Şimdi Ara

Lacie - 500GB USB Harici Harddisk 165 YTL!!! (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
752
Cevap
1
Favori
44.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben sadece bir yerde satılmadığını göstermek için buraya koydum.

10 Lira fazla olsun maviden olsun diyebilecek arkadaş var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 21 Kasım 2007; 13:07:52 >
  • yav tabi ki fiyat bir yere kadar önemli..
    Ama internetten 5-10 lira daha ucuza alacam diye gidip dandik dunduk sitelere parayı kaptırırsanız o zaman paranızla nasıl rezil olunuyor öğreniyorsunuz.
    tabi o 5-10 lira sizden çıkıyor kat kat...birde stres sinir yanınıza kalıyor.
    o yüzden güven çok çok önemli...
  • selam arkadaşlar

siyah seagate li kutuyu, gri ve samsung diskli kutu ile değiştirdim, fark da vermedim, iyi de oldu :)
    galiba ürüne zam gelmiş, yeni partinin zamlanması normal çünkü içinde samsung disk var, yurtdışındaki siyahlar da (içinde samsung olanlar) aynı şekilde daha pahalı, 7 dolar civarında.

benim tavsiyem zamdan önce 16 mb cache diye siyah alanlar, fiyat farkı ve kargo ödemeden malı bir an önce gri ile değiştirsinler.
    biraz yoruldum ettim ama değdi ürün çok güzel, beklediğimden de güzel, gerekirse ayrı bir inceleme yapabilirim.

bu arada 2.5" 250 gb lacielerde bi kampanya yapılacağının duyumunu aldım, acelesi olmayanlar beklesin yılbaşına kadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: sunshines35

selam arkadaşlar

siyah seagate li kutuyu, gri ve samsung diskli kutu ile değiştirdim, fark da vermedim, iyi de oldu :)
    galiba ürüne zam gelmiş, yeni partinin zamlanması normal çünkü içinde samsung disk var, yurtdışındaki siyahlar da (içinde samsung olanlar) aynı şekilde daha pahalı, 7 dolar civarında.

benim tavsiyem zamdan önce 16 mb cache diye siyah alanlar, fiyat farkı ve kargo ödemeden malı bir an önce gri ile değiştirsinler.
    biraz yoruldum ettim ama değdi ürün çok güzel, beklediğimden de güzel, gerekirse ayrı bir inceleme yapabilirim.

bu arada 2.5" 250 gb lacielerde bi kampanya yapılacağının duyumunu aldım, acelesi olmayanlar beklesin yılbaşına kadar

Benim de bahsettiğim bu. başlangıçta küçük bir karışıklık olmuş ve giderilmesi için elinden geleni yapmış satıcı. Ben de sizin gibi ürünümü ücret ödemen değiştirdim. Şu an kullanıyorum ve çok mutluyum. Bence ucuz fiyat ve hızlı kargo için tercih edilmeli. Şahsen kargom tam 1 gün içerisinde bana ulaştı.

• quote:

Orjinalden alıntı: shadow_shooter

quote:

Orjinalden alıntı: sunshines35

selam arkadaşlar

Benim de bahsettiğim bu. başlangıçta küçük bir karışıklık olmuş ve giderilmesi için elinden geleni yapmış satıcı. Ben de sizin gibi ürünümü ücret ödemen değiştirdim. Şu an kullanıyorum ve çok mutluyum. Bence ucuz fiyat ve hızlı kargo için tercih edilmeli. Şahsen kargom tam 1 gün içerisinde bana ulaştı.

şimdi herkes olayı kendine göre yontuyor,

hereşyden önce yukarıda bir arkadşın dediği gibi, 16mb cache yok deyip 16mb cachelilerin gelmesi

en baştan 16mb cache gelicek denip snra 8mb lıkların dağıtılması, gümüş kasa resmi koyup siyah kasaların 25 gündür satılması ve birden bire gümüş kasanın 10ytl zamlanması

hoş olmayan bunlar, yoksa haydar bey elbet sıkıntılar olduktan snra yardım etmiştir
    günlerce beklendikten snra siyah ve 8mb cacheli gelen ürün 1 gün içinde 16mb cache gümüş le değiştirilmiştir

mesele bunu herkes yapmaz, bir kaç kişi yapar, estore de aradakilerden güzel bir kar eder,

haydar bey bizim fiyata veren yok diyor 20 gün ön sipariş aldılar o parayı repoya koysanız zaten diğer firmalardan rahat rahat %25 daha fazla kar edersiniz,

gülünç olan insanların aptal yerine koyulmaya çalışılması,
    birilerinin hala estore iyi imajı vermeye çalşmaları sırf kendilerine bir iyilik yapıldı diye firmayı aklamaya çalşmaları,

bunlar bizim haklarımız arkadaşlar, kimseye güzel sözler söylemek zorunda değilsiniz ufak bir iyilik için,
    hem ürününüz geç gelmiş, hem farklı kaas ve model gelmiş,
    siz değiştirildi diye firmayı öve öve bitiremiyorsunuz,

ben gülerim sadece bu duruma, ama burdaki insanlar aptal değiller, herkes anlayacağını anlamıştır,

mavide 10 lira pahalıymış, giderim elden görerek bilerek alırım, bi 10 lira eksik harcarım bu ay ama dürekli buraya geliip haydar beyin açıklamalarıyla,
    ürünüm ne zmn geldi gelir mi gelmez mi die düşünmekten yorulmam,

ki bu saydıklarım da 10 liradan daha değerli ve gerekli şeyler...

ekleme:
    ben haydar beye defalarca mail attım, pm attım cevap alamadım, bu da cabası,
    tek sorduğum gümüş kasa mı yollayacaksınız, ve içindeki 16mb mı olacak idi, ama sanırım cevaplaması bay bir zor oldu..

• quote:

Orjinalden alıntı: shadow_shooter

Arkadaşlar ürün saat 12.00'da geldi. Ürünü tamamen sorunsuz bir şekilde aldım. 16MB cache olarak geldi. Harika bir alet. Oldukça sessiz çalışıyor, görüntüsü de güzel. Aldığım için çok memnunum herkese öneririm.

hayırlı olsun

içinden çıkan hdd ne acaba

seagate felanmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: nervium

siyah 8 mb cacheli olan geldi bana, kargodan teslim almadan iade ettim.haydar beyle görüştüm, gri kasa 16 mb cacheli olanla değiştireceğini söyledi.bekliyorum.

bugün gri kutu 16 mb cacheli ürün geldi.içindeki hdd SAMSUNG HD501LJ.haydar bey'e teşekkür ederim
  • benim değişim için gönderip istediğim Gri üründe geldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: st_emx

benim değişim için gönderip istediğim Gri ür[simage]ünde [/simage]geldi

içindeki hdd ne ?

bendeki bu:

Lacie - 500GB USB Harici Harddisk 165 YTL!!!

(edit:resim eklendi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nervium -- 21 Kasım 2007; 18:14:01 >

• aynı hdd, ben hdd den çok düğmesi oldugu için gri istemiştim ve değiştirdiğime deydi bence

• gri olanından bende siparişi verdim. bir kere arkadaşlar piyasada 500 gb lık harddiskler bundan bile pahalı. burada hem usb kutu hem de hdd veriliyor. kaliteli bir harddisktir. aşağıda bu harddiskin testleri mevcuttur.

http://www.thgtr.com/storage/20070130/2007_hdd_incelemesi-09.html

bir de arkadaşlar sipariş elinize kaç günde geçti? ben bugün sipariş verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 21 Kasım 2007; 20:07:27 >
  • @ st_emx

benimde deydi değiştirdiğime.bire bir istediğim ürün buydu.

@ ramazanyurt

pazartesi öğleden sonra değişim için haydar bey'le telefonla konuştum.bugün sabah geldi.48 saat bile sürmedi yani.
  • 1. Dandik dundik site dedginiz site Türkiyenin ilk 3 ündedir.
    2. Ben sorunları ivedi bir şekilde çözüme kavusturuyorum.
    3. Eski sipariş vermiş olanlara fiyat farkı ve kargo talebi gozetmeksizin degistiriyorum.
    4. Fiyat arttırımı ise Dediginiz profesyonellikten gelmiştir.
    5. Lutfen Sorunlarınızı Musteri Hizmetlerimizle halledinizi. Ben büyük sorunları hallettim
    6. Bana istifa etsin diyen arkadasa sadece soyleyecegim sey ben burda 1 ürün yönetmiyorum.
    7. Repoya yatırma :) komik geldi bu laf 1000 adet lacie ne kadar yapar 180 milyarmı? Bu sizce estore için buyuk bir miktarmı
    8. Burda benim ne demek istedigimi anlayan arkadaslar var onlar yeter.
    9. Memnun olanların cogu buraya gelip yazı yazmaz bi sorunla karsılasan hemen buraya yazabildigi kadar yazar. Memnun insanlar u forma girmeyi bile bırakmıstır.
    10. Basından beri memnun olmayanlar var. Siz zannediomusunuzki lacie siyahların gri ve siyah alıs fiyatlarım farklı.
    11. Herkese iyi alışverişler.

• estore'dan aldım. 3'ün 5'in hesabını yapmanında bi anlamı yok arkadaşlar arada sanki %20-30 fark var gibi konuşuyorsunuz.
    Ama tabii kargo dahil olsa daha iyi olurdu.

Dün gece sipariş verdim. bugün 3 ayrı telefonumdan da aramışlar (ama maalesef işlerim dolayısı ile telefonlara çıkamadım. Telefonlarımı müşteriye giderken arabada bırakmıştım.) Estore'a teşekkür ediyorum. Birçok firmadan defalarca alışveriş ettim. Estore hem hızlı hem güvenilir hem de alakalı.
    Diğer siteler kötü demiyorum ama Estore'dan ben memnun kaldım.
    Estore yetkilisine sesleniyorum.
    Ergin Demiroğlu => Lacie 500 GB onaylanmıştır:)
  • ödemeyi bugün yapmıştım,az önce cep'e kargoya verildi mesajı geldi.bayağı hızlı oldu.bakalım nasıl bir şeymiş bu Porche
  • @www.estore.com.tr

estore'a yıllar önce üye olmuştum ilk kez alışveriş yapıyorum, ilk gelen kargodan çıkan hdd beklediğimden farklı geldi, iade ettim (birde flash bellek istemiştim, onu aldım, forumda ilgili bölümde incelemesini yaptım, merak eden varsa ), bugün detaylarını yukarda verdiğim hdd geldi.haydar beyin ilgisinden ve estore'dan %100 memnunum bir müşteri olarak.bundan sonraki alışverişlerimde tercih edeceğim sitelerden biri olacak.

@ tyll

güzel birşey, bende bir adet daha 3,5" hdd kutusu var.tasarımı onda göre çok şık.

• quote:

Orjinalden alıntı: www.estore.com.tr
    1. Dandik dundik site dedginiz site Türkiyenin ilk 3 ündedir.
    2. Ben sorunları ivedi bir şekilde çözüme kavusturuyorum.
    3. Eski sipariş vermiş olanlara fiyat farkı ve kargo talebi gozetmeksizin degistiriyorum.
    4. Fiyat arttırımı ise Dediginiz profesyonellikten gelmiştir.
    5. Lutfen Sorunlarınızı Musteri Hizmetlerimizle halledinizi. Ben büyük sorunları hallettim
    6. Bana istifa etsin diyen arkadasa sadece soyleyecegim sey ben burda 1 ürün yönetmiyorum.
    7. Repoya yatırma :) komik geldi bu laf 1000 adet lacie ne kadar yapar 180 milyarmı? Bu sizce estore için buyuk bir miktarmı
    8. Burda benim ne demek istedigimi anlayan arkadaslar var onlar yeter.
    9. Memnun olanların cogu buraya gelip yazı yazmaz bi sorunla karsılasan hemen buraya yazabildigi kadar yazar. Memnun insanlar u forma girmeyi bile bırakmıstır.
    10. Basından beri memnun olmayanlar var. Siz zannediomusunuzki lacie siyahların gri ve siyah alıs fiyatlarım farklı.
    11. Herkese iyi alışverişler.

"Müşterinize karşı tartışmayı kazanabilirsiniz, ama müşterinizi kaybedersiniz".

Bu cümleyi ben söylemiyorum ama doğru buluyorum.

Daha önce de söyledim, iyi niyetli olabilirsiniz ama gerek sizden gerek forum üyelerinden kaynaklanan sebepler sonucunda,
    bu işten zararlı çıkan, imajı zarar gören "estore.com.tr" oluyor.

Aşağıdaki retorik bir soru, yani cevap beklemiyorum...
    Madem Estore için 180 milyar düşük bir rakam, forum köşelerinde pazarlamakta yapmakta ne oluyor ?
    Reklam verirsiniz, böylece herkesin diline doladığı "profesyonellik" ile siparişlerinizi alırsınız.

Ayrıca "müşteri hizmetleri" hattınız varken, tüm müşterileri oraya yönlendirmek varken,
    forumda ne işiniz var, onu da anlamış değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 21 Kasım 2007; 23:46:43 >

• estore'dan hdd alanlar ve almayanlar mesajlarında belirtse iyi olur sanırım.
  • Valla ben estore dan hdd aldım. Ve bir gram pişmanlık duymadım ürünüm 2-3 gün geç gelmiş olsa da. Haydar bey sagolsun geldi forumu takip etti ve bizleri bilgilendirdi. Ben haydar beyin forumu takip edip cevap yazmasını yadırgayanları anlayamıyorum. Müşteri ile iletişim için de olmak niye kötü olsunki. Hatta memnun etmesi dahi gerektiğini düsünüyorum konu ile ilgilenildiği için. Neyse alacak olan arkadaslarada bu hdd yi tavsiye edebilirim. Hersey için tesekkürler estore.
  • Signore bey dediğim gibi bu formları takip edecek bir kişiyi kendi bunyemize katmadan once bakmam lazım gerek varmı diye. Şirketimizi bugun ziyarete gelen sayın gultekin bey gordu size onun anlatması benim için memnun edici olur. Bilginize
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.