Şimdi Ara

l2 dreams da oynayan varmı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
3.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun güzelde mana potlarının fiyatı ney öyle bütün param mana potuna gidiyor :D Kılıç filan alamadım mana almaktan :D
  • Class şeçimini nasıl yapıcaz ? Kamael liderinin verdiği görevleri yaptım hayla statuste vagoband yaziyor.Bide heavy armorları class şeçimi yapamadım diyemi giyemiyorum _?
  • bn indirdim gracia final kurdum yalnız dreams'ın patchını kurarken orjinal system dosyayı silior muyum?
  • Bahsettiğiniz oyuna giriş kolay mı?
    Eğlenebiliyor musunuz ?
    Türk az mı? (umarım öyledir)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Geçim Sıkıntısı

Bahsettiğiniz oyuna giriş kolay mı?
    Eğlenebiliyor musunuz ?
    Türk az mı? (umarım öyledir)

1:Oyuna girmek; oyunun kendi clienti ve girecegin private serverin patchini indirip atmak kadar kolay
    2:Eylenmesek 4senedir bir fiil ayni oyunu oynamazdim. ve bu forumdakiler icinde gecerli
    3:Türk azmi derken ? Genel olarak istatige vurdugumuzda diger ulkelere nazaranla azdir Toplam bin kişi falan cikar cikmaz. Ama bu secim senin elinde mesala biz ozel private serverlarda oynuyoruz [Yani offical server degil offical server parali, private ucretsiz.] Eger sectigin serverda turk varsa,Orda turk coktur.Gidersin Hic turk olmuyan serverda oynarsin. Orda hic turk olmaz. Bu kadar basit. İyi günler
  • Türk olup olmaması fark etmez benim için kafa dengi birileirni buldum mu gerisi beni ilgilendirmez maksat eğlenmek zaten adaplı insalr kendini belli ediyo dimi gerçi adapsı playerler bu gibi serverlerde pek barınmaz ha baktım hoşuma gitmiyo daha da düşük rateli servera giderim.

yanlışım varsa düzeltin lutfen
  • Ya şöyle bir şey var benim yapbancı dilim pek iyi degil o yüzten türklerin oldugu serverlari daha cok tercih ediyorum diğer serverlarda kendimi yalniz hissediyorum.Gerçek olan bir şey var türkler sabirsiz kisa yoldan para kazanmak hemen lvl almak item yapmak icin cok yardim istiyorlar ama yardim edip etmemek sizin elinizde ben 2 3 kişiyle taniştim bu serverda taniştik özellikle 2 kişi var aramizda itemin paranin muhabbeti olmuyor bile cok eğleniyoruz pvp pk lvl kasmak herşeyi birlikte yapıyoruz.Ama oyle insanlar da denk geliyor ki muhabbet şu "slm item plss ", " slm türkmüsün birader para verirmisin dahayeniyim " yardim etmeyincede küfürü basarlar ama türklerin hepsi böyle dilll .Güvenmedinginiz kişilerle fazla yakinlaşmassiniz sonuçta bu bir oyun amaç eğlenmek eğlencenize bakin eğlendiğiniz sürece sorun yok kiminle eğlendiğiniz çokta önemli dill hadi l2 zamani

• Begformercy pk dedinde ben yanlız canavar kesmeye çalışıyorum sonra bi bakıyorum adamın teki üstüme doğru kosturuyor beni kesiyor D: Bu pk olayı ne işe yarıyor? Ben ölünce exp filan gitmiyorda xD
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrak3344

Begformercy pk dedinde ben yanlız canavar kesmeye çalışıyorum sonra bi bakıyorum adamın teki üstüme doğru kosturuyor beni kesiyor D: Bu pk olayı ne işe yarıyor? Ben ölünce exp filan gitmiyorda xD

Tamamen gır gır kendini tatmin işte ya drop olma ihtimali varya onun heycani flan cok hos oluyor
  • 45 lvl oldum classıda berserker olarak şeçtim kamael süpermiş ^^
  • quote:

45 lvl oldum classıda berserker olarak şeçtim kamael süpermiş ^^

Benim de bu oyunda en gicik oldugum charlardan birisi kamael zaten çok gıcık skilleri var
  • Yaw silahlara + basmak için hangi item gerekiyor? Bide npclerde satılıyor mu ? :D
  • quote:

Yaw silahlara + basmak için hangi item gerekiyor? Bide npclerde satılıyor mu ? :D

evet npc den alabilirsin luxry shopta var anchant scroll
  • tamam sağol yardımın için.
  • Kardeş bide bu pet almayı filan nasıl haledicez ?
  • quote:

Kardeş bide bu pet almayı filan nasıl haledicez ?

event managerden alabilirsin event karşiliğinda oyunda bana pm atabilirsin nikim murtaza
  • Kardeş benim oyunda nickim DraculaTR sen saat kaç gibi aktif olursun? Bide bu pet almak için gereken madalyaları nerden buluyoruz ?
  • quote:

Kardeş benim oyunda nickim DraculaTR sen saat kaç gibi aktif olursun? Bide bu pet almak için gereken madalyaları nerden buluyoruz ?

Ben bıraktım paladin kasmayi dualist kasiyorum genelde geceleri online oluyorum 1 2 ye kadar HitMachine nikim pm atarsan paslaşiriz
  • kardes patchi yuklrdimde uyelik nerden alicam bulamadım gitti lütfen yardım
  • aaa olda bu gracıa part1 mis bendeki part2 ondanmı sorun çıkıyo yoksa üyeliğimi yanliş aldim foruma olduğum üyelikle giriş yapmaya çalışıyom doğru değilmi sorun nrd yardımcı olun
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.