Şimdi Ara

L2den sıkılan ne oynamalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizce l2 den sıkılan hangi oyunu oynamalı, l2 ye ilk başlarkenki heyecan ve aksiyonu verebilecek?
    asasTR

• Bence buna en iyi cozum oyuna ara vermek. Hic bir oyundan zevk alamazsin seni kesmez.
    Oyunu kendini sıkmadan oynamalisin,mesala sirf oyun icinde degilde sohbet icin girip takimalisin.
    Bu formulu cogu abilerim yapiyor ve en iyi cozumde bu olduguna inaniyorlar.
    Eger zor 1serverda oynaniliyorsa ''Oyundan sıkıldıysan bu sıkıntıyı genellikle itemlerinle kumar oynuyaraK gideriyorsun yani enchant yaparak oda dogal olarak item kaybina yol aciyor ve itemleri kaybetmeden onceki halinden daha beter oluyorsun.Ne zaman oyundan sıkıldıgını farkediyorsan hemen o zaman ara vereceksin
    Bu 1,2,3,4,5,6 ay olabilir. tekrar dondugunde l2'yi olumune degilde, tatli bir sekilde sıkmadan hem sohbet [chat]
    Ortami hem arada [satranc okey havasinda] farm ve pvp yapmalisin.
    Diyeceklerim bu kadar zaten demek istediklerim belli...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocoglu5353

Sizce l2 den sıkılan hangi oyunu oynamalı, l2 ye ilk başlarkenki heyecan ve aksiyonu verebilecek?
    asasTR

AİON Oneririm:D Server Kurduk Arkadaslarla Takilioz Filesler Lazimsa Atim Sanada:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: shorty35

quote:

Sizce l2 den sıkılan hangi oyunu oynamalı, l2 ye ilk başlarkenki heyecan ve aksiyonu verebilecek?
    asasTR

AİON Oneririm:D Server Kurduk Arkadaslarla Takilioz Filesler Lazimsa Atim Sanada:D

At tabide client de lazim onuda at
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: shorty35

quote:

asasTR

At tabide client de lazim onuda at

Alıntıları Göster
    s4 league veya gunz ı öneririm adam kasıcam die kafa patlatmana gerek yok sadece o an sen ve playerlar counter gibi ama kıyaslanamaz max payne gibi de denebilir ama asırı zevkli bence bunlardan birini oynamalısın:d

ayrıca türkay .. bu ne hız ne ara kurdunuz lol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlindBandit -- 4 Kasım 2009; 14:00:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BlindBandit

s4 league veya gunz ı öneririm adam kasıcam die kafa patlatmana gerek yok sadece o an sen ve playerlar counter gibi ama kıyaslanamaz max payne gibi de denebilir ama asırı zevkli bence bunlardan birini oynamalısın:d

ayrıca türkay .. bu ne hız ne ara kurdunuz lol

Alıntıları Göster
    Call of duty online
    cs online
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

Call of duty online
    cs online

Alıntıları Göster
    COD 2 veya COD 4 online oyna oynasana.com dah oynas bnce online veya xfire bn buralarda takiliom :D ama cs nin ayri bi zevki var :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: RollBang

COD 2 veya COD 4 online oyna oynasana.com dah oynas bnce online veya xfire bn buralarda takiliom :D ama cs nin ayri bi zevki var :D

Alıntıları Göster
    cs yalan oldu artık modern çağın oyunları gunz ve s4 league:p
  • quote:

cs yalan oldu artık modern çağın oyunları gunz ve s4 league:p

Alıntıları Göster
    L2 den skldın belli oluyor server can cekişior herkes serveri birakti gmler pwp meydaninda player kesior daha ne olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: B!gShot

L2 den skldın belli oluyor server can cekişior herkes serveri birakti gmler pwp meydaninda player kesior daha ne olsun

Alıntıları Göster
    Vallah ben Sıkılınca World in conflict oynuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Last Khan

Vallah ben Sıkılınca World in conflict oynuyorum

Alıntıları Göster
    nerdeyse hepsini denedim hiçbiri vermedii l2 tadınııı öyle yapmışlarki adamlarr diyerleri zevk vermiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: taaruz

nerdeyse hepsini denedim hiçbiri vermedii l2 tadınııı öyle yapmışlarki adamlarr diyerleri zevk vermiyor

Alıntıları Göster
    su aralar l2 den çok nefret etmeye basladım ve ne varsa sildim bi tek rar halinde c6 kaldı ne olur ne olmaz die:p oynamıorum 3 gunden beri:d cok mutluyum tavsiye ederm :p
  • quote:

su aralar l2 den çok nefret etmeye basladım ve ne varsa sildim bi tek rar halinde c6 kaldı ne olur ne olmaz die:p oynamıorum 3 gunden beri:d cok mutluyum tavsiye ederm :p

Alıntıları Göster
    ben epeydir oynamıyorum l3 bekliyorum artık gelmezseee oynamam daha diablo 3 falan takılırım onlineye elimi sürmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: taaruz

ben epeydir oynamıyorum l3 bekliyorum artık gelmezseee oynamam daha diablo 3 falan takılırım onlineye elimi sürmem

Alıntıları Göster
    Bu Şubat tatilinde ara vereli bir sene olucak.Ama şu anda tekrar başlamak istiyorum.Arkadaşa soylicem client i indiriversin.Ondan once bir server seçip ona göre indirmek gerek.Şöyle günde 1-2 saat takılıp,hoş sobeler kurup zevk alabileceğim bir server varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_c_g

Bu Şubat tatilinde ara vereli bir sene olucak.Ama şu anda tekrar başlamak istiyorum.Arkadaşa soylicem client i indiriversin.Ondan once bir server seçip ona göre indirmek gerek.Şöyle günde 1-2 saat takılıp,hoş sobeler kurup zevk alabileceğim bir server varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.

Alıntıları Göster
    facebookta farmville oynasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: O k y a n u S

facebookta farmville oynasın

Alıntıları Göster
    Conter Strike akar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rasqutin

Conter Strike akar.

Alıntıları Göster
    metin2
  • quote:

Orijinalden alıntı: yamchi

metin2

Alıntıları Göster
    Call of duty : Modern Warfare 2 Akar :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeseCrate

metin2 metin2
  • quote:

Orijinalden alıntı: yamchi

quote:

Orijinalden alıntı: DeseCrate

metin2 metin2

Alıntıları Göster
    Archlord

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.