Şimdi Ara

KYK Yurdunda Dizi Izlemek Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
16.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, konu doğru yerde mi bilmiyorum fakat sizlerin yardımcı olabileceğini düşünüyorum. Kyk yurdunda kalıyorum, Youtube üzerinden 360-480 videoları izleyebilirken başka hiç bir korsan film/dizi izleme sitesinde video görüntüleyemiyorum. 140 piksel dahi olsa bile açılmıyor. Bu konuda bana yardımcı olabilecek kimse var mı ? Youtube dışında kullanılmıyor internet bu durumu düzeltmenin bir yolu var mı ? Teşekkürler...

• Yapay Zekanın Yanıtı

KYK Yurdunda Dizi İzleme

KYK yurtlarında konaklayan öğrenciler, yurt internetini kullanarak film ve dizi izleyebilirler. GSB WiFi olarak da bilinen yurt interneti, öğrencilere yüksek hızlı ve güvenilir bir internet bağlantısı sağlar.

KYK İnterneti ile Dizi İzleme

KYK yurtlarında dizi izleyebilmek için öğrenciler şunları yapabilirler:

• Yurt odalarındaki Ethernet kablolarını kullanarak veya WiFi ağlarına bağlanarak internete bağlanabilirler.
    • Netflix, BluTV, Disney+ gibi popüler yayın platformlarına abone olabilirler.
    • YouTube, Dailymotion gibi ücretsiz video paylaşım sitelerini ziyaret edebilirler.

Önemli Hususlar

• Bazı yayın platformları, yurt internetinde kullanımları için ek ücretler talep edebilir.
    • Yurt internetini aşırı kullanmak, bağlantı hızlarını yavaşlatabilir ve diğer öğrencilerin kullanımını etkileyebilir.
    • İçerikleri yasa dışı yollarla indirmek veya izlemek telif hakkı ihlali olarak kabul edilebilir ve yasal sonuçlara yol açabilir.

Ek Bilgiler

• KYK yurtlarında internet erişimi genellikle 24 saat boyunca mevcuttur.
    • Bazı yurtlarda, öğrencilerin internet kullanımını yönetmek için saatlik veya günlük kota sınırlamaları olabilir.
    • Öğrenciler, yurt internetleriyle ilgili herhangi bir sorun yaşamaları halinde yurt yönetimine başvurabilirler.

Bu bilgiler ışığında, KYK yurtlarında konaklayan öğrenciler, yurt internetini kullanarak rahatlıkla dizi izleyebilirler. Ancak sorumlu bir şekilde internet kullanmaları ve yasa dışı faaliyetlerden kaçınmaları önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hız probleminden mi yoksa yurdun interneti bu sitelerde video izlemeyi engelliyor mu? Önce bunu netleştirmemiz gerekiyor. Hız testi yapıp sonuçlarını buraya yazın lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HydroAcidX

Hız probleminden mi yoksa yurdun interneti bu sitelerde video izlemeyi engelliyor mu? Önce bunu netleştirmemiz gerekiyor. Hız testi yapıp sonuçlarını buraya yazın lütfen.

Yurdun interneti engelliyor maalesef. İlk fırsatta yapıp paylaşacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aksiyonkutusu

quote:

Hız probleminden mi yoksa yurdun interneti bu sitelerde video izlemeyi engelliyor mu? Önce bunu netleştirmemiz gerekiyor. Hız testi yapıp sonuçlarını buraya yazın lütfen.

Yurdun interneti engelliyorsa, yapmanız gereken tek şey VPN kullanmak olabilir.Yurdun interneti VPN'i engelleyip engellemediğini öğrenin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aksiyonkutusu

quote:

Yurdun interneti engelliyorsa, yapmanız gereken tek şey VPN kullanmak olabilir.Yurdun interneti VPN'i engelleyip engellemediğini öğrenin.

Zenmate ile de video vs izleyemiyorum başka sitelerden. Youtube üzerinden 480 p yeri geliyor donmadan saatlerce izletiyor aynı saatlerde denemek için 30-40 mb'lik bir şey indirmeye başlıyorum 2-3 saat arası tahmini süre veriyor sanırsam 80 kbps ile indiriyor.

• https://kykdizifilm.blogspot.com.tr/

Burada kyk için hizmet veren bir site var dizi film için ben onu kullanıyorum gerçektençok hızlı özeliikle kyk iinternetinde.Hatta bi keresinde kimse olmadığında kyk yurdunda indirme hızı 1.75mb/s sabit kalmıştı ama genel indirme hızı 1mb/s deneyin isterseniz :)

• kykdizi K kullanıcısına yanıt
    Hocam eline koluna sağlık, senden rica etsem Dogs of Berlin ve Dark dizilerini de ekleyebilir misin acaba :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neonreunion -- 6 Ocak 2019; 22:41:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kykdizi

Bu mesaj silindi.
    Elinize sağlık site güzel ama umarım drive yi de engellemezler... Arada bazen drive yi engelleyebiliyorlar geçmiş senelerde engellediklerini gördük ....
  • habib_723 kullanıcısına yanıt
    engellenen linkleri en kısa sürede yeniden aktif hale getiriyoruz merak etmeyin ^^ WWW.kykdizi.net
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.