Arkadaşlar merhaba, bu motosikletle ilgili fazla bilgi yok. Kullanan var mıdır? Kronik arızası var mıdır? Gidişi, ara hızlanması, konforu nasıldır. Yakıtı, frenleri, parça kalitesi nasıldır? Parça problemi yaşanır mı? Al sat için değil kullanmak için alacağım. Paket için değil işe gidip gelme ve gezme için kullanacağım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kymco agility carry 125 nasıldır
-
-
Hocam bu motor Tayvan maliydi sanırım çin mallarını elbette tokatlar olumlu görüşler almıştım ancak servis ağı kısıtlı bu markanın. Bütçe ne yönde bilmiyorum ama pcx öneririm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimlanbunlar -- 3 Mart 2022; 15:5:39 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kymco markasının bir çok modelini kullanma fırsatım oldu. eskiden servis ağı yaygın değildi fakat son bir kaç senede yeni distribütor iyileştirmeler yaptı diye haberler okudum. eskisi gibi yedek parça sorununu da ortadan kaldırdılar. Kymco markası kullandığım markalar arasında konfor, performans orantısı en iyisiydi açıkçası. süspansiyonu biraz sert olsa da şehir içinde rahatsız etmiyor. agresif kullanmaya oldukça iyi tepkiler veriyordu, performansı ile şaşırtabilir.
-
Slm agility carry 125 kullanıcıyım Motor tamamı ile harika tahminimce daha iyi çıktı.
Yakıt olarak olsun, yol tutuşu olsun yük kapasitesi olsun yolda giderken dikkat çekmesi olsun tam manası ile kusursuz diyebilirim.
0 dan 100 kısa zamanda çıkıyor 110 120 yapar ve yolda sarsıntı olmaz ve ses de pek yapmıyor.
Eksik tarafi servis ücretleri ve aksesuarı pek olmaması.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X