Şimdi Ara

l2 dreams da oynayan varmı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
3.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya 2 gündür server kapalı bizde giremiyoruz normaldir servera saldırı varmış server kapalı yani üzme kendini
  • arkadaslar server wep:www.lineage2dreams.com oyunun garcia final clientini ve bu server a baglanmak icin gerekli olan patch i burdan indirebilirsiniz su aralar server da host degisikligine gidiliomus galiba 1 hafta kadar online olamayabilirsiniz ama server eski oyuncularin yaptiklarini cope atmadan kaldigi yerden devam edecekse server a giren herkese yardimci olurum lvl bakimindan itemler lvl ve oyuncunun bilgisi ile birlesip kendiliginden geliyo zaten rebirht olayinda da kasmak icin yardimcı olurum clan konusunda zaten sorun yasamazsiniz 3-4 tane turk clani var ki ben en son kagerstaydim aydin ve bi arkadasimin da teklifi uzerine blackliste gectim clanda da yardimlasma mevcut

server player acisindan gayet iyi bi server yani hani burda kimse yok demez aksine online sayisinin coklugunda sikayet bile edebilirsiniz ( yalnizligi sevenler icin )
    lag olayina gelince aklinizdan cok kisi cok lag dusuncesi gecebilir ama sakin oyle dusunmeyin lagdan eser yok sadce girana girerken biraz oluyo oda pazar kuran ortalama 300-400 kisiden kaynaklaniyo full cozunurlukte

daha oncedende bilgisini verdigim gibi
    server : garcia final
    exp rate: 50x
    oyuncu : bol
    oduncu : malesef kayitlara gecen yok

bu arada server dan ID almak icin sitede ugrasmaniza gerek yok server patch ini yukledikten sonra direk oyuna grin istediginiz nick ve sifre ile ilk ac nizi kurabilirsiniz fakat bu sifreyi degistiremeyeceginiz anlamina gelmez sifreyi degistirmek icin server wep sitesinden account manager a tiklayarak sifrenizi degistirebilirsiniz

• halen giremiyom GRACIA PART2 yuklu ondan sanırım baska server arim
  • Bizde giremiyoruz ya ins cabuk acılır bizde arayıslardayız acılana kadar eğlencesine bakıyoruz bulursan bizimle paylasırsan bizde gelebiliriz biz den kastım 2 kisiyiz :D
  • bizden kastı diğeri ben

3 gündür kaç server denedik sayamadım... ama şu varki girdiğimiz server kapanıyo ne iş anlamadım

dreamsi kapattık... 2 gün önce TNS denedik çöktü sonra revolta el attık o da kapandı.. grev varmış 3 gün çalışmıyolarmış

sağlam kaliteli bi server bulursanız haber verin.. yaklaşık 50x civarı tercihimizdir

• aha girdi accountum Luna 50x yaziyo fakat down 9999 full diyo sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ralf98

aha girdi accountum Luna 50x yaziyo fakat down 9999 full diyo sanırım

Dreamsa mı girdi?
  • account girişi oldu sadece servera tiıklıyom olmuyo luna 50x geciyo ama down krimizi yaziyo
  • Ya zaten host değiscekmis 1 2 hafta sürer falan diyorlar beklicez artık ins bizim charlar yalan olmaz
  • Aydın acılınca bır haber et. Vakıt bulabıldıkce oynarım...
    Kasma olayında yardım edersın artık..Off bıde mantra olayı var orda..Mıçtık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumcumx

Aydın acılınca bır haber et. Vakıt bulabıldıkce oynarım...

Hacı sen rahat ol yaff bizim charlar yalan olmassa 2 tane full rebirt titan var hallederiz yani mantra olayına gelince sana icarus iteminde benden geresini de birlikte yaparız artık ha birde full rebirt dualit var istersen onu verim sana onunla takıl bundan cahip teklifde bulamassın bak puhahaha
  • uçuk bura güzel server ama itemde çok uçuk
  • quote:

Orijinalden alıntı: BegForMercy

quote:

Hacı sen rahat ol yaff bizim charlar yalan olmassa 2 tane full rebirt titan var hallederiz yani mantra olayına gelince sana icarus iteminde benden geresini de birlikte yaparız artık ha birde full rebirt dualit var istersen onu verim sana onunla takıl bundan cahip teklifde bulamassın bak puhahaha

sen baya oynamıssın ozaman burda haa...adama bak rebirt mebirt ogrenmısın herseyı dur bakalım bı acılsında bı ayar cekerız..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BegForMercy

quote:

sen baya oynamıssın ozaman burda haa...adama bak rebirt mebirt ogrenmısın herseyı dur bakalım bı acılsında bı ayar cekerız..

Tamam beklerim kardeşim sen gel yeter ama ins bizim charlar 0 dan başlamaz ya okadar emek var

• inş. kaldığı yerden devam eder dediğin gibi aydın..

şöyle bişey buldum bakın

http://lineage2paradise.com/index2.php dreams burda canlanıcak heralde yeniden..

böyle bi site var ama giriş yapamadım servera

edit1:
    dreams ten haberler burada aynı zamanda:
    http://twitter.com/Lineage2Dreams

edit2:
    az önce denedim dreams online.. charlar sağlam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoomBringer -- 15 Ekim 2009; 14:07:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DrunkenLord

inş. kaldığı yerden devam eder dediğin gibi aydın..

şöyle bişey buldum bakın

http://lineage2paradise.com/index2.php dreams burda canlanıcak heralde yeniden..

böyle bi site var ama giriş yapamadım servera

edit1:
    dreams ten haberler burada aynı zamanda:
    http://twitter.com/Lineage2Dreams

edit2:
    az önce denedim dreams online.. charlar sağlam...

Hacı tamam ozaman hadi boss keselim biraz muhahah

• ozaman bende oyunu sırkettekı pcye gızlıce ılıstıreyım .. ama bı gorurlerse varyaa....

bişey demezler be :D (inşallah)
  • La kanka senden daha iyi magazincimi bulcaklar dert dilll come dreams

• beyler dreams dunden beri açık siz neyi bekliyosunuz patchi yenileyin giremediyseniz ben girdim hiç turk yok +17 itemler gordum kaçtım serverdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ralf98

beyler dreams dunden beri açık siz neyi bekliyosunuz patchi yenileyin giremediyseniz ben girdim hiç turk yok +17 itemler gordum kaçtım serverdan

Neden kactın ya sende yaparsın azim azim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.