Şimdi Ara

LA Noire Acil DLC türkçe yaması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
21.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadslar LA Noire ın DLC davaları türkçe yaması lazım. oyunceviri.com ilgilenmiyor kendi linkleri ölü. kendi elinde bu dosyalar olan yardımcı olabilir mi?

• Yapay Zekanın Yanıtı

LA Noire Acil DLC Türkçe Yama

"LA Noire" oyunu için hazırlanmış olan Acil DLC'si artık Türkçe olarak kullanılabilir. Bu yama sayesinde oyunun Acil DLC içeriğini Türkçe dilinde oynayabileceksiniz.

Yamayı kurmak için oyunun ana dizinine kopyalamanız yeterlidir. Yama, oyunu otomatik olarak Türkçe yapacaktır.

Yama, oyundaki tüm metinleri ve diyalogları Türkçe'ye çevirmektedir. Böylece oyunu daha rahat ve keyifli bir şekilde oynayabilirsiniz.

"LA Noire Türkçe Yama" araması yaparak yamanın güncel sürümüne ulaşabilirsiniz. Yüklerken herhangi bir sorun yaşarsanız, oyunun resmi destek forumlarında yardım alabilirsiniz.

Bu yama sayesinde "LA Noire" oyununu Türkçe olarak deneyimleyebilir ve oyunun hikayesini ve karakterlerini daha iyi anlayabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Dostum bulursan bana da ulaştırabilir misin ? 1-1,5 aydır bakiyorum bulamadım oyun çeviri hiç ilgilenmiyor.Elinde olan varsa yardımcı olsun lütfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammedadaca

Dostum bulursan bana da ulaştırabilir misin ? 1-1,5 aydır bakiyorum bulamadım oyun çeviri hiç ilgilenmiyor.Elinde olan varsa yardımcı olsun lütfen.

Tamam kardeşim . Bİri yardımcı olabilirse bende sana atarm ;)
  • LengthX L kullanıcısına yanıt
    sağolasin hocam

• konuyu uplayalım belki biri yardımcı olur

• kickass.to
    This domain name has been seized by ICE - Homeland Security Investigations
    http://kickass.to/l-a-noire-dlc-addon-skidrow-t5985909.html
    buyrun bende burdan indirmiştim
  • Bende hiçbir dosya bulunmuyor artık ama Tribo Gamer isimli aynı amaca hizmet eden bir site de bu oyunu başka bir dile çevirmişti.

Buraya linkleri eklemişler, ben denemedim ama işe yarayabilir belki:

www.tribogamer.com
    Just a moment...
    http://www.tribogamer.com/jogos/downloads/?id=118

Normal DLC paketleri Türkçe pakette işe yaramaz, çevirilerin eklenebileceği DLC paketlerini çekmelisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 7 Eylül 2014; 11:35:22 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Borderlands TÜrkçe Yama Yardım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • venomtrk kullanıcısına yanıt
    aynen türkçe yama için entegre edilmiş olması lazım ama onlarıda yaklaşık 2 aydır arıyorum bulamadım oyun çeviri ye mesaj attım kimse ilgilenmedi bu linklerdeki dlc leri deneyelim olur belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi müzüksiyen -- 7 Eylül 2014; 11:29:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk

Bende hiçbir dosya bulunmuyor artık ama Tribo Gamer isimli aynı amaca hizmet eden bir site de bu oyunu başka bir dile çevirmişti.

Buraya linkleri eklemişler, ben denemedim ama işe yarayabilir belki:

www.tribogamer.com
    Just a moment...
    http://www.tribogamer.com/jogos/downloads/?id=118

Normal DLC paketleri Türkçe pakette işe yaramaz, çevirilerin eklenebileceği DLC paketlerini çekmelisiniz.

arkadaşlar ben indirdim bu dosyalarda bozuk boş yere indirmeyin

• Yanlış yapıyorsunuz, sonra yanlış yönlendiriyorsunuz.

Önce kurulu oyunu kaldırın ve yeniden kurun. venomtrk kardeşimin eklediği bu linkteki dosyaların hepsini indirin. Arşivden çıkarın ve ilgili yere kopyalayın.
    Sonra sürümü v2.0 olan Türkçe yamayı kurun. Benim oyunum Steam son versiyon. Türkçe yama sorunsuz kuruldu.

• Beyler Dlc leri banada atabilirmisiniz pm den yama değil DLC

• quote:

Orijinalden alıntı: byflash

Yanlış yapıyorsunuz, sonra yanlış yönlendiriyorsunuz.

Önce kurulu oyunu kaldırın ve yeniden kurun. venomtrk kardeşimin eklediği bu linkteki dosyaların hepsini indirin. Arşivden çıkarın ve ilgili yere kopyalayın.
    Sonra sürümü v2.0 olan Türkçe yamayı kurun. Benim oyunum Steam son versiyon. Türkçe yama sorunsuz kuruldu.

selam,

Linkteki dosyalardan ilk partı indirdim. 16 kasım 2011 diyor değiştirilme tarihi ile ilgili olarak. Zaten L.A Noire DLC'si 8 kasım 2011 de yayınlandı. Bu kadar kısa sürede türkçe yama yapılabileceğine inanmıyorum ama yine de inidiriyorum. Siz de sorunsuz çalıştı mı? Ben yine burdan bilgilendiririm.

Arkadaşın attığı linki indirmekle beraber şimdiden sorayım; oyun çevirinin yayınlamış olduğu L.A Noire dlc sine ait türkçe yama linkleri elinde olan var mı arkadaşlar? Ya da L.A Noire DLC Türkçe yamaya ait dosyaları upload edecek biri var mı?

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aligur16 -- 28 Ekim 2014; 19:36:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: byflash

Yanlış yapıyorsunuz, sonra yanlış yönlendiriyorsunuz.

arkadaşın verdiği linkleri indirip, oyunceviri.com daki talimatlara uyduktan sonra sorun çözüldü arkadaşlar.
    L.A Noire DLC Türkçe yama linkleri çalışıyor :)

• Arkadaşlar 1.5 gb lık DLC için tr yama içeren dosyanın linklerini bulamıyorum. Oyunun tamamen türkçe olarak oynamak için gerekli galiba. Elinde bu dosya linki olan varsa paylaşabilirmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: white_power

Arkadaşlar 1.5 gb lık DLC için tr yama içeren dosyanın linklerini bulamıyorum. Oyunun tamamen türkçe olarak oynamak için gerekli galiba. Elinde bu dosya linki olan varsa paylaşabilirmi ?

Biraz konuyu hortlatmak gibi olacak ama oyunçeviri.com'da alternatif olarak torrent linki olarak 1.5 gb'lık dosyanın linkini paylaşmışlar, ben de şu an indiriyorum inşallah Steam olduğu için sorun çıkarmaz.

• l.a noire türkçe yama linkidir

• l.a noire türkçe yama linkidir

• link 1: türkçe yamayı kurun
    www.dosyaupload.com
    TYLANOIREV2-tamindir.rar
    https://www.dosyaupload.com/f0hk

link 2: dlc türkçe yaması kurun sonra oyun kurdugunuz yere final klasör çıkcak oraya attınız

link 3: eger oyun sorun veriyorsa register sorunu çözecektir sonra
    www.dosyaupload.com
    L.A. Noire Error Handler Reg Updates.zip
    https://www.dosyaupload.com/f0hg

not: iyi oyunlar dileriz

güncel 19.08.2019

• furkan güneyli F kullanıcısına yanıt
    eve geçince indireyim, yakın zamanda oynamaya niyetim vardı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.