Şimdi Ara

Lacie - 500GB USB Harici Harddisk 165 YTL!!! (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
752
Cevap
1
Favori
44.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: shadow_shooter
    @Signore,

Size aktarıldığı gibi Cuma günü 16MB versiyon yoktu. 16MB versiyonlar 19 Kasım Pazartesi günü gelmiş. Hatta dün gelmesiyle birlikte daha fazla karışıklık olmasın diye ürün detayları güncellenmiş. 10YTL fazla olan üründe artık 16MB yazarken siyah renkli üründe 8MB or greater ifadesi yer alıyor. "or greater" ifadesi de bana mailden söyledikleri kadarıyla kaldırılacakmış.

Siz benim Siyah aldığım bedel ile satınaldınız değil mi ? Evet.
    O zaman ben neden aynı fiyata daha alt model ürün almış olayım ?

Ayrıca bu ürünler gökten düşmüyor. En az 10 gündür Türkiye'dedir o ürünler.

Hoş, ben USB olarak kullanacağım için 8MB veya 16MB olması çok önemli değil.
    Dahili bile kullansa idim HTPC'de kullanırdım, yine önemsemezdim ama uygulama pek hoşuma gitmedi.

• quote:

Orjinalden alıntı: signore

quote:

@Signore,

Size aktarıldığı gibi Cuma günü 16MB versiyon yoktu. 16MB versiyonlar 19 Kasım Pazartesi günü gelmiş. Hatta dün gelmesiyle birlikte daha fazla karışıklık olmasın diye ürün detayları güncellenmiş. 10YTL fazla olan üründe artık 16MB yazarken siyah renkli üründe 8MB or greater ifadesi yer alıyor. "or greater" ifadesi de bana mailden söyledikleri kadarıyla kaldırılacakmış.

Siz benim Siyah aldığım bedel ile satınaldınız değil mi ? Evet.
    O zaman ben neden aynı fiyata daha alt model ürün almış olayım ?

Ayrıca bu ürünler gökten düşmüyor. En az 10 gündür Türkiye'dedir o ürünler.

Hoş, ben USB olarak kullanacağım için 8MB veya 16MB olması çok önemli değil.
    Dahili bile kullansa idim HTPC'de kullanırdım, yine önemsemezdim ama uygulama pek hoşuma gitmedi.

Sorunuzu yazarken biraz da cevapları üzerinde düşünseydiniz sanırım daha basit olacaktı. O ürünler belki de 10 yıldır Türkiye'de olabilir ya da 10 saattir... Ancak bu o ürünlerin estore stoğunda olduğu anlamına mı gelir yoksa distrübütör firma kimse onların deposunda bulunabileceği anlamı mı taşır? Eğer siz de sorun yaşıyorsanız ürününüzü geri yollayın ne istiyorsanız onu alın. Israrla bir şeyi savunmak yerine hareket etmek gerekir diye düşünüyorum. Umarım uslubumda yanlış bir şey yoktur ancak bu şekilde ısrarla bu tür mesajlar atmanıza anlam veremedim. Yanlış anladıysam düzeltin, ancak 16MB gelecek diye 8MB yollananlardansınız. Bunların değişiminin yapılacağı yüz kez söylendi. Eğer sorun varsa kendisine bir mail atın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow_Shooter -- 20 Kasım 2007; 17:02:01 >

• quote:

Orjinalden alıntı: sarpertas

şuan 3 adet sipariş veriyorum umarım sorun çıkmaz haydar beyden de ilgilenmesini rica ediyorum...

Umarım bir an önce ürünlerimize sağ salim kavuşabiliriz ve sorun yaşamadan kullanırız. Hayırlı olsun.
  • siyah 8 mb cacheli olan geldi bana, kargodan teslim almadan iade ettim.haydar beyle görüştüm, gri kasa 16 mb cacheli olanla değiştireceğini söyledi.bekliyorum.
  • arkadaşlar bu hdd ler sata2 mi? usb olarak kullanmayacağım. ona göre sipariş vereyim
  • gri alan arkadaşlar: gri disklerde açma-kapama düğmesi varmı? fişini çek demeyin..
    prize ulaşmak çok zor benim masada..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramazanyurt

arkadaşlar bu hdd ler sata2 mi? usb olarak kullanmayacağım. ona göre sipariş vereyim

Evet. İçindeki hdd ler sata2 bağlantılı.

quote:

Orjinalden alıntı: tyll

gri alan arkadaşlar: gri disklerde açma-kapama düğmesi varmı? fişini çek demeyin..
    prize ulaşmak çok zor benim masada..

Evet var:)
    prize ulaşamıyorsan fişi çekme sende hdd ye giren kısmı çıkar:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emy62 -- 20 Kasım 2007; 22:27:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: emy62
    prize ulaşamıyorsan fişi çekme sende hdd ye giren kısmı çıkar:)

haklısın da o zaman da masadan aşağıya düşüyor kablo çok sinir bozucu bişey
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

Buradada aynı Fiyata:

http://www.mavibilgisayar.com/yeni/index.php?Page=DetayliBilgi&No=6378

olur mu canım haydar bey başkası satamaz dedi
    hatta toptancılara bile, hatta ve hatta kimseye verilmez bu fiyattan de
    bir yanlışlık vardır o işte

• ben 118 e veriyordum ama 118 e vermemin bir anlamı olmadıgını anladım bende fiyat poltikamı degistrdim. Kısacası bu ve 127 $+KDV orada bende 125$ yine 2 dolar altındayım
    bide bulabiliolarmı bilemiecem o diski...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yanlış anladıysam düzeltin, ancak 16MB gelecek diye 8MB yollananlardansınız. Bunların değişiminin yapılacağı yüz kez söylendi. Eğer sorun varsa kendisine bir mail atın.

Evet, yanlış anladığınız için üsubunuz da yanlış olmuş.

Ben daha önce de söyledim, 8MB olduğunu bilerek aldım ve 16MB olan ile değiştirme derdinde değilim. Zaten bu saatten sonra uğraşamam. (hdd tam dolu ve başka yere aktaramam)

Benim burada hoşnutsuz olduğum durum :
    Cuma günü bana telefonda "bundan sonra 16MB ürün yok, ilk gelenler öyle idi artık yok, hiçbir yerde yok" dendi.
    2 gün sonra bir bakıyorum gri olanın fiyatı artmış ve 16MB olmuş. Ayrıca benim zamanımda sipariş verenler bu bilgi ile tercih yapabiliyorlar.

Bu arada, siz forumu "sorun çözme" platformu gibi gördüğümü zannettiniz herhalde.
    Benim sorunum olursa çözmek için doğrudan telefon açar hallederim.
    Ben burada tecrübelerimi ve yaşadıklarımı aktarmak için yazıyorum ve bu yazdıklarımdan sonra yukarıdaki tepkinizin yersiz olduğuna siz de kanaat getirirsiniz herhalde.

• quote:

Orjinalden alıntı: CoMiSeR

quote:

Buradada aynı Fiyata:

KDV Dahil 188.00 YTL

Bunu mu kastediyorsunuz? Gözlerimde bir hata yoksa estore'da 178YTL bu ürün ve önbellek 8 değil 16MB.

• quote:

Orjinalden alıntı: signore

quote:

Orjinalden alıntı: Yanlış anladıysam düzeltin, ancak 16MB gelecek diye 8MB yollananlardansınız. Bunların değişiminin yapılacağı yüz kez söylendi. Eğer sorun varsa kendisine bir mail atın.

Evet, yanlış anladığınız için üsubunuz da yanlış olmuş.

Ben daha önce de söyledim, 8MB olduğunu bilerek aldım ve 16MB olan ile değiştirme derdinde değilim. Zaten bu saatten sonra uğraşamam. (hdd tam dolu ve başka yere aktaramam)

Benim burada hoşnutsuz olduğum durum :
    Cuma günü bana telefonda "bundan sonra 16MB ürün yok, ilk gelenler öyle idi artık yok, hiçbir yerde yok" dendi.
    2 gün sonra bir bakıyorum gri olanın fiyatı artmış ve 16MB olmuş. Ayrıca benim zamanımda sipariş verenler bu bilgi ile tercih yapabiliyorlar.

Bu arada, siz forumu "sorun çözme" platformu gibi gördüğümü zannettiniz herhalde.
    Benim sorunum olursa çözmek için doğrudan telefon açar hallederim.
    Ben burada tecrübelerimi ve yaşadıklarımı aktarmak için yazıyorum ve bu yazdıklarımdan sonra yukarıdaki tepkinizin yersiz olduğuna siz de kanaat getirirsiniz herhalde.

Evet, bir yanlış anlaşılma olmuş. Yukarıda da izah ettiğim gibi durumun değişikliği bu şekilde olmuş diye düşünüyorum. Ancak ben art niyetli düşünmek istemiyorum, tabii söylediğinizde de haklı olabilirsiniz ama tersi bu ürün cidden Pazartesi günü giriş yapmış ve böyle bir değişiklik yapmış olabilirler. Lütfen empati yaparak düşününüz, kendinize yalan söylenmiş gibi hissettiğinizi anlıyorum ama öyle düşünmenizi gerektirecek bir durum olduğu kadar bahsettiğim bu durumun da var olduğunu es geçmeyelim. Ben neden iyi yanından bakmaya çalışıyorum diye sorarsanız, yaşadığım sorun karşısında karşımdakinin art niyetli olmadığını sezinlemem derim. Yarın ürün geldiği zaman memnuniyet derecemi ve incelemelerimi de belirtirim.

Şimdilik ürün cidden çok cazip ve bunu kimse inkar edemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow_Shooter -- 21 Kasım 2007; 0:00:34 >

• hala bukadar şeyden sonra.

cihazı alan çıkıyor ya ben birşey demiyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Buradada aynı Fiyata:

KDV Dahil 188.00 YTL

Bunu mu kastediyorsunuz? Gözlerimde bir hata yoksa estore'da 178YTL bu ürün ve önbellek 8 değil 16MB.

Kimin gözlerinde HATA var belge ile sana gösteriyorum....!!!!!!!

Lacie - 500GB USB Harici Harddisk 165 YTL!!!

• quote:

quote:

quote:

quote:

Buradada aynı Fiyata:

KDV Dahil 188.00 YTL

İyi de estore'da havale ile 168 YTL, mavi'den 10 YTL yine ucuz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Buradada aynı Fiyata:

KDV Dahil 188.00 YTL

Lacie - 500GB USB Harici Harddisk 165 YTL!!!

Kusura bakmayın ama ben havale fiyatından konuşmuyorum, havale fiyatıyla bile bu fiyatdan 10YTL ucuz.

• Arkadaşlar ürün saat 12.00'da geldi. Ürünü tamamen sorunsuz bir şekilde aldım. 16MB cache olarak geldi. Harika bir alet. Oldukça sessiz çalışıyor, görüntüsü de güzel. Aldığım için çok memnunum herkese öneririm.
  • Maviye 10 YTLde fazla verir de artık estoreden almam...
    en azından ben maviyi biliyorum, aksi bir durumla karşılaşmadım...

önemli olan güven...
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.