Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

L2Blaze.Net ( Türk Oluşumu ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
1
Favori
5.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeşim login yaparken ıd pw yazıyorum giriş yaparken system error ,please log in again later cıkıyo
    baska system denedım sorunsuz gırıyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hebros -- 5 Ocak 2013; 21:37:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hebros

kardeşim login yaparken ıd pw yazıyorum giriş yaparken system error ,please log in again later cıkıyo
    baska system denedım sorunsuz gırıyo.

Silipbidaha yükle bendede sorun yok
  • yükledim
  • quote:

yükledim

şuan gene girdim sorunsuz. tamamen klasörüde siliyormusun? ekle kaldırdan silince oyunu siliyor ama l2 klasöru kalıyor icindeki bazı dosyalar ile belki ondandır suan kimsede sorun yok girişde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

quote:

yükledim

şuan gene girdim sorunsuz. tamamen klasörüde siliyormusun? ekle kaldırdan silince oyunu siliyor ama l2 klasöru kalıyor icindeki bazı dosyalar ile belki ondandır suan kimsede sorun yok girişde.

su an kardeşim normalde f de benim l2 c ye kuruyorum ona atıyorum systemı aynı sorun kafayı yıyecegım.. dediğini yaptım sildim yükledim sorun devam ediyor kardeşim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hebros -- 5 Ocak 2013; 22:06:51 >
  • bendede baska serverlarda olmustu o olay ama silip yükledigimd egeçmişti. serverda tek sorun var oda lag girmesi lag haric baska sorun görmedim ben yani server kaynaklı degil suan login cok rahat yapiliyor
  • Beyler bazı bilgileri paylaşalımda girmeden milletin bi fikri olsun.

Öncelikle 46 lvl olmadan sizi kasamıyoruz çünki lvl lerimiz 80.
    Herhangi bi mage ile başlarsanız daha kolay item yaparsınız serverde fighterde b grade itemlerle sıkıntı yaşarsınız.
    Subclass direk yapıyor. Ben fighter ile başlıyayım sonra sub yaparım diyosanız oda güzel bi fikir :)
    Oyuna item yaparım diye direk cüce ile başlamayın server 70x lvl çok sıkıntı olur.
    Craft ile item yapmayı düşünenler sıkıntı çekebilir. Biz elimizden geldigi kadar yardım ederiz ama servere girerken 1 arkadaşınızıda yanınıza alın item yapma işiniz çok daha kolay olur.
    Clande kimsede adam akıllı item yok o yüzden size çıkarıp direk S/A grade vermemizi beklemeyin beyler :)
    Skype kurun bu sizin içinde çok yararlı olacak 7/24 muhabbet var ve sorulara cevapda var :)
    Ben craft bilmiyorum diyosanız itemlerinizi normal para kasarakta alabilirsiniz pek zorlanmazsınız yerde adamlar satıyor.
    Clan ismimi MANİFESTO. Daha adam akıllı crest bile yok şuan herkes kasmayla ugraşıyo yapacaz en yakın zamanda güzel bişeyler :) Hadi eyvallah.

•  L2Blaze.Net ( Türk Oluşumu )

• sorunu daha yeni bulabildim charım dc olmamış hala oyunda görünüyor ve giremiyorum.
  • quote:

sorunu daha yeni bulabildim charım dc olmamış hala oyunda görünüyor ve giremiyorum.

arka arkaya 5-6defa login e bas girer
  • Server gerçekten çok zevkli gün içinde bihassa saat 7den sonra en az 10 kişi online oluyoruz şuan herkes kasma aşamasında skype kullanan arkadaş sayımızın artması en önemli faktör skype ile pvpye gittiğimizde dahada iyi anlicaksınız bu durumu :) ben epey bi yol aldım dün tam 4 tane Arcana mage bastım ki sadece 1 tanesi tuttu 3 tane failed :S ama daha çok hırslandırıyor adamı emin olun.

Bu arada gündüzleri benim charım online olur ama 7ye kadar şirkette olduğm için bakamıyorum Pm atan arkadaşlar oluyorsa kusura bakmayın
  • Beyler bu hafta sınaw dolayısıyla pek online olmayabilir. Sınawlardan sonra topluca aktivitelere başlanacak BOSS - PVP - FARM gibi. Herkesi bekliyoruz ben yapamam diyenleri bile bekliyoruz :) Artık 1400 kişinin arasında Türk sesi çıkacak.
  • Bugun thewhiteman miydi bir arkadasla takıldık biraz tam nickini hatırlayamadım ama thewhite kesin vardi basında , birdahaki hero secimlerinde nickimi iyi hatirla hero ben olucam diyerek ortaya iddasını koydu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 7 Ocak 2013; 18:12:22 >
  • TheWhiteHorseman Veyshell Bunlar biz aynı mahallenin çocuklarıyız :) Ben zaten HeRoEs. Ki dogru söylemiş Aramızdan herolar olacak. Pasif oyuncular degiliz :) Büyük ihtimal üçümüz hero oluruz itemleri tamamlayınca :)
  • Birde saglam bir aly yapsak fena olmaz

Theoneaboves adli clan (sarı bayraklı) bütün heroları almıslar heralde
  • mert neden uzaklaştırıldın anlamadım ama neyse :D alliance işi ilerleyen günlerde belli olur çünkü biz full itemli bir parti çıkarırsak zaten allianceye gerek kalmaz bu hafta içinde l2foreverda yaptğmz pvplerin videolarını yayınlicaz zaten anlicaksn ki içlerinde 1 pt vs 2 alliance hatta 1 clan vs bütün server gibi videolar var :D
  • +1 :D Coming soon best videos..
  • quote:

Orijinalden alıntı: VeYsHeLL

mert neden uzaklaştırıldın anlamadım ama neyse :D alliance işi ilerleyen günlerde belli olur çünkü biz full itemli bir parti çıkarırsak zaten allianceye gerek kalmaz bu hafta içinde l2foreverda yaptğmz pvplerin videolarını yayınlicaz zaten anlicaksn ki içlerinde 1 pt vs 2 alliance hatta 1 clan vs bütün server gibi videolar var :D

Kusura bakmada türkler kadar hayal perest millet yoktur heralde. L2 forever dediginiz serverda zaten 50 60 kişi oynuyordu bende oynadım.Bu yazdıgınız sitede 1400 player yazıyorsunuz 500 600u iyi oyuncu olsa 1clan+1aly de 150 player olsa siz 10 vs 150 yapip biz yeneriz diyorsunuz ?Bu hayalleri kurmak yerine sağlam bir ally yapip bütün servera hükmetme şansınız varken ... ? Yanlıs anlama 10nunuzda l2 nin eniyi oyunucuları olabilirsiniz ama karısınızda 100 150 player olan clan aly geldimi fark etmez.

• Şuan oyun hakkında hiçbir bilgim yok. Oyunu indirip kuracağım. Bakalım nasıl bir şeymiş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: thedealer

quote:

Orijinalden alıntı: VeYsHeLL

mert neden uzaklaştırıldın anlamadım ama neyse :D alliance işi ilerleyen günlerde belli olur çünkü biz full itemli bir parti çıkarırsak zaten allianceye gerek kalmaz bu hafta içinde l2foreverda yaptğmz pvplerin videolarını yayınlicaz zaten anlicaksn ki içlerinde 1 pt vs 2 alliance hatta 1 clan vs bütün server gibi videolar var :D

Kusura bakmada türkler kadar hayal perest millet yoktur heralde. L2 forever dediginiz serverda zaten 50 60 kişi oynuyordu bende oynadım.Bu yazdıgınız sitede 1400 player yazıyorsunuz 500 600u iyi oyuncu olsa 1clan+1aly de 150 player olsa siz 10 vs 150 yapip biz yeneriz diyorsunuz ?Bu hayalleri kurmak yerine sağlam bir ally yapip bütün servera hükmetme şansınız varken ... ? Yanlıs anlama 10nunuzda l2 nin eniyi oyunucuları olabilirsiniz ama karısınızda 100 150 player olan clan aly geldimi fark etmez.

Şu videoları bi halledip buraya link i koyunca yorumunu bidaha alacam senin. O zamanda BU KESİN MONTAJ ! dersin

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.