Şimdi Ara

L2Blaze.Net ( Türk Oluşumu )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
1
Favori
5.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Herkese merhabalar. Bizler eğlence, aksiyon, ve dostluklarımızı pekiştiren, " Manifesto " çatısının altında toplanarak gerek yardımsever, gerekse derde deva konumunda olan oyuncularız. Birliğimizin temeli Doğu Karadeniz'den başlayıp, Türkiye'nin ve Dünya'nın her yerinden Türk oyuncuları barındırmaktadır. Birliğimizde ki yaş ortalaması 16 - 25 yaş arası olmaksızın, yanımızda büyük/küçük ayrımı yapmadan eğlencenin zirvesine bayrağımızı dikmiş bulunuyoruz.

L2 Blaze.net'e Başladık!

Genellikle mid/pvp, mid ve pvp serverlarında boy gösteriyoruz. Kısacası, damarımızla uyuşan her sunucuyu dener, eğlencenin bittiği yere kadar oynamaya devam ederiz.

L2 Blaze'de ki Clan Hakkında!

Clan Adı: Manifesto
    Alliance Adı: -
    Clan Level: 6 ( Şimdilik )
    Clan Hall: Onyx Hall - Town Of Gludio
    Clan Üye Sayısı: 30 ( Sadece Türk )
    Clan Günlük Online Sayısı: 10 ila 25 arası Online mevcut.

* Birliğe katılmak isteyenlerin CoNn0y, HeRoEs ya da VeYsHeLL'e pm atmaları yeterlidir.

Bulundurulması Gerekenler

*Skype + Mikrofon

Pvplerde en önemli aracımız Skype'dir. Bu sebepten Skype programını indirip, aramıza katılmanız hem sizi tanımamız açısından, hem de daha keyifli oyun oynamamız açısından renk katacaktır.

Bu Bir Clan Tanıtımı Değildir!

Bu bir clan tanıtımı değildir. Böyle bir konuya değindiğim için hepiniz böyle düşünüyor olabilirsiniz. Fakat daha önce ki boy gösterdiğimiz sunucularda, Türk olarak benimsediğimiz, ancak clan yararına olan iki, üç şeyin istenmesiyle vermemekte ısrarcı olan, karşı çıkan bazı kişiler yüzünden böyle bir tanıtım gereği duydum. Bizimle oynayan arkadaşlar bilir. Menfaat uğruna hiçbir şey yapmayız. Oyun içinde de menfaat uğruna bir şey yapmıyoruz. Boss keserken bile düşen dropları sadece HeRoEs topluyor ve dropların içinden ihtiyacı olanlara dağıtıyoruz. Herkese yardım etmek, biz nasılsak onlarda öyle olsun düşüncesiyle yola çıkıyoruz. Arkamızdan ne konuşuluyorsa ilk önce bizi tanıyan arkadaşlara bir sual doğrultun, sonrasında gelin bizlere karşı gardınızı alın.

Her halde konuyu aydınlatmayı başardım. Daha ne duruyorsunuz. Türk topluluğu arasında yabancılara karşı siper almak istiyorsanız, haydi Manifesto'ya.

L2 Blaze'de bekliyoruz...

Manifesto Video

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xCoNn0y -- 16 Ocak 2013; 4:19:02 >

• Hoş geldiniz servera bu ara cok giremiyorum ama 15inden sonra full online olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: xCoNn0y

İnterlude, 75x ve yaklaşık 1300+ onlinesi olan bir servere başladık. Bundan bir önce ki lineage2-forever'de zaten borumuzu tüm Türkler sayesinde Yunanlara, Litvanyalılara karşı öttürmeyi başarmıştık. Dün gece yaklaşık 1 parti adamla oyuna start aldık. Clanı daha kurmadık, en kısa zaman da clan kurup clan hall alacağız.
    Oyuna gelmek isteyen Türklere şuan da yardım etmek imkansız. Sadece level konusunda yardımcı olabiliriz. Çünkü itemlerimizi yapamadık fakat uğraşıyoruz.

Gelip bizlerle vakit geçirmek isteyenler CoNn0y ya da HeRoEs'e pm atabilirler. Bizi tanımayanlar ( güvenmeyenler ) L2Forever'de ki arkadaşlardan detay alabilirler.

Tüm Türkleri bekliyoruz.

Saygılar,

Not: L2Blaze'ye ait bir konu olduğundan dolayı özelliklerini bu topic altında belirtmedim.

bu adamlar bi harika TheGame elimden gelen yardımı yaparım pm atmaniz yeterli.

• Oww beyler bi kere daha toplanmışız? Manifesto Öttüreceeeeek ;)
  • quote:

İnterlude, 75x ve yaklaşık 1300+ onlinesi olan bir servere başladık. Bundan bir önce ki lineage2-forever'de zaten borumuzu tüm Türkler sayesinde Yunanlara, Litvanyalılara karşı öttürmeyi başarmıştık. Dün gece yaklaşık 1 parti adamla oyuna start aldık. Clanı daha kurmadık, en kısa zaman da clan kurup clan hall alacağız.
    Oyuna gelmek isteyen Türklere şuan da yardım etmek imkansız. Sadece level konusunda yardımcı olabiliriz. Çünkü itemlerimizi yapamadık fakat uğraşıyoruz.

Gelip bizlerle vakit geçirmek isteyenler CoNn0y ya da HeRoEs'e pm atabilirler. Bizi tanımayanlar ( güvenmeyenler ) L2Forever'de ki arkadaşlardan detay alabilirler.

Tüm Türkleri bekliyoruz.

Saygılar,

Not: L2Blaze'ye ait bir konu olduğundan dolayı özelliklerini bu topic altında belirtmedim.

Haber verdiğiniz için saol aga.

• yeni başlasak yardımcı olurmusunuz :) ben hiç oynamadım ama ortamı ve başarılı işleri yapanları severim .
  • Bizde yardımcı olmayı severiz. Gelenler buyursun gelsin. İtem konusunda yardımcı olamayız. Çünkü daha yeni başladık, sadece level konusunda yardımcı olabiliriz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vay be forever filan duygulandım. Hala 1300 online ı olan l2 serverları var mıydı ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert_961

vay be forever filan duygulandım. Hala 1300 online ı olan l2 serverları var mıydı ya

Demek ki varmış :) Ve server gerçekten sürüklüyor. Daha üstümüzde B yerlerde pvp yapmaktan üşenmiyoruz. :D
  • quote:

vay be forever filan duygulandım. Hala 1300 online ı olan l2 serverları var mıydı ya

Dolu var farklı clientlarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

quote:

Dolu var farklı clientlarda

c6 dan sonra oynamadım ben. Hala oynayanların olmasına sevindim. Ben gw2 ye başlamak istiyorum hatta senin postlarını gördüm konularda bakınırken. Neden gw2 oynamadın yazar mısın nedenlerini
  • quote:

quote:

Demek ki varmış :) Ve server gerçekten sürüklüyor. Daha üstümüzde B yerlerde pvp yapmaktan üşenmiyoruz. :D

Özlemişim cidden lineage i. İyi oyunlar size :)
  • Tamam beyler Manifesto Clanı kurulmuştur. Clan hall için parada hazır şimdi gidiyorum yatırmaya :) Baya kastık yaw clan hall için saolsun herkes el attı. Toplanıyorum yavaş yavaş. Herkes güclü olamayız derse zaten güclü olamayız. Türkleri bi çatı altında toplamak bizim amacımız. Clan isteyen arkadaşlar "HeRoEs" "CoNn0y" "VeYsHeLL" Bu 3 isime pm atabilirler. Herkese iyi oyunlar
  • Çıktım bende benim clandan 1gün beklemek gerekiyor sanırım
  • Önemli bi konu var lütfen imkanı olan skype konuşmlarına katılsın mic olmayanda girsin bizi dinlese güzel olur emin olun farkı sizde anlicaksınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VeYsHeLL -- 5 Ocak 2013; 2:04:27 >
  • Bende geliyorumm ;)
  • çok isterdim, ama gelemem :D
  • geldim VeYsHeLL ile iletişime geçtim yoğun oldugu ıcın klana alamadı bekliyorum..
  • sen git kasmaya başla s grade armorlarını çek, onların yoğunlukları anca biter :D gelir alırlar seni clana :D
  • çok fena lag griyor arada ya
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.