Şimdi Ara

Lacie - 500GB USB Harici Harddisk 165 YTL!!! (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
1
Favori
44.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kasama taktım cillop gibi çalışıyor 3 haftadır kullanıyorum 8mb falan degil 16mb cache li 7200.10 serisi sata2 hdd hemide seagate 160 liraya aldım 50 lira kar yaptım = )
    açması çok kolay, kredi kartıyla kenarlardan kanırtıp alttaki tablayı çekin bukadar basit. Zarar vermeden açarsınız
  • Herkese selam,

Açma kapama düğmesinin olduğu modelden var bende. açma kapama düğmesinin olması bir avantaj neden derseniz özellikle benim gibi gece bilgisayarı download'a bırakıyorsanız hem bilgisayarın fanı hem de harddiskin sesi birleşince ortaya güzel bir uyku kaçırıcı ses çıkabiliyor. Ama tek dokunuşla devre dışı bırakabiliyorsunuz lacie'yi açma kapama düğmesinden. Belki usb aygıtı kaldır seçeneğinden yapınca da oluyordur ama bildiğim kadarıyla elektrik gittiği sürece dönmeye devam ediyor ve o da ses çıkarıyor...

ufak bir kullancı görüşü. güle güle kullanın...
  • bnde almayı düşünüyorum ama malum estore de gözükmüyor exa dan alıcam büyük bi ihitimal ama 8mb lıktan war ne dersininiz fiyat havale ile 173 ytl

http://www.exa.com.tr/shop/product.asp?caid=327&pid=3347

• Niye 16MB ? 8MB a gore avantaji nedir ? Birisi ya bosver sen 16 al demeden arasindaki farki aciklasin, yada birisi adam gibi test linki versin de gorelim farklarini.
  • Bu arada 16/8 tartismasinin disinda bu urunlerdeki samsung, seaget den acik ara onde, ancak bu farkin kaynagi kesinlikle 16/8 farki degildir.
  • hocam USB den kullanıcaksan 16 olmuş 8 olmuş hiç farketmez.
    Ama ben açıcam kasasını pc ye takıcam dersen 16mb cache lilerden almanda fayda var.
  • tabiki usb den kullanıcam

peşin alıcam 173 ytl ye gelicek

ya zaten cihazı divx film depolamak için alıcam yani bu fiyat aralığında kaliteli 500 gb lık harici yok

sizce estorenin stoğuna 16 mb lığın gelmesini beklemelimiyim yoksa exa dan 8mb lığı 1 hafta içnde alıyımmı?????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghan87 -- 1 Aralık 2007; 11:41:12 >
  • Dogrusunu soylemek gerekirse ben biliyorum cache in ne oldugunu, tam olarak ne ise yardigini, sisteme nasil etkisi oldugunu vb. ancak bizdeki klasik buyuk ozentisinden oturu insanlar ne oldugunu bilmedn 16 diyorlar. Burdaki durumda kullanilan disklerden Samsung olan seagete gore gayet basarili, (tomshardware in testlerine gore) ancak orda tabiiki adamlar diskin malzeme kalitesi, besleme gerilim voltaj toleransi, mekanik hata toparlama performansi, smart yetenekleri, isinma karakteristigi, calisma sicaklik, sicaklik-performans degisimi gibi aslinda onemli olan bircok seyi test etmemis. Burda ise insanlar takilmis niye benimki 8 MB da onunki 16 MB ben de 16 istiyorum diye. cocugun farkli renkli sekere ozenmesine benziyor bu. Bu durum icin sonuc degismiyor, ancak bircok 8MB cache e sahip disk 16 olanlara nal toplatabiliyor (yine referans olarak tomshardware in testlerini gosterebilirim) . Gerci burasi sonucta biraz da musteri hizmetleri moduna burunmus :) , ey turk tuketicisi titre ve kendine gel :} hehe ..

• hocam bnde pek anlamıyorum haricide önbellek davasını walla bişe alıcakken illaki araştırıyoruz neredeyse o ürün hakkında tez hazırlıcak hale geliyoruz o mu iyi bumu iyi derken alınacak cihazı buluyoruz aaaa bi bakıyoruz stıokta kalmamış sonra başka yerlerde uygun fiyatlı arıyoruz

bi sorun çıkmazsa 1 hafta içinde exa dan alıcam
  • stokta yok

ne zaman gelir ki şimdi bu
  • Bekliyemedim arkadaşlar =) gidip bi alışveriş mağzasından Mybook premium edition usb/firewire girişli 500gb aldım. 209ytl.
  • Aslında o da gayet iyiymiş. Hem firewire bağlantısıda mevcutmuş. Güle güle kullan.
  • Bu arkadaş da aynısını 160'a veriyor.
    Kimse talepte bulunmamış neden acaba.
    http://forum.donanimhaber.com/m_19412573/tm.htm
  • ilanı yeni açtım ondandır :)
    quote:

Orjinalden alıntı: albati

Bu arkadaş da aynısını 160'a veriyor.
    Kimse talepte bulunmamış neden acaba.
    http://forum.donanimhaber.com/m_19412573/tm.htm
  • Estore'a mail attım gelen cevap:

Mesaj: Değerli Müşterimiz, İlgili ürün tedarikçi firmamızın stoklarında tamamiyle bitmiştir ve tekrar stoklara geldiğinde fiyat güncellemesi sayfamızda yapılacaktır. Ancak tedarik süreci ile ilgili kesin bir tarih bilgisi bulunmamaktadır. Bilginize sunar, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Estore Müşteri Hizmetleri
  • quote:

Orjinalden alıntı: golgebir

Aslında o da gayet iyiymiş. Hem firewire bağlantısıda mevcutmuş. Güle güle kullan.

Teşekkür ederim.. evet bende firewire li bu fiyat olunca atladım.. düşünen olursa "electoro world" diye bi mağzadan aldım.
  • 174ytl 5 taksit şeklinde az önce satın aldım ürün yarın elime ulaşacak gri yada siyah olup olmadığını bilmiyorum ürün gelince buraya yazarım.
  • nereden aldınız acaba
  • Evet nerden aldınız?
    Estore'de kalmamış da...
  • eksa elektronik

www.eksa.com.tr
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.