Şimdi Ara

L.A. Noire (2011) [ANA KONU] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.084
Cevap
8
Favori
99.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jakoß

oha harbimi la

harbi L.A.
  • benim pc gta IV i açmıyo bunu da açmaz heralde
  • RDR'ı PS3'te kaç kere bitirdim belli değil gerçekten çok kaliteli bir oyun. Bully ve Manhunt 2 gibi Rockstar belki L.A Noire'den sonra RDR'ıda çıkarır PC için, çünkü GTA IV'ün ardından Bully ve Manhunt 2'yide çıkarmışlardı PC'ye. Ama benim için şu anda L.A Noire önemli para bulamadığım için alamamıştım PS3 için PC'de oynarız artık çıktığında.
  • Sonunda beklediğim haber , bir de RDR haberi gelse
  • RDR'de isterük..
  • Bir de RDR gelse...
  • bugün bayram günü, bugün çok mutlu bir gün pc ciler için. yaşasın BİLGİSAYARDA OYUN !
  • Sonunda, aldığım en güzel haber
  • Süper ötesi bir haber... Ah şu RDR'de, PC'ye gelse.
  • gözünüz aydın çok mükemmel bi oyun pc oyuncularını bekliyor. ona bide türkçe yama falan yaparlar tadından yenmez
  • demek rdr için sandığımız o bütün fısıltılar dedikodular l.a noire içinmiş hem üzüldüm hem sevindim rdr hayal oldu
  • "Red Dead Redemption" da pc ye çıkaydı tam oyun şöleni olucaktı.
  • owww yeahh
  • Varolanla yetinmeyen çoğunu bulamazmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Royer -- 23 Haziran 2011; 20:34:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:BBR:.

gözünüz aydın çok mükemmel bi oyun pc oyuncularını bekliyor. ona bide türkçe yama falan yaparlar tadından yenmez

Güzel noktaya parmak basmışsın. Türkçe yamaya enfes olur. Bizde PC'de tekrar oynarız o zaman :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esasiyun

Red Dead çıksa çıkardı bugüne kadar.
    L.A. Noire çok masraflı bir yapımda. Sanırım iyi para gelmeyince sadece konsollardan böyle bir hamle yapmak zorunda kaldılar. RDR ise hala cayır cayır satıyor konsollarda.

Diğer konuya yazmıştım burada aynısını yazmışsın düşündüklerimin.
  • Turkce yamasıda cıktımı tadından yınmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: ploff

Turkce yamasıda cıktımı tadından yınmez

olabilecek en güzel 2. haber
  • RDR yi de İsterük
  • Konsollardaki satış rakamları Rockstar'ı tatmin etmemiş olacakki pc ye çıkarıyorlar oyunu. Bunun aksi bir durum olsa RDR de pc ye gelirdi. RDR gelmez boşa beklemeyin çünkü ihya oldular.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.