Şimdi Ara

KYK YURTLARI HK.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mesela ben istanbulda yurda başvurdum. bu yurt okula yakın mı oluyor, yoksa absürd derecede uzak olma ihtimali de var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• ben de merak ediyorum. tercih hakkı oluyor mu
  • Uzak yere de atabilir, öyle bi durumda il müdürlüğüne gidip dilekçe verebiliyorsun, gitmek istediğin 3 yurt yazabiliyorsun , sebep belirtiyorsun niye gitmek istediğine dair, bide o yurtta ne kadar kaldığını yazıyorsum. Bunlara göre sıraya alıyorlar, sıra sana geldiğinde arayıp nakil yapmak istiyormusun diye soruyor

Şahsen ben ankarada 1,5 2 ay civarı bekledim nakil için ama gitmek istediğin yurda bağlı çok daha fazla da bekleyebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim geçen sene 50 km uzağa çıkmıştı yurt

• Biezard jer kullanıcısına yanıt
    sanırım sıkıntılı bir durum ya. beşiktaşta özel bir yurda bakayım dedim 22.000 istiyorlar 9 aylık. ankara dışında tercih yapmayacağım büyük ihtimal.

• batuuuuuuuhan B kullanıcısına yanıt
    Ankara daha öğrenci dostu denilebilir tabi 22k olacağını pek sanmıyorum özellerin ankarada bide gideceğin üni ye yakın kyk yoksa -her iki şehir içinde geçerli- yol çekebilirsin biraz.

• Up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kyk yurt
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Genelde uzak yere çıkıyor. Bende İstanbulda kykda kalıyorum. 2-3 saatte okula giden arkadaşlarım var, birde bunun dönüşü var sen düşün :)

• Biezard jer kullanıcısına yanıt
    zaten ankaradayım hocam

• Vural460 V kullanıcısına yanıt
    peki yurt çıkma ihtimali ne kadar tahminen? bir de çıkmazsa temelli patlarız

• batuuuuuuuhan B kullanıcısına yanıt
    Yurt çıkma ihtimali biraz şans işi, tabi okuduğunuz okula da bağlı. Yedekleme kalırsanız 2-3 ay kadar bir zaman sonra yurda alinirsiniz tahmini. Özel yurtlar 4 kişilik odalar yemeksiz 800den başlıyor.

• arkadaslar tercih hakkiniz yok. fakultenizle ayni ilcede bulunan hefhangi bir yurt cikabilir. yurtlar arasi nakiller genelde kasim aralik gibi acilir

• çok alakasız yerlere de çıkabilir
  • cidden oyle yurtlarda kalmayi.nasil goze aliyorsunuz?dusunsenize sevmediginiz bir irk ve sevmediginiz bir parti destekcisi ile ayni odada kaliyorsunuz...

• fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    sevmediğiniz bir ırk ne demek hocam. ırkından, partisinden bana ne? insan olsun yeter

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.