Şimdi Ara

L2Blaze.Net ( Türk Oluşumu ) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
1
Favori
5.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O degilde suan rooney hakkında cok kotuı espiriler donuyor clan chat okumayin
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrhe

ya internetle ilgili sorun vardı 2 3 gün önce düzelttim :D bukadar geri kalmişken sınavlarida aradan cıkarayim dedim yetişirim size :D

Yetişecen tabi olm senin leaderin yardımsever :P

quote:

Orijinalden alıntı: thedealer

Bu arada servera baktım biraz server fighter serveri olmus. aynı item duzeyinde dagger yada okcu 1.5 2k vururken adamlarda resstle 300 500 vuruyorsunuz. %90 mageler dc kullandıgı icin fighterlar dragonicleri cekmesi gerekio onlarda zor bu yuzden donate yapip coin gold bar vs alip wtt yapiyorlar. bu arada 10vs40 videonuzda bekliyoruz baska serverlardaki videoları degil :)

Sen bklemede kal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FantastikMonster -- 18 Ocak 2013; 1:46:05 >

• quote:

Bu arada servera baktım biraz server fighter serveri olmus. aynı item duzeyinde dagger yada okcu 1.5 2k vururken adamlarda resstle 300 500 vuruyorsunuz. %90 mageler dc kullandıgı icin fighterlar dragonicleri cekmesi gerekio onlarda zor bu yuzden donate yapip coin gold bar vs alip wtt yapiyorlar. bu arada 10vs40 videonuzda bekliyoruz baska serverlardaki videoları degil :)

Fighter, 500 400 dmg atıyoruz, dc giyiyoruz, deliriyoruz, kopuyoruz, kop-kop, 300 500 haydii canım.
  • quote:

Bekle biraz bakalm cumartesi günü siege var herkes tam olarak hazır değil item konusunda bu arada orda forever serverinde olğu yazıyo zaten ufaktan taş atmak yerine varsa daha iyisi sen yükle izleyelm biz susalm bu durumda senin susman lazım.

• Manifesto clan has taken Gludio castle o.O
  • gördüğünüz gibi 1400 online serverda hiç bir şey yapamıyoruz beyler :(

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 19 Ocak 2013; 22:53:54 >
  • 4 am de yandi yok arkadas bukadar şansızlık olmaz ya 4 am 4ünü +3 yaptım sırayla bastim 1ri yandı 3 tane +4 oldu. 3 +4 den1tanesi bile gecmedi zarar 10dkda 20gb
  • 6 AM'yi +5e geçerken patlattım. En son art arda 5- 6- 7 bastım 1 gün sonra 8 bastım ve 9 basarken patladı. Bu işlerin sonu yok yeğen
  • SeLamun aLEyKum ArakdasLAr Bende BasLadim Bugun Simdi KasmakLa MesguLum Aranızda Yer aLmak Adam Kesmek GuzeL oLur Amac EgLenmek EgLendirmek:)

Nick : DJxTR

CLass : SpeLLHowLeR
  • quote:

Orijinalden alıntı: l3al3yl3oY

SeLamun aLEyKum ArakdasLAr Bende BasLadim Bugun Simdi KasmakLa MesguLum Aranızda Yer aLmak Adam Kesmek GuzeL oLur Amac EgLenmek EgLendirmek:)

Nick : DJxTR

CLass : SpeLLHowLeR

King jann moonlin bunlar pm atabilirsin yeni clan kurulcak bugun.
  • SagoLasın Attım Jann'a Pm Bakim Ne diyecek:)
  • Bi alt başlıgı var dostum blaze oraya yaz. Burdaki server a gelip kesilip kacanların başlıgı cocuk gibi ağladılar 1ay dayanamadılar serverda Sen onlardan biri olmayacagini düşünrek hos geldin.
  • adam yerine konmadıgın icin siliyorlardır blazede 4vs1 yapıyormus

ercn kestik adam ertesi gün oyunu bıraktı Sizler okadar adam getirsiniz satıp gittiniz korkunuzdan şimdi bütün hepsi size küfür ediyor. hayatları yalan diyorlar kimsenin sizi ipledigi yok şizofren olmussunuz artık kendi kendinize olmayan şeyleri gorup anlatıp yasayıp mutlu oluyorsunuz neyse devam

Unutmayın arkadalsar bu adamlar ki orası supheli, 3-5 kişi burndanda 10 15 kişi topladilar o servera başladılar adamlar asla bırakmıcaz dediklerinden 1 gün sonra arkalarına bile bakmadan kacip gittiler :)

Clanlarından adamlarla knousuyorum bunlarda sezer diye bi ufak cocuk varmıs, birine anabacı küfür etmiş onu kesti diye %100 haksız oldugunu bu adamlar bile söylemiş ama diger adamı clandan atmıslar bukadarda kaypaklar:) Zaten genelden surekli kufur yazan 3-5 velet. yok 4vs1 yapiyormus yok 3partyden kale almıslar kale savasına bende gttim izlemeye, 1hero 2arakdası outlawdanda 5kişi vardi. 2tane de free takılan bunlardan 15 20 kişi kale aldilar :D 50dk boş boş beklediler gelen bile olmadı zaten 10 kişi var yok topu topu :D sonra bunu anlattırlar burda kale aldık diye Neyse sizin ne mal oldugunuzu cume alem ögrendi manifestoymus peh:D

• arkadaşlar oyunda world pvp var mı? Yani her yerde pvp oluyor mu?

Aion'dan gelmeyim ben,aionda kasarken dayak yiyorduk hep, bunda da haritada kasarken dayak yeme olasılığımız var mı?
  • Bu konu içinde tartışmayı sürdürmeye niyetli olanlar süreli ya da süresiz olarak bölüm uzaklaştırması alacaklarını bilmelerini isterim.

İyi forumlar.
  • sonunda geldi bir yönetici :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goldenflower

arkadaşlar oyunda world pvp var mı? Yani her yerde pvp oluyor mu?

Aion'dan gelmeyim ben,aionda kasarken dayak yiyorduk hep, bunda da haritada kasarken dayak yeme olasılığımız var mı?

şehirlerde olmuyor sadece, direk kesebiliyorlar seni dışarı cıkarsan
  • Server nasıl devam eden varmı hala
  • biz başlamayı düşünüyoruz arkadaşlarla ama craft sistemi hakkında soru işaretleri var kafamızda. Fazla bilgi sahibi değiliz çok zorlanır mıyız?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.