Şimdi Ara

L2Blaze.Net ( Türk Oluşumu ) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
1
Favori
5.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BigBad

bende pazar günü oyuna gircem inş. hergün 17:30'dan 24:00'e kadar online olurum..

Bekleriz kardeşim.

Not: Başlangıç mesajına bakmanız rica olunur.

• Serverdan bir video.

Pvp si bukadar fazla olan az server vardir her yerde pvp var . Yeni gelenler pm atabilir banada "king yazarak.

Suan lvl harici pek yardım olmuy daha setlerini yeni bitiyor herkesin.

• Bende geldim uzun zamandır mid serverda oynamamıstım. benide aranıza alırsanız sevinirim. YamChi oyundaki adım . lazım olan bir class varsa onuda acabilirim .
  • Türklerden videolar bekliyoruz, gavurların videosunu nyapalım :D
  •  L2Blaze.Net ( Türk Oluşumu )

L2Blaze.Net ( Türk Oluşumu )

• ya arkadaslar ben girdim oyuna login alamıyorum sürekli server down diyip duruyor ama server online görünüyor sadecebendemi böyle eger öyleyse ne yapmam gerek
    ,
  • Bugün akşam saatlerinde bi ara kapandı. O araya denk gelmiş olabilirsin.
  •  L2Blaze.Net ( Türk Oluşumu )

20. Günde aldıgımız barakiel !! Tam 20 gün boyunca günde 2 kere gittik barakiele ve sonunda aldık. Artık barakiele gidip gelmek hobi haline gelecekti nerdeyse yaw

• Manifesto *

Video başlangıç mesajına eklenmiştir.
  • HElal hayırlı olsun noblesler
  • yok ya serverin kapanma saati ile alakalı deqil bak suan öyle giremiyorum silip bastan yükleyip daha sonra yeni bir id acınca girebiliyorum 1 gün sonra onada giremiyorum
  • Hocam Sanırım Kullandıgın Acc kullanılıyor ve sen kendin acmissin zannediyosun serverin garipligi sifreyi yanlıs yazsanda login ekranı aciliyor ve server down gorunuyor oyununda problem yoktur buyuk ihtimal
  • Aynen bende oyununda bi problem oldugunu sanmıyorum. Serverde ara ara olan bi sıkıntı bu. Bazılarımız yaşadı bu sorunu ama hallettiler. Mesela Modeme rr at tekrar dene. Ama 1 gün sonra girememe olayını anlamadım :/ ID'ni birileri kullanmış olabilr farklı bişeyler dene. Çünki eger ID ni birileri kullandıysa ve sende o ID yi yazarak başka bi şifreyle girmeye çalışınsa server DOWN görünür. Yani Farklı bi ID ile dene.

Beyler Conn0y'unda dedigi gibi Video'muz konunun giriş kısmına eklendi. İzleyin ve Manifesto üyelerini daha iyi tanıyın :)
  • Hiç sorma ha. Bi bunu anlayamadım geri kalan herşeye mantıklı açıklamalarım var.d
  • Suan 1300 1400 online oluyor su gitmeleri falan olmasa 2000+player rahat gorur. nedense halledemedi bu sorunu
  • Neyse beyler sabredin :D Hafta sonu siegeler akaaarrr :D
  • Yarın son sınavım var onuda halledeyim geliyorum yanınıza :D TheGame.
  • emre çok geri kaldn ya gel biran önce :D
  • ya internetle ilgili sorun vardı 2 3 gün önce düzelttim :D bukadar geri kalmişken sınavlarida aradan cıkarayim dedim yetişirim size :D
  • Bu arada servera baktım biraz server fighter serveri olmus. aynı item duzeyinde dagger yada okcu 1.5 2k vururken adamlarda resstle 300 500 vuruyorsunuz. %90 mageler dc kullandıgı icin fighterlar dragonicleri cekmesi gerekio onlarda zor bu yuzden donate yapip coin gold bar vs alip wtt yapiyorlar. bu arada 10vs40 videonuzda bekliyoruz baska serverlardaki videoları degil :)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.