Şimdi Ara

Lacie - 500GB USB Harici Harddisk 165 YTL!!! (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
1
Favori
44.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: yusuf_alp

hepsiburadada var ama indirimi kacırdık 192 ytl ydi simdi 233

Ben dün demirtepe mavibilgisayar'dan aldım. 181 YTL'yi world'e 12 ye böldüler. Gri renkli olanı ve yukarda söylediğiniz HD501LJ modelinden. Yalnız önbelleğinin 16 MB olduğunu windows'un kendi araçlarından görme imkanımız yokmu? Yada bunun için hangi programı önerirsiniz.

Artıları : Cihazın hızı güzel bence. Fiyat/Performans çok iyi.
    Eksileri: Üzerindeki açma düğmesi çok içerde, zor basılıyor ve normalde o tip dijital tuşlarda olması gereken (açıkken yeşil, kapalıyken kırmızı bir lamba) yok. Bunun dışında bu tip hassas cihazlar için taşıma kabı olsa güzel olur aslında. Yanında kablolarıyla falan pratik ve sağlıklı taşıması zor.

Sonuç: Ben zor beğenip, donanıma fazla para vermeyen biriyim. Aldım şimdilik memnunum, tavsiye ederim. Umarım ilerde bi sorun çıkarmaz...Saygılar

• Ben kararsız kaldım.

Gri olan modelde usb dışında 1394 bağlantısı da var galiba. Eğer öyleyse aktarım hızı daha yüksek olacağından kullanımda çok büyük fayda sağlar. Öte yandan 30 YTL fark vermeye değer mi...
  • artık exa dan alacaz exa ztn 180 lira 12 takist yaptırdın mı 15 liraya geliyor ;)
  • merhaba,
    ben de dun mavibilgisayarda kalan son harddiski 172.5 liraya aldim.
    depolama amaciyla kullanacagimdan benim icin kapasite/fiyat orani onemliydi, piyasadaki acik ara en iyi disk bu bu bakimdan.
    hiz olarak yazma hizi saniyede 28 mb civarinda, benim icin yeterli, acelem yok dedigim gibi depolama icin kullaniyorum.
    cihaz gorunum ve ergonomik olarak cok cekici degil, hafif de isinma var calisirken.
    sonuc olarak su an icin cok memnunum, umarim bir sorunu cikmaz ileride.
    almayi dusunenlere tavsiye ederim.
  • exa da bitmiş nerde alıcaz :(
  • Slmlar bu ürünü istanbulda nerelerde bulabiliriz bilgisi olan war mı?
  • Arkadaşlar bir de şunlar var.

500 gb codogen marka 181 YTL 12 taksit... L İ N K:http://www.hiz lial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=30.031.1217.0015

500 GB Western Digital marka 205 YTl 12 taksit... L İ N K:
    http://www.hiz lial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=30.031.1396.0027

Görüşleriniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semb -- 15 Ocak 2008; 12:57:42 >

• Exa ya sipariş vermiştim ama temin edilemediği için iptal edildi. Gri olandan bulan olursa bi zahmet haber etsin.
  • Gri olan Mavi Bilgisayar'da var... "Ankara ve Kocaeli'de"...
  • bu ürünü kullanan arkadaşlar resimdeki bayanın dediği gibi kalori verebildi mi acaba
    ailecek çok beğenip zevkle spor yapmışlar bu harddisk le

Lacie - 500GB USB Harici Harddisk 165 YTL!!!

edit: resim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpeedstaR -- 24 Ocak 2008; 13:58:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SpeedstaR

bu ürünü kullanan arkadaşlar resimdeki bayanın dediği gibi kalori verebildi mi acaba
    ailecek çok beğenip zevkle spor yapmışlar bu harddisk le

edit: resim

mizah bmlümüne de ekleyelim bu fotoyu....
    fiyat iyimiş bu arada...

• Ya arkadaşlar ereyonda maxtor onetouch 4 500gb 180ytl acaba hangisi iyidir???
  •  Lacie - 500GB USB Harici Harddisk 165 YTL!!!

Ürünü ortalama 2-3 hafta önce aldim üründen çok memnumum herkeze tavsiye ederim ama ben hdd alacam oraya buraya taşıycam derseniz bu ürün size gitmez malum elektrik kablosu olması ve ürünün büyük olmasi taşıyacam diyen arkadaşlara gitmez ama benim gibi hdd yer açmak depoloma yapmak için çok makul bir ürün ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inansoft -- 3 Şubat 2008; 2:28:17 >

• Stokta ve ucuz bi yer var mı şu anda?
  • Baya bi araştırdım ve bulamadım bu ürünü. En sonunda Exa dan Seagate 8 mb cache li olanını 190 küsür ytl ye aldım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: inansoft

Ürünü ortalama 2-3 hafta önce aldim üründen çok memnumum herkeze tavsiye ederim ama ben hdd alacam oraya buraya taşıycam derseniz bu ürün size gitmez malum elektrik kablosu olması ve ürünün büyük olmasi taşıyacam diyen arkadaşlara gitmez ama benim gibi hdd yer açmak depoloma yapmak için çok makul bir ürün ;)

ben siyah kasa olanını aldım cd cıkmadı kutudan ... resimde 1 tane cd gözüküyor nedir o? ayrıca senınkınde 2 tane kablo war bende 1 tane cıktı :D biri usb kablosu onu anladıkya diğeri ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nautiliusss -- 7 Şubat 2008; 10:24:02 >

• Arkadaşlar stokta olan bir yer varmı şu anda? Güncel bilgileri paylaşalım lütfen
  • eskisehir media marktta siyah kasa olanı mevcut 179YTL
  • quote:

Orjinalden alıntı: rambursman

eskisehir media marktta siyah kasa olanı mevcut 179YTL

online satış var mı mediamarktt'ın?

edit:yokmuş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VeNoM -- 13 Şubat 2008; 19:21:01 >
  • Hepsiburadada 183 ytl aynı ürün.
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=100225&productid=bd96789

50ytl'lik hediye çekim var,bundan almayı düşünüyorum,fikirlerinizi öğrenebilirmiyim?
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.