Şimdi Ara

Lacie - 500GB USB Harici Harddisk 165 YTL!!! (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
1
Favori
44.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de yarın alacağım şu gri siyah muallağını bir çözebilsek...
    O kadar detay bilmiyorum ama alışveriş yapan arkadaşlarım çok memnun olduklarını söylüyorlardı.
  • Bir arkadaşa exa'daki lacieyi aldık. Gümüş renkli olan geliyor arkadaşlar. Sitenin güvenirliği konusunda da şüpheniz olmasın.
  • arkadaşlar cardfinans varsa size bi tavsiye :

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=30872

• cardfinans varda limitler dolu :S neyse exa güvenli ise exadan alalım bari ayrıca vattanda o ürünün stokları tükenmiş...lacie de 500 gb ında 2*250 mi tek 500 mü var? wd'de sanırım tek 500 vardır laciede tahminime göre 2*250 raid 0 vardır
  • stok var yazıyo yaw nası tükenmiş..
  • Tek tuş ile yedekleme özelliği var mı?

Saygılar.
  • %8 indirimle 190 civarına geliyor WD 500GB, hangisi tercih edilmeli bir fikri olan?
  • exa dan aldım 500 gb wd premium esata hdd gerçekten bu firmadan memnun kaldım hızlı bir şekilde ve aynı gün içinde kargoya verdiler yarın gelecek bakalım inceleyip buraya yazarım...221 ytl ye geldi bu arada hdd...
  • Ben Lacie tercih ettim çevremdeki WD kullananların yorumları sonucu.
  • çok güzel bi hdd 4-5 saattir çalışıyo fazla ısınmada yok sesde yok ısınmaması güzel ev çok sıcak olmasına rağmen ısınmıyo çok ii bir hdd ayrıca exa yada teşekkürler çok ilgilendiler hemen kargoya verdiler...
  • Evet ben de memnun kaldım alışverişten, Lacie bir miktar ısınıyor fakat sessiz oldukça, güle güle kullanalım hepimiz :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: vetu

Tek tuş ile yedekleme özelliği var mı?

Saygılar.

Tek tuşla kapanma özelliği var gri olanın
  • quote:

Orjinalden alıntı: vetu

Tek tuş ile yedekleme özelliği var mı?

Saygılar.

one click backup var. icinde gelıyor kuruyorsun. ama denemedım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kirli

%8 indirimle 190 civarına geliyor WD 500GB, hangisi tercih edilmeli bir fikri olan?

Fark etmez kısmet işi bu
  • Tercihimi yaptım zaten :)
  • Arkadaşlar şu an 500 GB harici hard-disk 160 YTL civarına nereden alınabiliyor ? Estore.com.tr'de kalmamış malumunuz... Bir arkadaşım için alacağım.
  • eskişehir media markt de siyah olanını 149 ytl ye satıyorlar peşin fiyatına 10 taksitle. dün gittigimde epey vardı saymadım ama 500-1000 arası vardır heralde, bayaa çoktu çünkü :) içinden kodu HD501LJ olan SAMSUNG disk çıktı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: civalı sokak lambası
    eskişehir media markt de siyah olanını 149 ytl ye satıyorlar peşin fiyatına 10 taksitle. dün gittigimde epey vardı saymadım ama 500-1000 arası vardır heralde, bayaa çoktu çünkü :) içinden kodu HD501LJ olan SAMSUNG disk çıktı.

Bilgi için teşekkürler.
    Ben İstanbul'da olduğum için ve çok yakın olmadıkça elden almam zor olduğu için online alışveriş yapmam gerekiyor.
  • bu ucuzluk disklerinde e-sata yok sanırım ve incelemelerde e-sata nın acayip fark attığı görülüyor.

Ben yeni kuracağım sistemdeki bütün arşiv dosyalarını harici diske atmayı planlıyorum. Yani dinlediğim müzikler, izlediğim videolar... hepsi haricide olacak. Bu şekilde kullanıpta takılmalarla başı belada olan var mı? USB 2.0 yeterli bir veri aktarma portu olur mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: faruk
    bu ucuzluk disklerinde e-sata yok sanırım ve incelemelerde e-sata nın acayip fark attığı görülüyor.

Ben yeni kuracağım sistemdeki bütün arşiv dosyalarını harici diske atmayı planlıyorum. Yani dinlediğim müzikler, izlediğim videolar... hepsi haricide olacak. Bu şekilde kullanıpta takılmalarla başı belada olan var mı? USB 2.0 yeterli bir veri aktarma portu olur mu?

Ben MKV (x.264) codec'li HD-rip filmleri USB bağlantı ile 8MB ön bellekli harici Lacie'den izliyorum.... Gerisini siz düşünün...
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.