?kyknın vereceği yastık yorganı daha önce kötü kullandıkları düşüncesinden dolayı kullanmayı düşünmüyorum.

• Hocam sanmam da bu mantıkla kykda kalmanız zor

Orada kalanlara pis kendinize temiz bakmanız bir garip

Neticede aynı yerde kalacaksınız
    Tabi temizliğe de azami şekilde dikkat etmelisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İki üni bırakan adam -- 12 Eylül 2017; 18:0:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki üni bırakan adam kullanıcısına yanıt
    hocam ben çok titiz birisiyim ayrıca bayada temiz .ailem özel yurda gönderebilecek imkana sahip fakat ben özel yurda ayda 1000 tl vereceğimiz için pek istemiyorum.özel yurt parasının üzerine babamın bana göndereceği 600-700 tl civarıyla birlikte kyk burs veya kredi alacağımı göz önüne bulundurduğumda 2 k civarı aylık elime para geçecek.2k ile kral gibi yaşarım diye düşünüyorum.bu sebepten kyk da kalacağım.(kalacağım yurt 4 kişilik, 3 kişiliğe nakil aldırmaya çalışıyorum inşallah geçerim 3 kişilikte çok daha rahat olacağımı düşünüyorum.)

AYRICA SORDUĞUM SORUNUN CEVABINI BİLEN ARKADAŞLAR VARMI ?
  • dostum sadece yastık kılıfı götür. oraay gittiğinde nevresim takımlarını yıka. sonra mutlu son. yük etme bosuna.
  • Yastiklari sapsaridir o kadar berbat

Ben yastik getiren gördüm

Ama sen çarşaf kılıf getir tak öyle sıkıntı olmuyor onlara bile sıkıntı yaratabiliyorlar cildimde sıkıntı var dersin

• Aylık 2 k ile okuyan ogrenci 😄😄

300 tl alıyorum aylık ahaha

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.