Şimdi Ara

L2Walker ı GERÇEKTEN CALIŞTIRANLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler diger topic te bu işin dallanıp budaklandıgını gordum yapıcı hicbisey yok sadece linkler verilmis ve çalıştırın denilmis burda herkes hacker veya yazılımcı deil. bu işi ayrıntılı bişekilde anlatabilecek bi arkadaş yokmu?eger bu konuda yardım ederseniz sevinirim.

NOT:Lütfen konu dışı muhabbetlere girmeyin

• Aynısını o dallandı dedigin yere de yazdım ama şimdilik yapabildiğim bukadar SORRY

Bak şimdi konuya açıklık getiriyorum ama sadece açma aşamasına kadar gerisi ben de anlayamadım çözünce yazacam
    şimdi abc2.6 yı bir klasöre açıyoruz klasörün içinde howto diye bir html dosyası var onu açın ve klasörün içindeki hosts dosyasını syafada yazılı olan dizine yapıştırın sonra 2. olarak 2. yerde yazılı olan dizine de orda ki dll dosyasını yapıştırın kendi serveriniza ait olan options.ini.hobby biçiminde ki yerden kendi serverinizin ismini silerek o dosyayı options.ini şekline getiriyorsunuz L2Agahnim i çalıştırıp ardın dan da l2wakeri çalıştırın bu şekilde denerseniz olacaktır ki ben yaprım ama nasıl kullanıldığını bilmiyom

• Çok saolasin çalıştırdım en sonunda baştan bu şekilde anlatılsaydı bu kadar uzamazdı olay sadece şu an dwarfıma ench toplatıyom ama biraz zor oluyo ssc basmayı beceremedim nası yapılcak paylaşırsan ii olur bide tezgah acabiliyom en güzel tarafıda 4 acc acmak daha denemdim ama sws bd ee pp bunları aynı anda pc yi kasmadan sokabilmek manule olarak b,le buff bassalar yine işe yaraycaktır
  • dikkat et ayni ip ile 1den fazla accountlarla login oldugunda banlanabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.