Şimdi Ara

Lacie - 500GB USB Harici Harddisk 165 YTL!!! (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
1
Favori
44.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • senin usb 2.0 olmayabilir.15 dk sürmemesi lazım ya da attığın klasörün içerisinde çok fazla sayıda küçük dosya var...
  • arkadaşlar ürün nasıl ? notebooka takıp kullanan varmı? verim açısından özellikle?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasan_hzl

Arkadaşlar mavibilgisayar'da fiyatı ucuzlamış ama bu syah olanı mı yoksa gri olanı mı?

İndirimli Fiyatı 140 YTL + Kdv
    KDV Dahil 165.20 YTL
    ASYACARD
    18 Taksit
    %10 indirimli 126 YTL + Kdv
    Havale ile 156.94 YTL

gri olan arkadaşım, kutusundada "8mb or greater cache" li olduğu yazıyor ama arkadaş yukarıda sata2 16mb cacheli gördü bilgisayarım diyor. İçindeki samsung sata2 16mb hdd diye aslında bende bir tane lacie almaya niyetlendim , harici diskten daha uygun fiyata geliyor ama kutusunda 8mb olabilir diye yazınca vazgeçtim. Bu arada kutuları soğuk pressli kapalı kutu vida falan yokmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuggi -- 30 Aralık 2007; 11:45:23 >
  • Birde bu bürünü kullanan arkadaşlara soruyorum, hdd i çıkartan varmı? kutuyu nasıl açıyorsunuz?
  • kocaeli mavi bilgisayarda 12 taksit şuan 149 ytl
    6 taksite %4 indirim vardı devam ediyormu bilmiyorum.
    sadece iki gün kampanya
    ellerinde 250 adet stok görüküyor dün gittim raflarda 50 adet gördüm.
    bugün kafeme 2 adet alacağım
  • arkadaslar ben dün kocaeli maviden aldım bonusa 6 taksit 150 ytl uygun bence daha denemdim ama fiyat iyi bundan daha ucuz 500 gb bulunmaz heralde
  • mavibilgisayardaki nin hard diski samsung mu ve cache 16 mb mi..?
  • hoca 15 dk da 1gb cok eziq bir durum.. eger performansı bole ıse ise yaramaz. ya da senin sistemle alakalı. :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: musti84

hoca 15 dk da 1gb cok eziq bir durum.. eger performansı bole ıse ise yaramaz. ya da senin sistemle alakalı. :S

sorun çözüldü...

537 mb rar dosyası 30 saniye
    6 gb klasör 6 dk
  • quote:

mavibilgisayardaki nin hard diski samsung mu ve cache 16 mb mi..?

GÖRMÜYOR MUSUN TESTLERİMİ ?

• ben hardd diski icin alcam. icindeki hard disk cıkarılabiliyor mu ?.
  • quote:

ben hardd diski icin alcam. icindeki hard disk cıkarılabiliyor mu ?.

evet
  • yha. piyasada 500gb samsung sata2 hd cache 16mb fiatı en ucuz 175ytl civarı.. bu nası bi mantıksızlık. :S. bende mecburen bunu alıyım :P.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musti84 -- 30 Aralık 2007; 20:37:55 >
  • 160 ytl bu alete vereceğime 175 verip samsung alırım.

10 , 20 milyon için tamahlık ediyosunuz sonra düşük , tüm paraçları çinin altk kalite üretim merkezlerinde yapılmış bu cihazı alıyorsunuz.

türk milleti işte :=)

iyi günler
  • guvenbey kardesim. zaten sorun su.. bu lacie nin icinden cıkan hard disk te samsung.. simdi caktın mı :D:D. ben samsung hd alacagıma bunu alırım ustune aliminyum kutu da bana kar kalır ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: guvenbey

160 ytl bu alete vereceğime 175 verip samsung alırım.

10 , 20 milyon için tamahlık ediyosunuz sonra düşük , tüm paraçları çinin altk kalite üretim merkezlerinde yapılmış bu cihazı alıyorsunuz.

iyi günler

Bildigim kadariyla HDD markalari arasinda pek kalite farki yok zaten hepsi 3 assagi 5 yukari ayni.. hatta testlerde bazen seagate bazen hitachi bazen samsung bazen de WD birinci olur. Zaten fiyatari da hemen hemen ayni...
  • quote:

Orjinalden alıntı: CAGLARRR

quote:

iyi günler

Bildigim kadariyla HDD markalari arasinda pek kalite farki yok zaten hepsi 3 assagi 5 yukari ayni.. hatta testlerde bazen seagate bazen hitachi bazen samsung bazen de WD birinci olur. Zaten fiyatari da hemen hemen ayni...

Aldırma baksana zaten bişey bilmediği belli
    hadi bişey bilmiyorsun barı yorumları oku sanra yaz değil mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C9BF64E75 -- 31 Aralık 2007; 17:00:39 >

• quote:

iyi günler

Lacie mi düşük kalite? Allah Allah daha neler duyacağız bakalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mehmet_Han

quote:

iyi günler

Lacie mi düşük kalite? Allah Allah daha neler duyacağız bakalım

Enterean valla! Arkadaş LACIE yi herhalde çin markası sanıyor :) Mac kullananlara sorsa daha iyi olur bu marka nedir diye :)

• arkadaşlar lacie nin hdd kutusu yanımıza kar kalır diyorsunuzda, içerisindeki disk kutuyla kullanıldığı zaman garanti kapsamında, kutudan çıkarırsanız garantisi iptal oluyormuş. vatandaki yetkilinin söylediği
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.