Şimdi Ara

L2Blaze.Net ( Türk Oluşumu ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
1
Favori
5.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lagı geçecek beyler gm düzeltecegini söyledi. 1300 kişilik server normal görün böyle şeyleri. Clan isteyenler pm "HeRoEs" "CoNn0y" "VeYsHeLL" .
    Birde beyler gelirken skype alında gelin sizin içinde yararlı olacak :)
  • Bakalım bizde arkadaşlarla gelebiliriz. Ama biz daha çok direk pvp ye dalmak istiyoruz. 5000x tarzı bir server bulduk ama kalabalık olsun istiyoruz. 75x de level atlamak çok zormu ? yani 1 haftada günde 3 saat oynasak kaç lvl oluruz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xCoNn0y

quote:

Orijinalden alıntı: mert_961

vay be forever filan duygulandım. Hala 1300 online ı olan l2 serverları var mıydı ya

Demek ki varmış :) Ve server gerçekten sürüklüyor. Daha üstümüzde B yerlerde pvp yapmaktan üşenmiyoruz. :D

Sana pm attim server göçtü

Burdan yazayım,haftaya finaller baslıyor benim bi süre giremicem cok benim accountu vereyim istersen nobles falan atarsiniz lazım olursa.

• quote:

Orijinalden alıntı: SurlarÖnünde

Bakalım bizde arkadaşlarla gelebiliriz. Ama biz daha çok direk pvp ye dalmak istiyoruz. 5000x tarzı bir server bulduk ama kalabalık olsun istiyoruz. 75x de level atlamak çok zormu ? yani 1 haftada günde 3 saat oynasak kaç lvl oluruz ?

3saatte olmasada aynı gün 4-5saatte en fazla 78 olursunuz level cok kolay item mesele. oda 1haftada cekersiniz farm yaparsanız surekli. bgraden sonrasi craft.

su konuyu bi incele

http://forum.donanimhaber.com/m_69711350/mpage_1/f_/key_//tm.htm#69877450

• quote:

Orijinalden alıntı: SurlarÖnünde

Bakalım bizde arkadaşlarla gelebiliriz. Ama biz daha çok direk pvp ye dalmak istiyoruz. 5000x tarzı bir server bulduk ama kalabalık olsun istiyoruz. 75x de level atlamak çok zormu ? yani 1 haftada günde 3 saat oynasak kaç lvl oluruz ?

1 günde 80 yaparsın lvl ini ugraşırsan. Ama itemler zor b gradeler falan var. Biz itemleri falan yapıyoruz işte hep beraber server sarıyo. Gelsin herkes 5000x oynayıp napacan :)

-Mert

Yok kardeş şifreyi verme boşver. Gelince pm atarsın alırız clane hadi eyvallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

quote:

quote:

vay be forever filan duygulandım. Hala 1300 online ı olan l2 serverları var mıydı ya

Demek ki varmış :) Ve server gerçekten sürüklüyor. Daha üstümüzde B yerlerde pvp yapmaktan üşenmiyoruz. :D

Burdan yazayım,haftaya finaller baslıyor benim bi süre giremicem cok benim accountu vereyim istersen nobles falan atarsiniz lazım olursa.

Kardeşim eyvallah sağ olasın, düşünmen yeter. Ama yarın bugün biz de nobless oluruz inşallah. Şimdi charına bir zeval gelir sorumlusu biz oluruz. Güvendiğin için sağ olasın.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kardeşim eyvallah sağ olasın, düşünmen yeter. Ama yarın bugün biz de nobless oluruz inşallah. Şimdi charına bir zeval gelir sorumlusu biz oluruz. Güvendiğin için sağ olasın.

Nolcak yaw bişe olsa alt tarafı oyun Attım pm den bilgileri lazım olursa kullanırsınız abi nolcak :) pvp cok olur simdi ikide bir buff al yapmayin hiç içinde dc robe la dc bot var lazım olan olursa alsın gelince aliirm bn seti tamamlayınca iyi oyunlar şimiden

• DC nin part'larda sorun yaşamıyoruzda bi tek o DC GLOVES de sorun yaşıyoruz. Şuan içimizde kimsede DC GLOVES yok. Ona ugraşıyoruz. Adamlarda hep 700 800 900 kk dan satıyolar verilmezki yaw ona o kadar para :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: FantastikMonster

DC nin part'larda sorun yaşamıyoruzda bi tek o DC GLOVES de sorun yaşıyoruz. Şuan içimizde kimsede DC GLOVES yok. Ona ugraşıyoruz. Adamlarda hep 700 800 900 kk dan satıyolar verilmezki yaw ona o kadar para :/

Valla ben dün 50 dk falan kestim düşmedi . 600e iniyor bazen bence deger cunku alıyorsunokadar farm yapip sonra yaniyor item.. para kasmak daha kolay party olarak fog a gidip torch kassanız bile 1 am recipe 250kk 1 buf kassaınz 4 kişi falan 2kişiye cekersiniz gloves u ben öyle yaptım wipeden önce :)
  • Ediyomu am recipe 250kk ?
  • quote:

Ediyomu am recipe 250kk ?

etmezmi db de eder. ben dün 250 e sattım am i. 1200 torch yapip rooneyiden alıyorsunuz.

en kötü 210dan gider

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 5 Ocak 2013; 3:44:43 >
  • Baya iyiymiş ben recipeyi öyle yapmayı düşünüyodumda o kadar edecegi aklıma gelmedi hiç. Gidip yapalım biz onu hemmen :)
  • quote:

Baya iyiymiş ben recipeyi öyle yapmayı düşünüyodumda o kadar edecegi aklıma gelmedi hiç. Gidip yapalım biz onu hemmen :)

Aynen, Vulcan diye bi npc var ondan quest alınıo
  • Quest i biliyorum daha önce çok yaptım:) açılırsa gidip halledecez .d
  • quote:

Orijinalden alıntı: hebros

geldim VeYsHeLL ile iletişime geçtim yoğun oldugu ıcın klana alamadı bekliyorum..

1400 online adamın hepsine karşı oynicaz hazır olun :)
    kardeşm kusura bakma ben o ara afk tarzı bişeydim telefonda görüşme yapıyodum şirketle ilgili flnda sana dönemedim bugün tamamen boşum 4 gibi oyuna giricem sende oyunda olursan yaz bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: VeYsHeLL

quote:

geldim VeYsHeLL ile iletişime geçtim yoğun oldugu ıcın klana alamadı bekliyorum..

kardeşm kusura bakma ben o ara afk tarzı bişeydim telefonda görüşme yapıyodum şirketle ilgili flnda sana dönemedim bugün tamamen boşum 4 gibi oyuna giricem sende oyunda olursan yaz bana

eyvallah kardeşim dün HeRoEs kardeşim yardımcı oldu girdim klana eğlenceli burası girer girmez saldırmaya başladılar kasarken..
  • quote:

quote:

quote:

eyvallah kardeşim dün HeRoEs kardeşim yardımcı oldu girdim klana eğlenceli burası girer girmez saldırmaya başladılar kasarken..

Boşuna cagirmadim server a kimin severi

• quote:

quote:

quote:

quote:

Boşuna cagirmadim server a kimin severi

Ah bide girebileydim bugün =)

• girebilen varmı ?
  • Şuan oyun gayet iyi Hebros. Girebiliyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.