Şimdi Ara

L2Blaze.Net ( Türk Oluşumu ) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
1
Favori
5.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • şuan oynayan var mı devamlı? Biz 5 kişi takılıyoruz ama yanımıza yandaş lazım duyurulur
  • Bir de ben varım. Kendimiz bi' clan kurduk ufak ufak büyümeye çalışıyoruz. Eksiklerimiz var tamamlıyoruz. Sizden yok mu kimse hiç.
    S jewel ve S armor recipeleri beni benden aldı bunun başka çıkar yolu yok mu ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkanakar

Bir de ben varım. Kendimiz bi' clan kurduk ufak ufak büyümeye çalışıyoruz. Eksiklerimiz var tamamlıyoruz. Sizden yok mu kimse hiç.
    S jewel ve S armor recipeleri beni benden aldı bunun başka çıkar yolu yok mu ya.

Dostum defalarca yazdık gene aynı şeyleri soruyorsunuz. S armorlari recipe yapmıcaksınız para kasip gb karsılıgı veyya silah basip onun karsılıgı alacaksiniz
    s jewel icin hot springde egg questi var ya onu yapcaksiniz(Ben 10kere yaptm hic cıkmadızor dusuo) yada parayla alcaksınız jewel set dedigin şey zaten 4gb bişe.Bunu 4.defa yaziyorum en kolay yol bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 13 Şubat 2013; 17:45:22 >
  • Zaten görevleri biliyorum okudum da. Sadece başka alternatifler var mı ve zorluğundan yakındım
  • vip diye saçma sapan bir olay getirdiler servera. Zaten litvanyalıların ezici üstünlüğü varken iyice içine ettiler işin
  • Bu zamana kadar paspas olmuşsunuz demek ki, daha fazla ezilmeyin bırakın biz bıraktığımızda laf edenler oldu şimdi onca geçen zamanlarına acısınlar.
    İleri görüşlü olmak iyidir iyi.
  • Bak bak kesitik diye serveri birakti hala takipte konuyu

@mert961 Vip diye birşey gelmedi server acildigindan beri vardi zaten:) 2.si litvanyalı yada başka ülkeliler serverda cok olmasi onemli degil iyi bir clana girmeniz lazim bizim akılsızlar gibi 10kişilik dandik bir guild kurup takılmayla oynamaz 2-3tane dusman clan var 1tanesine girin keyfinize bakın. ben 0 vip ile bütün herşeyi cok rahat cektim .
  • Gene cahillignle yıkıp geçmişsin

Senin gibi cocuklar tera paralı iken oynamadıgında biz tera oynadık herşeyi yaptık bıraktık rahat ol Free baktım degişen birşey yok.
    Blazeden aglayarak ilk kacan sen oldun beni okcular kesti ben oynamam ya diyip kactıgın gunleri hatirladim bi an
    Officalda mentorda var iss de var bilmedigin işlere burnunu sokma kucuk ögrencen sende daha Senin anne diye cagirdin bizim ise pamuk şeker diye lakap taktgmz bayanada selamlar dealer de anlar o

• Paspas olduğumuz filan yok vip olayı geçmişte de olabilir ama fog'da enchant weapon oranları düşürüldü eskiden saatte 3 4 tane(en az) düşürürken 40 dk kasıp 1 tane bile düşüremedik. Vip yi yaygınlaştırmak için teşvik var şuan serverda demek istediğim buydu yoksa çok şükür çekiyoruz herşeyimizi ufak bir grupla.
    Clan olayına gelince ben litvanyalılara rakip başka bir clan göremiyorum şuan oyunda. Şuan kendi kurduğumuz clanla alliance içindeyiz. Litvanyalılarda da bi cacık yok. Kuru kalabalıkla işi götürüyorlar. Biz yanımıza adam bulamadığımız için çok hızlı ilerleyemiyoruz. Bu aralar server aşırı pasifleşti. Hangi clandan bahsediyorsunuz bilmiyorum ama şuan için o clanlar yok oyunda yada ben göremiyorum.

Her neyse bu konuya attığım son mesaj herkese iyi oyunlar
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.