Şimdi Ara

KYK Yurtları hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Kyk da 1300 lü sıralardayım.20 Eylülde sonucuma bir daha baktım ve sıralamam 200 gerilemiş.Özel yurt ayarladık ailemle kyk çıkmayınca.Şimdi bana kyk diyelimki Mart ya da Mayısta filan çıktı.Ben de özel yurdu bırakıp kyk ya yerleştim.Eğer böyle yaparsam kyk da gelecek ve sonraki seneler de kalabilir miyim yoksa seneye en baştan mı kyk başvurusu yapmam gerekir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleepingtree11 -- 21 Eylül 2021; 11:42:49 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• kalabilirsin diye biliyorum yoksa her sene özel yurt aramak zorunda kalırdık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sözleşmeyi yıllık olarak imzaladıysanız ve KYK'ye yerleşirseniz boş yere para ödeyebilirsiniz.

• Yurt çıktığında üni bitene kadar kalabiliyosun yani bir daha başvurmaya vb. gerek yok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kararsızadam123 K kullanıcısına yanıt
    %30 alırlar

• Evet arkadaşlar kyk yedek sıram 26.1300'lü sıralardan buraya kadar geldim.Ne yapsam bilmiyorum çok kararsızım.Şuanki yurdum da fena değil aslında.Ama bu yurttaki çevrem iyi diyebileceğimiz insanlardan oluşsa da sosyal olarak biraz sıkıntılarım var.Samimi arkadaşım yok gibi bir şey.Oda arkadaşlarımla da birbirimize çok benzemiyoruz.Belki KYK'ya gidersem ordaki çevreyle daha mutlu olurum belki de daha kötü olur

• sleepingtree11 kullanıcısına yanıt
    Kykya git hoşuna gitmezse özele geri dön olmaz mı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: çeka1

Kykya git hoşuna gitmezse özele geri dön olmaz mı
    Bilmiyorum ki.Sırf denemek için de gitmek istemiyorum.Uğraştırıcı olur.Eğer gerçekten bu yurttan gitmek istersem giderim KYK'yı bir görürüm.KYK'yı da beğenmezsen işte o zaman senin dediğin gibi yaparım.Ben düşüneyim biraz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.