Şimdi Ara

Lacie - 500GB USB Harici Harddisk 165 YTL!!! (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
1
Favori
44.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ürün exa stoklarına girmiştir arkadaşlar.almadan önce bir soru sormak istiyorum,

wd'nin şu ürünü ile
    "WD. 3,5'' 500GB My Book Essential USB 2.0" 200 ytl

lacie arasında ne fark var,hangisini almalı? lacie 190 ytl bu arada

@ muratormantr arkadaşım ne sorun yaşadın anlatırmısın bana,wd alıp da başımı yakmayayım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanta -- 26 Aralık 2007; 11:58:16 >
  • evet arkadaşlar bende merak ediyorum serkanta arkadaşın sorusunun cevabını :)
    WD den memnun olanda çok problem yaşayanda sanırım ama marka olması ve cihazın görünümü sanki wd ye yönlendiriyor insanları
    WD lerde problem nedir, birde hakikaten usb dvd playerlarla kullanabilirmiyiz bu cihazı?
  • valla dayanamdım verdim exadan siparişi.stoklarda gümüş renk varmış umarım içindeki hdler değişmemiştir bu partide.elime ulaşınca bilgi veririm buradan.
  • wd problemi...

arkadaşlar wd problemi için bu linke bakınız...
  • Ben de exa ya sipariş verdim,182 ytl. verdim. Bu gün kargoya verilmiş, henüz elime ulaşmadı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratormantr

wd problemi...

usb girişinizde bir sıkıntı var,
    veri aktarımı yaparken data kesilmesi olduğu için bu uyarı geliyor,
    kullandığınız kabloda bir sıkıntı olabilir, ya da sadece elinizdeki ürüne mahsus bir hata,
    lütfen bilip bilmeden insanları yanlış yönlendirmeyin

• arkadaşlar şu an itibariyle lacie hd'im elime ulaşmış durumda fakat ben bunun içini nasıl açacam..?
  • wd cok güzel gözüküyor hele gece süper bir görünümü var..Lacie yi nasıl porche dizayn etmiş düz bi kasa resimlerde mi kötü gözüküyor?
  • exa'dan lacie gri alan arkadaşlar testlerini yapıp gönderebilirler mi sonuçlarını?
    cache 8 mi 16 mı ?
  • hangi programı kullanmalıyım..? daha önce hiç test yapmadım da :)
  • 1 yada 2 sayfa önceye bakarsanız bununla ilgili test sonuçlarını yazmıştım

quote:

Orjinalden alıntı: aslansinkaplansin

exa'dan lacie gri alan arkadaşlar testlerini yapıp gönderebilirler mi sonuçlarını?
    cache 8 mi 16 mı ?

• ben biraz baktım test için program sanırım everestle hallederim bu işi.belki bu yeni partide farklı bir hdd ve cache vardır çünkü ambalajda cache için 8mb or greater yazıyor.işten bi çıkayım eve gideyim bilgi veririm.

şu an eksada satılan gri lacie disklerde samsung marka 16 mb ön bellekli sata II disk vardır bilgilerinize...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanta -- 27 Aralık 2007; 21:05:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: magicboyguccino

1 yada 2 sayfa önceye bakarsanız bununla ilgili test sonuçlarını yazmıştım

quote:

Orjinalden alıntı: aslansinkaplansin

exa'dan lacie gri alan arkadaşlar testlerini yapıp gönderebilirler mi sonuçlarını?
    cache 8 mi 16 mı ?

başlığı takip ediyorum sürekli ama farklı partilerde farklı hd'ler olabileceğini düşündüğüm için sordum. yanılıyor muyum?
  • Mavi bilgisayar kocaeli'de yarın 140 YTL olacağı söyleniyor.
  • Yaw Bu Mavide Bir Konyaya Magaza Açmadı Ta Kocelelide Var Goca Gonyada Yok
  • quote:

Mavi bilgisayar kocaeli'de yarın 140 YTL olacağı söyleniyor.

şu an liste fiyatı 182.09 YTL, asya kartın varsa %10 indirim yapıyor 162 ytl oluyor.pek bi fark yok yani.140 ytl olacağını nereden duydunuz..?
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoMiSeR

quote:

Orjinalden alıntı: muratormantr

wd problemi...

usb girişinizde bir sıkıntı var,
    veri aktarımı yaparken data kesilmesi olduğu için bu uyarı geliyor,
    kullandığınız kabloda bir sıkıntı olabilir, ya da sadece elinizdeki ürüne mahsus bir hata,
    lütfen bilip bilmeden insanları yanlış yönlendirmeyin

wd alan bir çok kişi bu sorunu yaşıyor. belki bilip bilmeden söylemiş ama doğru söylemiş. benim bir arkadaşımda wd aldı. e-sata girişini kullanıyor. devamlı bu tür problemler yaşıyor.

• Arkadaşlar mavibilgisayar'da fiyatı ucuzlamış ama bu syah olanı mı yoksa gri olanı mı?

İndirimli Fiyatı 140 YTL + Kdv
    KDV Dahil 165.20 YTL
    ASYACARD
    18 Taksit
    %10 indirimli 126 YTL + Kdv
    Havale ile 156.94 YTL
  • bilip bilmeden konuşmuyorum 4 farklı kablo ile ve 4 ayrı pc de denedim ürün problemli...bu problemi sadece ben yaşamıyorum forumları araştırırsanız birçok kişi aynı problemi yaşıyor ama sanki çözdüm gibi deneme aşamasındayım sorunu çözersem yazarım buraya...

• DEĞERLER NASIL ARKADAŞLAR ? :)
    23.9 mb diyor saniyede en az. Peki ben Half-life klasörünü tamamen gönder dedim 15 dk oldu hala atacak 1 gblık klasörü neden böyle yapmış olabilir ?

NTFS Olmadığı için mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aluc -- 29 Aralık 2007; 20:52:08 >

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.