Şimdi Ara

l2 dreams da oynayan varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
3.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • L2 dreamsda oynayan türk arkadaşlar varmı ben bırakmıştım o serverı ama yeniden başladım 2 arkadaşız nicklerinizi buraya yazarmısınız türkler olarak birbirimizi bulalım birlik olalım yalnız kaldım serverda :(

• nick sedar kagers clanindayim turk clani ama sadece turkler yok yabancilarda var guildde oyundayken pm at yada nick yaz online oldugun zamanlari yaz ben seni bulurum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlooDsS

nick sedar kagers clanindayim turk clani ama sadece turkler yok yabancilarda var guildde oyundayken pm at yada nick yaz online oldugun zamanlari yaz ben seni bulurum :D

nicim :murtaza ben hırs yaptım bu sıralar genelde sürekli oyundayım senden pm bekliyorum
  • hala denk gelemedik bakalim ne zmn bulacam seni
  • quote:

hala denk gelemedik bakalim ne zmn bulacam seni

ya bende sana arada pm atıyorum ama sende online olmuyorsun ben bu aralar öğlen 2 den gece 2 ye kadar falan kasıyorum mutlaka bulursun beni yafff pisikopat oldum lvl kasmak baya zor burda
  • quote:

Orijinalden alıntı: BegForMercy

quote:

ya bende sana arada pm atıyorum ama sende online olmuyorsun ben bu aralar öğlen 2 den gece 2 ye kadar falan kasıyorum mutlaka bulursun beni yafff pisikopat oldum lvl kasmak baya zor burda

naptın sen yaa. gününü oyunla harcama. çok boş işlerr...
    çık dışarı hava al bişiler yap. one oyle

• quote:

Orijinalden alıntı: badonur

quote:

quote:

naptın sen yaa. gününü oyunla harcama. çok boş işlerr...
    çık dışarı hava al bişiler yap. one oyle

yok be oruçlu oruçlu dışarda ne yapcan can sıkıntısı bende oyuna sardım

• yok bea lvl kasmak o kadar zor deil 60-65 lvl sen bufflarini al git70 -75 arasi yaratik kes lvl i senden yuksek yaratiklara saldir ama cok yuksege de kacma lvl atlacam die mi,ni raid fln keseyim deme :D ben su anda bulgaristandayim bikac gunlugune gectim buraya tr ye dondugumde yakalarim seni oyunda bu arada lvl kac ve rebirht yaptin mi ?
  • interlude mi bu kaç x
  • evet yaptım rebith simdi 80 lvl flanim da ben pala kasıyorum ondan zor oluyor ayrıca ilk pala deneyimim biraz zor geliyor hep atack char kasmaya alıştığımdan ama alıştım ve bundan sonra hep pala kascam cok hoş char neyse ozaman sen gelince bana pm sallarsın nikim murtaza ...
  • gracia final 50x gel istersen baya türk var beni baya sardı kalabalik da hep pvp çok oluyor beklerim
  • blacklist clanindasin paladinsin biliyorum ;)
  • quote:

blacklist clanindasin paladinsin biliyorum ;)

heh sendemi o clandasin yoksa nerden biliyorsun beni^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tw!st of F@int

interlude mi bu kaç x
  • Slm arkadaşlar bu server kalabalıkmı ben de gelmeyi düşünüyorum ayrıca hepiniz ordamısınız?

Gracia Final 50x miş Faite

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IchigoSan -- 31 Ağustos 2009; 15:02:56 >
  • quote:

quote:

interlude mi bu kaç x

yokmu cvp veren
  • quote:

gracia final 50x gel istersen baya türk var beni baya sardı kalabalik da hep pvp çok oluyor beklerim

• quote:

quote:

quote:

interlude mi bu kaç x

yokmu cvp veren

cevap 2 sefer verildi ama sen dikkat etmiyosun anladigim kadariyla

server: garcia final
    exp rate: 50x
    online oyuncu sayisi : hic sayamadim
    online oduncu sayisi : onada simdilik denk gelmedim

• Arkadaşlar Dün Başladım Bu Servera Lvl 56 Oldum Tek Başıma Ama Daa Fazla Kasamıyorum İş Bayaa Bi Zorlaştı Bana Yardım Edebilecek Olan Var mı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamily

Arkadaşlar Dün Başladım Bu Servera Lvl 56 Oldum Tek Başıma Ama Daa Fazla Kasamıyorum İş Bayaa Bi Zorlaştı Bana Yardım Edebilecek Olan Var mı??

kardesim murtazaya pm at ben sana yardimci olmaya çalişirim paladinim kasamam seni ama 78 olduktan sonra bir yardimim olabilir titan rulazzz
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.