Şimdi Ara

l2 dreams da oynayan varmı (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
3.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ya yinemi coktu bu server ben yine giremiyorum
  • ben hep giriyom valla 15 lvl oldum wolf gorevini yapiyom
  • arkadas no grade ss bulamıyom satılmıyomu
  • ya bide mapı cantamda item slotlarını bazı playerleri göremiyom sadece kafası gozukuyo bazı playerlerin bendeki sürüm gracıa part2 ondanmıdır
  • giranda bulabilirsin her türlü ss yi bu arada benim de magelerde armorlar görünmüyor heykel gibi görünüyor ekran kartımla alakalımı sorun anlayamadım
  • update edın oyunu sonra kurun server patchını.
  • gracıa part2 benim yani oyunu silip tekrara yukledikten sonramı patchi indirim oyuna
  • hayır dostum...
    Yapman gereken su oyunu kurduktan sonra orjınal updaterıni calıstırıcaksın ( hani şu Lineage2 klasorunun ıcındekı kahverengı ıcon ) baslayacak update etmeye hangı clıent olursa olsun son clıent olan Gracia Finale update eder..bazı problemler meydana gelmemesı ıcın update bıttıkten sonra Check Files yaparsın ..Eksık dosya hatalı dosya vs. varsa duzeltsın..

Ondan sonra server ın patch ını kurarsın oyuna gırersın..Sana tavsıyem orjınal system dosyasının kopyasını al bır yere olurda sıkılır baska server denemek ıstersen elinin altında orjınal systemın olması yararına olur..
  • Bnde basladım MilkshakeTR pm yardım yeniyim svda :)
  • gel hocam yardımcı olmaya çalışırız elimizden geldiğince..

nick CafeCrown titan boss kesiyoz bugünlerde.. item olarak pek bişey bekleme ama level konusunda yardımcı olabilirim..

1 ay oldu biz de daha yeni yeni bişeyler elde etmeye başladık bakalım.. güzel kalabalık ve uzun süreli insanı bağlayan bi server, tavsiye ederim..
  • Arkadaslar basıma gelen aksiliklerden sonra serveri bırakıyorum gibi bı hale geldim beni oyundada tanıyan tanır nick s3dar di bı çoğunuzun beni pvp icinde veya birilerine item ve exp yArdımı yParken gördüğüne eminim geri kalanların cogu beni icinde bulunduğum clanlardan tanır ama gel Gor ki hiçbirisi Chat'in soyulmasini engelleyemedi bütün itemlerim gitti hatta alan adam olayı Abartip dye leri bile silmiş oyunda kalan herkese ii oyunlar dilerim oynadığım güsel serverlar arasındaydı dreams by by herkese
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlooDsS

Arkadaslar basıma gelen aksiliklerden sonra serveri bırakıyorum gibi bı hale geldim beni oyundada tanıyan tanır nick s3dar di bı çoğunuzun beni pvp icinde veya birilerine item ve exp yArdımı yParken gördüğüne eminim geri kalanların cogu beni icinde bulunduğum clanlardan tanır ama gel Gor ki hiçbirisi Chat'in soyulmasini engelleyemedi bütün itemlerim gitti hatta alan adam olayı Abartip dye leri bile silmiş oyunda kalan herkese ii oyunlar dilerim oynadığım güsel serverlar arasındaydı dreams by by herkese

Sedar senin olayina çok üzeldüm gerçekten ama hala anlamıs değilim nasıl soyuldugunu keske birakmasaydın ya gerci host değiştirten sonra havası kaçtı serverin biraz ticaret işleri falan baya bi saçmalaştı inş düzelir düzelmesse zaten bizim sonumuzda belli gibi neyse görüşmek üzere belki başka bir serverda buna yakın daha güzel bir server bursan ve bzi davet edersen gelmeyi düşünebiliriz

• arkadaşlar ben de yeni başladım birlikte vakit geçirmekten mutluluk duyarım
    nick:Kalke
    41 lvl spellhowler
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.