Şimdi Ara

L2Blaze.Net ( Türk Oluşumu ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
1
Favori
5.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: thedealer

quote:

Orijinalden alıntı: VeYsHeLL

mert neden uzaklaştırıldın anlamadım ama neyse :D alliance işi ilerleyen günlerde belli olur çünkü biz full itemli bir parti çıkarırsak zaten allianceye gerek kalmaz bu hafta içinde l2foreverda yaptğmz pvplerin videolarını yayınlicaz zaten anlicaksn ki içlerinde 1 pt vs 2 alliance hatta 1 clan vs bütün server gibi videolar var :D

Kusura bakmada türkler kadar hayal perest millet yoktur heralde. L2 forever dediginiz serverda zaten 50 60 kişi oynuyordu bende oynadım.Bu yazdıgınız sitede 1400 player yazıyorsunuz 500 600u iyi oyuncu olsa 1clan+1aly de 150 player olsa siz 10 vs 150 yapip biz yeneriz diyorsunuz ?Bu hayalleri kurmak yerine sağlam bir ally yapip bütün servera hükmetme şansınız varken ... ? Yanlıs anlama 10nunuzda l2 nin eniyi oyunucuları olabilirsiniz ama karısınızda 100 150 player olan clan aly geldimi fark etmez.

150 kişi hadi en kötü ihtimal hiç bişey bilmiyor olsalar diyelim 150 kişi karşıda 150yi 10 a kıyasla illahiki kişi başına 15 - 20 kişi gelir, ki bunlarında 100 ü archer gerisi bishop diyelim (50 tane bishop kattım hesaba ey gidim :D ) 100 kişiler, 25 archer aynı anda bishop'a crtsiz arrow sallasa bu ne anlama geliyor haberiniz var mı ? :)

neyse videolarınızı bekliyoruz :) hadi bakalm :)

bu arada Ercan oynuyor mu ? bende gelicem ona göre :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Witchblade* -- 8 Ocak 2013; 20:57:55 >

• quote:

quote:

mert neden uzaklaştırıldın anlamadım ama neyse :D alliance işi ilerleyen günlerde belli olur çünkü biz full itemli bir parti çıkarırsak zaten allianceye gerek kalmaz bu hafta içinde l2foreverda yaptğmz pvplerin videolarını yayınlicaz zaten anlicaksn ki içlerinde 1 pt vs 2 alliance hatta 1 clan vs bütün server gibi videolar var :D

Kusura bakmada türkler kadar hayal perest millet yoktur heralde. L2 forever dediginiz serverda zaten 50 60 kişi oynuyordu bende oynadım.Bu yazdıgınız sitede 1400 player yazıyorsunuz 500 600u iyi oyuncu olsa 1clan+1aly de 150 player olsa siz 10 vs 150 yapip biz yeneriz diyorsunuz ?Bu hayalleri kurmak yerine sağlam bir ally yapip bütün servera hükmetme şansınız varken ... ? Yanlıs anlama 10nunuzda l2 nin eniyi oyunucuları olabilirsiniz ama karısınızda 100 150 player olan clan aly geldimi fark etmez.

Benim şahsi konuma bundan sonra yorum yapmaman dileğiyle, senin o dar kafanın incik kalfasına şu yorumu yapıyorum.

Sağ eline ahırlarda ve tarlalarda kullanılan tırpanı, sol eline bir seksi abidesi Naciye'yi al. Ne alakası var deme, hangisi daha çok ağır basıyorsa " o her zaman galiptir. "

Şimdi kumda oyna, hadi bakalım.

• Biz 150 vs 10 yaparız demiyorum siz ne tarafa çekiyonuz lafı bu 150 adam kendi aralarında pvp yapmicak mı ? biraz taktik oynarsan herşeyi yaparsın şuana kadar yapamadıysan sus biz yaptıkki konuşuyoruz
  • hiç bişey demedm :D adam çok güzel yorum yapmş oraya kendi düşünceleriyle, bende kendim harmanlayarak yorumladım bişey yok yani
  • ercan serverde mi? yada giriyor mu?, oynuyor mu ?
  • arkadaş hiç bişey demedim ama ya gidin şu egolarınızdan kurtulun ilk önce bi sıyrılın öyle gelin ya adamın yorumunun da haklı olabileceğini kabullenin biraz hadi kabullenmediniz diyelim saygı gösterin hmm deyin aslında haklısın diyin ne diye kendinizi üste çıkartmaya çalışıyorsunuz? yemin ediyorm anlayamıyorum ya yok ne diyebilirim ki? abi diyorm size ya daha ne yapabilirim kalkmış sidik yarıştırıyorsunuz benmle koca koca adamlar gelin evime bide dövün isterseniz konuyu dağıtma tamam diyorsunuz abi e kapattım konuyu ercanı soruyorm hala yorum yapıyorsun bu ne işmiş ya
  • saygısızlar dedigim de inanmastınız işte örnegi :) sen iyisin süpersin demedikçe gercek olanı yazarsan kötü olursun cocuk cocuk benzetmeler yaparlar.

Ben diyorum 1400 online olan bi serverda 10 kişi dünyanın enyisi bile olsanız birşey olmaz anca 3-5kişiyi kıstırıp kesersiniz adamlar clan halinde 30 40 kişi dolasırken 10vs 40 yapip mi alcaksınız? Her yerde turkler yok biz yeteriz yoık biz böyleyiz kimse bilmiyor oyunun türklerden baska. l2forever kadar dandik server az bulunur. bu blazede 10 kişi 40kişiyi kesip video cekip koyun bizde ögrenelim belki biz baska oyun oynuyoruzdur.

Olay basit clanların 30 40 kişi playerlarinin oldugu bunun 3 katıda alylerinin oldugu serverda 8-9 kişi biz yeteriz yazmanız komik .. ister yapın ister yapmayın sadece hayal gücünüzü kendi aranızda konusun foruma yazrsanız yorum gelir kimsenin babasının forumu degil

• quote:

saygısızlar dedigim de inanmastınız işte örnegi :) sen iyisin süpersin demedikçe gercek olanı yazarsan kötü olursun cocuk cocuk benzetmeler yaparlar.

Ben diyorum 1400 online olan bi serverda 10 kişi dünyanın enyisi bile olsanız birşey olmaz anca 3-5kişiyi kıstırıp kesersiniz adamlar clan halinde 30 40 kişi dolasırken 10vs 40 yapip mi alcaksınız? Her yerde turkler yok biz yeteriz yoık biz böyleyiz kimse bilmiyor oyunun türklerden baska. l2forever kadar dandik server az bulunur. bu blazede 10 kişi 40kişiyi kesip video cekip koyun bizde ögrenelim belki biz baska oyun oynuyoruzdur.

Olay basit clanların 30 40 kişi playerlarinin oldugu bunun 3 katıda alylerinin oldugu serverda 8-9 kişi biz yeteriz yazmanız komik .. ister yapın ister yapmayın sadece hayal gücünüzü kendi aranızda konusun foruma yazrsanız yorum gelir kimsenin babasının forumu degil

Sen her konumuza edebiyatçı kesilerekten yorum yapıyor, ve sinirlerimizi alt üst ediyorsun. Yaşın büyükse büyüklüğünle kal.

" Bu Türklerin hayal gücüne bayılıyorum! " derken sanırım Yunan felsefecilerinden bir varlıksın. Diğer konumuzu da baltalamaya çalışmıştın. Klavye delikanlılığı yapma istersen. Eleştiriye her zaman açık olduğumuzu beyan ettik. Fakat senin yaptığın eleştiri değil düşüncedir. Ve biz düşüncelerle oynamıyoruz.

Eğer oyunculuğunda bazı şüpheleri fark ettiysen, demek ki bize laf çuvallığı yaparak kendi eksiklerini tamamlıyorsun. Yani ben böyle düşünüyorum.

Bu arada çok sıkıntın varsa gel skype, bir de o ihtişamlı sesini duyalım. Erkeksin biliyoruz. :)

• quote:

saygısızlar dedigim de inanmastınız işte örnegi :) sen iyisin süpersin demedikçe gercek olanı yazarsan kötü olursun cocuk cocuk benzetmeler yaparlar.

10 VS 40 kişi kestiğimizi sana video atacam ve sende burda " BEN EŞŞEĞİM VE L2 OYNAMAYI BİLMİYORUM " diye topic açacaksın kabul mu?

• oyundaym oyunda, duş alp gelicem 46 oldm afkym hadi
  • Up
  • quote:

quote:

10 VS 40 kişi kestiğimizi sana video atacam ve sende burda " BEN EŞŞEĞİM VE L2 OYNAMAYI BİLMİYORUM " diye topic açacaksın kabul mu?

Tamam blaze de 10vs40 yapin. kesin hepsini aynı anda istedigini yazıcam dedigim gibi.

Ama kesemzseniz

BEN ADAM DEGİLİM VE L2 DEGİL HİÇBİR MMO BİLMİYORUM diye topic acacakmısın?

• tamam bekle. sadece bekle.
  • @Teknik_Psikopat arkadaş niye up çekiyorsun :D forumda biri uzaklaştırılacaksa o da sensin ha :D ona göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: Witchblade*

@Teknik_Psikopat arkadaş niye up çekiyorsun :D forumda biri uzaklaştırılacaksa o da sensin ha :D ona göre

Yok yaw bana git derslerini yap diyordun simdi seni böyle görünce
  • Merhaba arkadaşlar bende yaklaşık olarak 7-8 yıl lineage oynadım gerek serverların cıvıtmasından gerek de fakat sınavlar falan derken ara verdim uzun süredir de oynamıyorum bu serveri arama motoruna yazınca farkettim genel bilgi verirseniz sevinirim saolun şimdiden saolun
  • Server 70x mid rate. B gradeden sonra craft. Ama ben craft bilmiyorum diyosan para kasıpda alabilrsin. no custom. en önemli bilgiler bunlar sanırım daha fazlası için sitedende bakabilirsin.www.l2blaze.net
  • Bi bakalim bakalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende pazar günü oyuna gircem inş. hergün 17:30'dan 24:00'e kadar online olurum..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.