Şimdi Ara

Kyk yurt ne zaman açıklanacak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya şurda 4 gün sonra kayıt yaptırmaya gideceğiz ama yurt hala açıklanmadı ne zaman açıklanacak bilen var mı ? Hayır yani çıkmazsa oradaki özel yurtları arardık bi planımız olurdu en azından

• quote:

Orijinalden alıntı: Ditro

Ya şurda 4 gün sonra kayıt yaptırmaya gideceğiz ama yurt hala açıklanmadı ne zaman açıklanacak bilen var mı ? Hayır yani çıkmazsa oradaki özel yurtları arardık bi planımız olurdu en azından

Kesinlikle katılıyorum insan boşluğa düşüyor birde bu sene yarı özel yurt için oncelikde veremedim şansa neresi gelirse geçen sene kapandıktan kaç gün sonra açıklandı ? Birde ek olarak milliyet gazetesi yada bir başka gazeteydi 20-31 ağustos arası açıklanacak diye okudum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evil.Blade

quote:

Orijinalden alıntı: Ditro

Ya şurda 4 gün sonra kayıt yaptırmaya gideceğiz ama yurt hala açıklanmadı ne zaman açıklanacak bilen var mı ? Hayır yani çıkmazsa oradaki özel yurtları arardık bi planımız olurdu en azından

Kesinlikle katılıyorum insan boşluğa düşüyor birde bu sene yarı özel yurt için oncelikde veremedim şansa neresi gelirse geçen sene kapandıktan kaç gün sonra açıklandı ? Birde ek olarak milliyet gazetesi yada bir başka gazeteydi 20-31 ağustos arası açıklanacak diye okudum

bugün 17.gün artık bugündende umudunuzu kesin arkadaşlar bakalım yarın ne olacak kayıda 2 gün kala açıklayacaklar çıkmayanların iki ayağını bir pabuca sokacaklar

• Haftasonuna kalmayacak diye okudum bir yerden. Bugün olmazsa yarın açıklanacak inşaAllah.
  • İnşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım bugünde açıklanmayacak arkadaşlar
  • insanın iki ayağını bir pabuca sokuyorlar özel yurtlar doldu yer kalmadı şunu erken açıklasan ne fark edecek
  • Tercih sonuçlarını bu kadar beklemedik.Özel yurtlar doldu.Çıkmazsa ne yapacağız bilmiyorum.Bugünde açıklanmayacak galiba.
  • Yuh artık abarttılar hala açıklanmadı. 7 sülaleye torpil mi çekiyorlar napıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicolai Tesla -- 29 Ağustos 2014; 12:41:41 >
  • Doğru diyorsunuz . Özel yurtlar doldu benim kazandığım yerde evlerde pahalıymış yurt çıkmazsa zorunlu eve geçeceğiz evde kalacak arkadaşlarla kafalarımız uyuşacakmı belli değil . Herşeyi zora sokmakta üstlerine yok , yurt çıkmazsa kayıt günü koşturacağız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.