Şimdi Ara

l2 dreams da oynayan varmı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
3.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Claslar dengeli mi arkadaşlar bu akşam girmeyi düşünüyorum bu servera gündüzleri işteyim çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: IchigoSan

Claslar dengeli mi arkadaşlar bu akşam girmeyi düşünüyorum bu servera gündüzleri işteyim çünkü

Ben bariz bir ustunlugu gormedim bir classin bir classa ustunlugunu ama serverda titan dualist birde sh cok populer gel takil derim bende öylesine basladim ama bir ayi gecti oynuyorum bayada hosuma gitti palidin kasiyorum bende
  • Ya ben dun akşam girdim human okçu kasayım dedim ancak 40 lvl e kadar canım çıktı ben de th yaptım sanırsam bu akşam sh açıp onunla devam edicem inşallah oyunda görüşürüz server baya hoşuma gitti gördüğüm kadarıyla ve en guzel tarafı kalabalık olması
  • quote:

Ya ben dun akşam girdim human okçu kasayım dedim ancak 40 lvl e kadar canım çıktı ben de th yaptım sanırsam bu akşam sh açıp onunla devam edicem inşallah oyunda görüşürüz server baya hoşuma gitti gördüğüm kadarıyla ve en guzel tarafı kalabalık olması

evet bende kalabalik olusunu seviyorum donatorler de var ama onlarin disindakileri rahat kesersin bence titan falan kas sonra kesin kasmak zorunda kalcan simdiden titanlabasla ve sonra main charini titanla kasmak kolay olur titanla mini raid boss kesebiliyorsun oyle item kascaksin bence ilk titanla basla tabi senbilirsin ama bu benim tavsiyem
  • Kardes neden titan onu açıklayabilirmisin anlayamadım sebebini
  • Arkadaşlar Bu Serverda Oynamam İçin hangi Clienti İndirmem Gerek Ve Nerden İndirebilirim Bİ Link Verir Seniz Çok Sevinirim Her Gördüğüm Kişi Övüyor Bu Oyunu Bi oynıyım Bende Ya Nasılmış Bi Bakım
  • bu oyunda 2step diye geciyor dungeon diye bir yer var titanin frenzy siyle orda cok rahat kasarsin 78 lvldensonra ve de zaten mini raid boss falan kesmen gerekcek item para kasabilmen icin ben sevmem titani cok hantal diye ama kastim mecburen
  • Arkadaşlar download linki üyelik linkini filan verir misiniz.Hep merak etmişimdir bu oyunu bi bakem nasılmış :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrak3344

Arkadaşlar download linki üyelik linkini filan verir misiniz.Hep merak etmişimdir bu oyunu bi bakem nasılmış :D

Üyelik linki buwww.lineage2dreams.com downlod linki de bu forumda bulabilirsin iyi eğlenceler bence bırakamicaksin
  • Normal lineage 2 yi indirip sonrada verdiğin sitedeki patch i yükleyince oyuna girebiliyor muyuz ?
  • quote:

Normal lineage 2 yi indirip sonrada verdiğin sitedeki patch i yükleyince oyuna girebiliyor muyuz ?

gracia final i yüklemen lazim ve sonra verdiğim linkten pachi kurcan
  • Tamam sağol yardımın için haledebilirsem başlıyacam oyuna :D
  • Starlessde kasıodm bn kapandı sanırım.

Gracia Final indiriorm yardımcı olucaksan gelmeyi dusunuorm ?
  • Kardeş sayende sonunda oyuna girebildim.Irkım kamael class fighter nickim DraculaTr. Güzele benziyor oyun :D
  • Yaw oyunda chat ekranına yazmayı nasıl engelliyecez.Saldırı yapmaya çalısıyorum yazı yazıyor paso :D 111 214123 filan oluyor :D
  • saldiri 1.234 ile olmuyor f1 f2 f3 f4 ile oluyor
  • Optionstan enter chat keys i işaretlersen 1,2,3,4,5,6,7,8,9 la da oluyo ben yıllardır oyle kullanıyorum
  • quote:

Optionstan enter chat keys i işaretlersen 1,2,3,4,5,6,7,8,9 la da oluyo ben yıllardır oyle kullanıyorum

F Leri KuLLanana AmeLe GözüyLe Bakmışımdır NumaraLar Daha İyi
  • Banada gıcık geldi F leri kulanmak en iyisi dediğiniz gibi sayıya çeviriyim :D
  • quote:

Banada gıcık geldi F leri kulanmak en iyisi dediğiniz gibi sayıya çeviriyim :D

Ben hep f lerle oynadim aliştim hic zorluk çekmiyorum xd
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.