Şimdi Ara

Lacie - 500GB USB Harici Harddisk 165 YTL!!! (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
1
Favori
44.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: tuggi

arkadaşlar lacie nin hdd kutusu yanımıza kar kalır diyorsunuzda, içerisindeki disk kutuyla kullanıldığı zaman garanti kapsamında, kutudan çıkarırsanız garantisi iptal oluyormuş. vatandaki yetkilinin söylediği

bugüne kadar 5 den fazla harici hdd kullandm içindeki diskleri de çok defa çıkardım taktım farklı alanlarda kullandım,
    sonra garantilik durumları olduğunda bir sıkıntı olmadı,
    eğer herhangi bir koruyucu bant vs yoksa rahat olarak istenilen kısımda kullanılabilir

• bu arada konu sıcak fırsat durumu bittiği için ilgili yere taşınmıştır
  • http://www.exa.com.tr/shop/product.asp?caid=327&pid=2722

Arkadaşlar burdan sipariş veren varmı ? Bu gri kasa (açma kapama düğmeli) olanmı ?
  • kardeşim aynı olmuyor işte, çinde yapılan samsung larda daha ucuz slikon malzeme vs kullanıolar.
    aynı ürün o fiyata neden satsın adam :=)

yanılıyorsam özürler olsun
  • Dostlarım arkadaşlarım.
    bana cahil demişsiniz ama MAc in içindeki bir çok malzemeninde çinde yapıldığını bilmiyormusunuz?

Maliyet ucuz, işçilik ucuz.

Mesela Siemens bilgisayar aldım.

Benimkinin arkadasında ''made in Germany'' yazıyor. Aynı marka ve model başka bir arkadaşıma ait laptopta ise made in China yazıyor.
    Ben aynı kalitee olduğunu sanmıyorum.
    plastiklerinden slikonlarına kadar ucuz maliyetli mal kullanıolar.

CD dede aynı. mesela 3 çeşit VERBATİm marka cd vardır. 3 üde mitsubishi fabrikalarında yapılmasına rağmen japonyada yapılanı en kalitelidir.
    made in indian yazanı ise en kalitesizidir.
    Fabrika aynı ama kullandıkları malzeme aynı olmuyor sanırsam.
  • Arkadaşlar fiyat en uygun estore da gözüküyor, acaba ne zaman stoklarına girecek bilgisi olan var mı? Bir de estore satılan 500 gblık model 16 mb önbelleğe mi sahip? Cevaplar için teşekkürler şimdiden.
  • Arkadaşlar exa.com.tr ye mesaj attım ellerindeki porche edition 500 gb lacie'lerin 8 mb önbelleği olduğunu söylediler. 16 mb. önbellikli olanını hangi siteler satıyor acaba?
  • exa daki bu model galiba arkadan açma kapama düğmeli olan

http://www.lacie.com/us/products/product.htm?pid=10943

Bu gri kasadan alan arkadaşlar usb kablosu içinden çıkıyormu acaba ?
  • eğer harici harddisk olarak kullanacaksanız önbelleğin 8 veya 16 olması çok farketmez. sonuçta aletin hızı usb hızıyla sınırlı

yok ben söküp internal olarak kullanacam diyorsanız o zaman farkeder tabi.

@snnates

kablo çıkıyor ama biraz kısa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neuro -- 3 Ocak 2008; 1:58:19 >
  • Bendeki Lacie 500gbnin test sonuçları

Lacie - 500GB USB Harici Harddisk 165 YTL!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: darnglove

bunu internet ortamı dışında almanın bir yolu yok mu nakit olarak ?

ben (mersin)media markt tan aldım 159YTL
  • quote:

Orjinalden alıntı: guvenbey

Dostlarım arkadaşlarım.
    bana cahil demişsiniz ama MAc in içindeki bir çok malzemeninde çinde yapıldığını bilmiyormusunuz?

Maliyet ucuz, işçilik ucuz.

Mesela Siemens bilgisayar aldım.

Benimkinin arkadasında ''made in Germany'' yazıyor. Aynı marka ve model başka bir arkadaşıma ait laptopta ise made in China yazıyor.
    Ben aynı kalitee olduğunu sanmıyorum.
    plastiklerinden slikonlarına kadar ucuz maliyetli mal kullanıolar.

CD dede aynı. mesela 3 çeşit VERBATİm marka cd vardır. 3 üde mitsubishi fabrikalarında yapılmasına rağmen japonyada yapılanı en kalitelidir.
    made in indian yazanı ise en kalitesizidir.
    Fabrika aynı ama kullandıkları malzeme aynı olmuyor sanırsam.

bir malın kalitesini etkileyen yüzlerce etken var. eğer müzik aleti alacaksan çinliler dünyanın en kötü müzik aletlerini üretiyorlar, parana kıyarsın 3 katı daha pahalı usa yapımı olanı alırsın.
    ama elektronikte öyle bişi yok. kimse usa de üretiliyor diye bi bilgisayara 2 katı fazladan para vermez.
    bilgisayarın hayırlı olsun.
    cd için de kullandıkları malzeme aynıdır ama üretim sonrası kontroller kalite farkında etkili olmuştur kanımca

• Bugün MediaMarkt'dan 109€'ya aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ata -- 3 Ocak 2008; 23:09:28 >
  • "exa"dan aldım bugün. Sonunda bilgisayarımın hafızasını boşaltabileceğim:)
  • exa dan vermiş olduğum sipariş ertesi gün elimdeydi, firmaya teşekkürlerimi sunarım.

Kısa incelemem de
    tahmin ettiğim gibi ön bellek 16 mb ve açma kapama düğmeli olan, sessiz ve ağır, usb kablosu evet kısa ama ben laptop da kullanacağım için sorun yok, oldukça da hızlı, HD filmlerimi yedeklemeye başladım bile tavsiye ederim.

• Almaya değermi

• quote:

Orjinalden alıntı: KIZILÖTESİİ

Almaya değermi

amaç yanında taşımaksa 500GB almanın bi anlamı yok. küçük bişi alırsın, 100GB olur işini görür. ama amaç yerse sığmam taşarım diyorsan verdiğin paranın her kuruşuna değer. taşınabilirliğin sorun olmadığı alanlarda hiç sorun yaşamazsın, hızlı ve şık.

• Aldıktan sonra NTFS'ye formatlayın. Daha hızlı çalışır.
  • beyler bu ürün hangi sitelerde satışda ben exa hariç başka biryer bulamadım :(
  • hepsiburadada var ama indirimi kacırdık 192 ytl ydi simdi 233
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.