< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Ahlaken yanlış bulduğumuz bir şeye saygı duymak zorunda değiliz. İçki içmenin bana göre hiç bir mantığı yok ve dopru bulmuyorum. Meyve suyu içermiş gibi içmiyorlar o içeceği, kafalar ortam güzel olacak.
Bana zarar vermiyor diye rahatsız olduğum bir davranışın tabiki yanımda yapılmasını istemem. Kimsenin yanımda soyunmuş bir vaziyette durmasını istemem mesela, benim için ahlaken yanlış bir davranış |
Hayatında kaç kere yaşıtın olup "Dinci" olan insanlarla adam akıllı muhabbet ettin acaba?
Yobazsın vesselam. |
İçkiyi namusu gibi savunanlar gelmiş yine.
![]() |
Buna bir mağrifet gibi bir de yazmışsın. Toplumsal ortama zarar verme ihtimali olan, bireyin fizyolojik sınırlardaki sinir sisteminin düzenini bozma ihtimali olan(alkol, uyuşturucu vb.) maddeleri KYK yurtlarında her kim kullanırsa derhal şikayet edilerek yurttan atılması sağlanmalıdır. Yurtlar kimsenin özel yaşam alanı değildir. İçkini, sigaranı evinde içebilirsin çünkü ev senin yaşam alanın kimse de sana karışmaz ancak bir kamu binası olan ve her şeyden öte kurallara göre de yasak olan bir ortamda bunu meşru bir şeymiş göstermeye çalışarak algı oluşturamazsın.
|
Sana zararı olmadığı sürece odaya içki geçirmesi seni neden bağlıyor?
|
Oda arkadaşın içiyorsa gider şikayet edersin.Başka odada içip sana rahatsızlık veriyorsa yine sikayet edersin.Hem kendi odasında içip hem de rahatsızlık vermiyorsa sırf çantasında bira gördün diye şikayet edecek halin yok zaten.
Ayrıca içki içen biriyle konusarak anlaşılmaz diyen biri nasil ortamlardaki içenleri görmüş anlamadım. Benim arkadaşlarım veya büyüklerim gayet anlayışlı insanlar.Diğer tipleri de 20 metre öteden anlarsın zaten. |
CÜMLEN FELSEFİ OLARAK SIKINTILI BÖYLE VİR FORUMDA BU TÜR BİR CÜMLE NEDEN BU KADAR ARTI ALMIŞ ANLAYAMADIM CÜMLENİN SIKINTISINI AÇIKLAMAM BU PARAGRAFIN ÖZELLİĞİNİ ÇOK BASİTE İNDİRECEĞİ İÇİN SIKINTIYI KENDİNİZ ÇÖZÜN
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi katusha_ -- 7 Eylül 2018; 0:12:36 > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3EBADE74A -- 7 Eylül 2018; 11:31:32 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|