Şimdi Ara

L-KARNİTİN VE CLA ONE KAS KÜTLESİ ARTIŞINA YARDIMCI OLUR MU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle mrhaaba 2 ay önce spora başladım ve gereksiz kilolarımı verdim boy 1.76 kilom 65 , önceden spor yapan lakin sakatlık sebebi ile ara vermek zorunda kalan dayımdan başlıkta yazdığım supplementleri aldım. Bunların genelde yağ yakımı için kullanıldığını bbiliyorum ama kas kütşesi artışına yardımcı olur mu?

• Bence yağ yakımınada üst düzey faydaları yok. Kilo alımınada o kadar ahım şahım bir faydaları olduğunu düşünmüyorum. Bunalr minimal düzeyde fayda sağlayan şeyler. Yani demek istediğim etkisi vardır ama bir whey protein ve gainer ile kıyaslanamayacak derecede azdır. Tabiki önerimiz temel besinler yoluyla almanız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carlion -- 23 Şubat 2022; 13:1:59 >
  • Hiç bir faydası olmaz.

Hatta supplementlerin 90% hiç bir işe yaramaz eğerki sen düzgün beslenme , dinlenme ve bunalara ek düzgün antreman yapmaz isen.

• Spordan önce kahve iç ssade boşver lcarnitin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarıda ki arkadaşların dediği gibi bunlar çok minimal etkileri olan şeyler illaki antreman performansı için bir şey kullanmak istiyorsan pre-workout mixlerine bakabilirsin .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.