Bu sene KYK yurtlarına ttnet intetnet geldi. İlk haftalar torrentden gayet güzel film çekebiliyoken şimdi torrent çalışmaz oldu. Yani torrent sitelere ulaşabiliyorum ama dosyayı utorrent ya da bittorent programına attığımda hiç bir veri alışverişi olmuyor. Köşede uyarı simgesi çıkıyor. Orada ters yaparken sıkıntı ortaya çıkıyor. Aldığım hata şöyle:
harbizontaH
kullanıcısına yanıt
Pirate browser var firefox tabanlı hem de pirate bay in ordan deneyin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
bak kardeşim,ben ortak internet kullanılan yurtlarda çok sıkıntı çektim.download yapacaksan git okuldan yap inanılmaz hızlı üniversitelerin bağlantıları.yurtta neden lag oluşturacaksın ki o kadar küfür yiyeceksin.sadece sana söylemiyorum.o yurtta kalan büyük bir çoğunluk download yapma derdinde bunu da biliyorum
forum sakinleri yardım etmeyin lütfen.umarım çözümüde yoktur. yurtlarda kalan kız erkek gençler akılsız mı ? elbette google a şöyle yazacaklar.. torrent engeli kaldırma,ttnet engel, kyk interneti download gibi kelimelerle arama yapacaklar ve bu konuya gelecekler...
bence silinsin daha iyi bu konu
quote:
Orijinalden alıntı: speedman
bak kardeşim,ben ortak internet kullanılan yurtlarda çok sıkıntı çektim.download yapacaksan git okuldan yap inanılmaz hızlı üniversitelerin bağlantıları.yurtta neden lag oluşturacaksın ki o kadar küfür yiyeceksin.sadece sana söylemiyorum.o yurtta kalan büyük bir çoğunluk download yapma derdinde bunu da biliyorum
forum sakinleri yardım etmeyin lütfen.umarım çözümüde yoktur. yurtlarda kalan kız erkek gençler akılsız mı ? elbette google a şöyle yazacaklar.. torrent engeli kaldırma,ttnet engel, kyk interneti download gibi kelimelerle arama yapacaklar ve bu konuya gelecekler...
bence silinsin daha iyi bu konu
hocam 12 megabit net var. internetten dizi film izleyen öküzlerden düşünceliyiz hiç değilse. o adamlar 2 saat boyunca bizim hızımızı indirirken ben 3 megabit hızla yaklaşık 20 dakikada falan 2 gb'lik filmi indirip bitiriyorum. ayrıca sinema okuduğumu göz önüne alırsan diğer gençlerin internette izlediği yerli dizileri torrentten indirme derdinde değilim. arşivlik eski filmleri çekiyorum ;)
quote:
Orijinalden alıntı: Lightning_Warrior
denedim hocam ama etkisi sadece sitelere girme konusunda oluyor. torrent programını etkilemiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: harbizonta
quote:
Orijinalden alıntı: Lightning_Warrior
denedim hocam ama etkisi sadece sitelere girme konusunda oluyor. torrent programını etkilemiyor.
Hotspot shields vb. Anonim ağlar kullanın ancak hotspot dışındakiler biraz tecrübe ister (bkz. Thor)