Şimdi Ara

Kymco Süper 8 Hakkında Bilgi istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkadaşlar Kymco süper 8 Sıfır kilometre scooter almak istiyorum...Yakıtı nasıldır,100 km de kaç litre yakıt harcar,performans,2 kişi dik bi yokuşu çıkarmı,kronik bir problemi varmıdır bu konularda Bilgi istiyorum....tşkler...

• merhaba arkadaşım;

karışık kullanımda 3 litre yakıyor, yaklaşık 4 aydır kullanıyorum bu değerin ne altına indi ne de üzerine çıktı. Çekişi oldukça iyi çok dik olmasa da 2 kişi ile çok bayır çıktım bir sıkıntı yaşatmadı şu ana kadar. Çok güzel ama tek bir sıkıntısı var ciddi derecede rahatsız bir motor, o kadar sert süspansiyonu var ki tahmin edemezsin!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: kackinen

merhaba arkadaşım;

karışık kullanımda 3 litre yakıyor, yaklaşık 4 aydır kullanıyorum bu değerin ne altına indi ne de üzerine çıktı. Çekişi oldukça iyi çok dik olmasa da 2 kişi ile çok bayır çıktım bir sıkıntı yaşatmadı şu ana kadar. Çok güzel ama tek bir sıkıntısı var ciddi derecede rahatsız bir motor, o kadar sert süspansiyonu var ki tahmin edemezsin!!

merhaba..

3 litre yakması sizce bu 125 cc motorların içinde iyimi kötümü ?
    siz sıfır mı aldınız ikinci el mi ?
    süspansiyona razıyım :)) yeterki arızası kronik bi problemi olmasın...

Son olarak bana bu motoru almamı öneriyomusunuz? yoksa başka bi marka model scooter öneriniz varmı ?

saygılar....
  • Sıfır aldım. Eğer razıysan kesinlikle tavsiye ederim. Biraz forumları kurcalarsan detaylı bilgi sahibi olabilirsin. Birkaç küçük sorun dışında ciddi arızadan şikayetçi olana denk gelmedim. Bir de servis sıkıntısı var bu Kymco da bence göz önünde bulundur. Bursa'da bir tane var maalesef bir kere bakım için götürdüm bir daha da uğramam oraya zaten en çok şikayet bu yönde var. 125 lik scooter larda yakıt 3 lt civarında yani normal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kackinen

Sıfır aldım. Eğer razıysan kesinlikle tavsiye ederim. Biraz forumları kurcalarsan detaylı bilgi sahibi olabilirsin. Birkaç küçük sorun dışında ciddi arızadan şikayetçi olana denk gelmedim. Bir de servis sıkıntısı var bu Kymco da bence göz önünde bulundur. Bursa'da bir tane var maalesef bir kere bakım için götürdüm bir daha da uğramam oraya zaten en çok şikayet bu yönde var. 125 lik scooter larda yakıt 3 lt civarında yani normal.

araştırmaz olurmuyum günde 4-5 saatimi hangi doğru scooter diye harcıyorum.. şuan kymco süper 8 hiçte fena sayılmaz...ama bugün kanuni deer 152 gördüm resmen aşık oldum motora ama deer hakkında yazılan yorumlar pekde içaçıcı deil...hele bi mart nisan ayı gelsin eğer daha güzel bi yeni model çıkmazsa bu 2 motordan birini alıcam inşallah...

• valla ben o işi yaklaşık bir ay boyunca yaptım sonucunda da gayet menunum, kanuniye hiç bulaşma derim ama yine de tercih senin hayırlısı olur inşallah, saygılar
  • eywallah saol tavsiyene dikkat edicem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.