Şimdi Ara

L300 panelvan kilometre orjinalliği?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar almaya niyetlendiğim 2007 model bir L300 panelvan var 197.xxx kilometrede araç. Sahibi orjinal kilometre olduğunu iddia ediyor ancak ptt kilometre sorgusu yaptığımda sadece 3 kayıt çıkıyor. 2013 te 183.xxx ile 2021 de 189.xxx de 2022 de 197.xxx te girmiş. Bu sonuçlarda neden 2013 ten 2021 e kadar boşluk vardır ve araç kilometre geri sarmışmıdır?

• Hemen günahını almamak için aklıma ilk gelen aracın yatmış olma ihtimali. Sahibi dediginiz ilk sahibi mi? Oysa zaten net cevabı verir eğer aklınıza yatarsa açıklamasını alırsınız ama ilk sahibi değilse ve aracı da 2021 deki muayeneden sonra aldıysa nasıl emin olabiliyor orası ayrı bir soru işareti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç galeriden. Böyle bir arabanın yatmış olma ihtimali 0 a yakın. Eğer yattı ise de kazadan yatmıştır diye düşündüm. Ayrıca 8 Sene nasıl muayene ye girmedi bu araç bu ise bambaşka bi soru işareti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conquest12 -- 5 Ocak 2023; 18:6:55 >
  • Galeridense eğer net düşürülmüştür. Uzun süre yattıysa eğer kaçın zaten. Ben uzun zaman yatmış bi araba aldım km'ye aldanıp, durduk yere arızalar çıkarıp durdu uğraşılmaz kesinlikle.

• L300 lerde temiz bulmak imkansıza yakın gözüküyor. Temiz sanıp baktıklarımız ise bu ve benzeri durumlarda

• Conquest12 C kullanıcısına yanıt
    L300 yatmaz hocam kim bilir kaçıncı 197k km dir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.