Şimdi Ara

Kymco Agility 125 Aldım!..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Uzun araştırmalar sonucu Kymco Agility 125 aldım. Motora yeni başladığım için 0 almak iyidir dedim ve Mayıs ayı boyunca Kymco'nun kampanyasından yararlandım. 3120 TL. Maximum card ile 9 taksit 0 faiz ile 30 TL işlem bedeli alınıyor yani 3150 TL'ye 9 taksite aldım. Plaka-Ruhsat-Mali Sigorta-Hizmet Bedeli dahil 400 TL veriyorum. Cuma günü tüm işlemler tamam olacak. Aldıktan itibaren 30 gün içinde Motorlu Taşıtlar Vergisi ilk taksidi 46 TL de yatırılacak. Çok mutluyum, kafam rahat artık. Kask ve kilit de hediyesi. Yeni başlayanlar, kafası karışık olanlara tavsiye ederim.

• Hayırlı olsun. Biz de 2 adet aldık arkadaşla beraber; biraz daha hesaplı oldu.
  • 3120 tl diğer sıfır motor fiyatlarına göre çok uygun hayırlı olsun.İkinci eli de oldukça canlı bir motor.
  • Merhaba,

Ben de agility 125 siparişi verdim 1 haftaya geleceğini ilettiler. Kış bitene kadar ve ehliyeti alana kadar motoru kullanmayacağım.

Motorla ilgili tavsiye ve önerilerinizi beklerim.

Teşekkürler
  • iyi günlerde kullan
  • tedirgin62 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler,

kask ve lastik konusunda tavsiyeniz var mıdır?
  • kask için bütçeni söyle sana bir kask önereyim. Alabiliyorsan Nolan N86 iyidir. Lastikte michelin city grip tak alır almaz kesinlikle, üstündeki çin malı lastikler çok kötü.
  • Hayırlı olsun aynı modeli 2008 de almıştık hala kullanıyorum 30 bin km'de tıkır tıkır sorunsuz çalışıyor doğru karar güle güle kullanın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla bütçe düşünmemiştim açıkcası fiyatların ne kadar olduğunu bilmediğimden fiyat veremem ama güvenli olan en makul fiyatlısı olsun diye bakıyorum zaten 5-6 bin lira para gitti şimdiden.
  • Ele7en kullanıcısına yanıt
    Merhaba, teşekkür ederim, süspansiyon sert diyorlar sürekli, rahatsız edici mi çok? iki kişi kullanım için uygun mu? toplamda 160 kg
  • quote:

Orijinalden alıntı: muradiye2

Merhaba, teşekkür ederim, süspansiyon sert diyorlar sürekli, rahatsız edici mi çok? iki kişi kullanım için uygun mu? toplamda 160 kg

Ben fark etmedim normal bence :) iki kişi rahat oluyor gezmesi arkada oturanlar hep rahat diyor :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muradiye2

süspansiyon sert, sele sert, ben işe gi,t gel 7 km kullanıyorum toplam sorun olmuyor,
    bir de soğuklarda başladı yığılma yapıyor gazı kesip tekrar açınca, neden anlamadım bi göstermek lazım, şu an 1500'de daha.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.